Sommerferien er et hvert barns drøm. Det er ikke nødvendigvis en hver forældres drøm. Ungerne skal underholdes i 7 uger, og det er ikke altid lige nemt. / uger kan meget hurtigt blive meget lang tid, og man vil jo ikke have at ungerne bare sidder med deres tablets. Derfor har vi nu samlet tre gode legeredskaber til jeres sommerferie. 

Sommeren er lig med udendørs leg, derfor skal vi selvfølgelig kun kigge på udendørs legeredskaber. Det er også den nemmeste måde at sikre sig at børnene bliver ved med at være aktiverede. Indendørs leg ender nemlig ud i ”må jeg ikke få min ipad mor?” og gud hvor ville det være nemt, så kom op af sofaen, og ud i haven.

1.    Wildtoys trampoliner

Trampoliner har altid været en god måde at få børnene aktiveret, man kan finde på seje tricks, og nye ideer. Trampolinen udfordrer derudover også børnene fysisk, og sætter dem i gang med en god laaaaaaang aktivitet. Og som forældre kan man selv vælge om man vil sidde og heppe fra sidelinjen, eller om man vil lave de vildeste tricks, og viser børnene hvem der bestemmer.

2.    Kongespil

Igen endnu en fed ude aktivitet. Den her er dog til de lidt større børn. Der skal i i gang med noget teambuilding, og konkurrence gejst. Kongespil er en all-time favourite og kan sætte lidt krudt i røven på selv de ældste familiemedlemmer, og et spil kan blive til syv spil meget hurtigt. Det bedste min familie ved er kongespils turneringer.

  1.      sten maling

Her skal der altså være en meget voksen person ind over, men hvis børnene skal have lov til at udfolde sig lidt kreativt, på en ikke alt for dyr måde, så er stenmaling supersjovt. Man kan male de vildeste ting, og finde på sjove dyr og portrætter.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her