Når baby skal i bad for første gang er det altid meget spændende. Den lille skal pakkes forsigtigt ud, og man skal til at opleve noget helt nyt. Far står som sædvanlig i baggrunden med et kamera, for det her skal dokumenteres, men har i nu fået tænkt over det hele? Der er tre meget basale rutiner man skal kende før baby, skal ud at svømme. Vi har samlet dem her for jer.

Vanddybde

Det er et meget normalt misforstået fænomen at baby skal kunne sidde op i badet, og have vand til skulderen. Det udsætter barnet for en kæmpe riskiko, og gør det noget sværere for mor at følge med. Derudover vil det hæmme barnets muligheder for at lege i vandet. Det vil være tungt at løfte sine arme, og lege med alt det fine legetøj mor og far har købt. Derfor anbefaler vi at fylde badekaret lige til at baby kan sidde og have vand til navlen. Det vil sikre masser af plasken, og leg.

Temperaturen

Babyer kan slet ikke tåle den samme form for varme som voksne, derfor er det vigtigt at være meget opmærksom på temperaturen i badekarret. 37 Grader vil være den helt optimale temperatur, derfor anbefaler vi også at finde et termometer frem til at holde styr på varmen. Alt over 38 grader vil være alt for varmt. Derfor skal man sigte fra de 37 grader og ned. Dette vil nemlig holde på babyens krops temperatur, og ikke hæve den. Derudover vil vi anbefale at tilføje Produkter til dit babybad. Dette vil give babyen blød og dejlig hud.

Håndklæde

Håndklædet er utroligt vigtigt. Og nej, det går ikke at baby bruger det samme håndklæde som mor, og far. Små børn har meget sensitiv hud, og derfor er det yderst vigtigt at man har styr på kvaliteten af sit håndklæde.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her