Home Vogne 5 ting til nybagte mødre, der ønsker at bevare deres stil

5 ting til nybagte mødre, der ønsker at bevare deres stil

0
5 ting til nybagte mødre, der ønsker at bevare deres stil

At være mor er en af ​​de mest givende, men alligevel udfordrende, oplevelser, en kvinde kan have. Det er en tid, hvor du lærer et helt nyt menneske at kende, samtidig med at du prøver at tilpasse dig søvnløse nætter og konstant bleskift. Kort sagt, det er meget at håndtere! Men selvom det til tider kan være hårdt, er det også en utrolig speciel og transformerende oplevelse at blive mor. Desuden ændrer dine gamle vaner sig drastisk, når du får en nyfødt, og det samme gør din stil. Her er 6 must-have-ting, du bør opbevare i skabet lige nu, hvis du venter barn.

1. Amme-bh’er og -tanke

Som nybagt mor kommer du til at bruge meget tid på at amme din baby. Så det er vigtigt at have komfortable amme-bh’er og tanke, som du nemt kan få adgang til. Se efter bh’er med brede stropper og masser af støtte, samt tanke med indbyggede bh-skåle. Du vil også gerne sikre dig, at stoffet er strækbart og åndbart, som i en sports bh, så du kan forblive komfortabel, selv når din mælk begynder at falde.

2. Leggings og sportstøj

Under graviditeten kan du opleve, at dine jeans føles en smule strammere end normalt. Så det er altid godt at have et par strækbare leggings eller yogabukser ved hånden. Og efter din baby er født, vil du sandsynligvis bruge en masse tid på at jagte efter dem. Så det er også nyttigt at have noget behageligt sportstøj, som du nemt kan bevæge dig i.

3. Mørkvaskede jeans

Når du har fået din baby, vil du måske ikke bruge meget tid på at klæde dig ud. Men det betyder ikke, at du skal ofre stilen. Mørkvaskede jeans er perfekte til nybagte mødre, fordi de er behagelige og nemme at have på, men de ser også sammensatte ud. Sæt dem sammen med en ammetank og nogle søde lejligheder, og du er i gang.

4. En maxi kjole eller nederdel

Er andre gode muligheder for nybagte mødre. De er behagelige og flatterende, og de kan dresses op eller ned afhængigt af lejligheden. Derudover er de perfekte til at amme offentligt, da du bare kan løfte sømmen op for at få adgang til dit bryst.

5. Komfortable sko

Når du har fået en baby, vil du sandsynligvis opdage, at du bruger meget mere tid på dine fødder. Så det er vigtigt at have behagelige sko, som du kan have på hele dagen lang. Se efter sko med god svangstøtte og masser af dæmpning. Og hvis du skal gå meget, så sørg for at vælge sko med skridsikre såler.

Bliv ved med at udforske nye looks og vær ikke bange for at prøve noget uden for din komfortzone. Du ved aldrig – du kan bare finde en helt ny sans for stil til dig selv som mor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!