Babyalarm test 2023 – De 14 bedste babyalarmer

2805
BILLIGSTE
Vtech BM2000
ANBEFALET
Neonate BC-6900D
KVALITET
Neonate BC-8000DV

Find den bedste babyalarm til dit behov

Hvilken babyalarm er bedst lige nu? Vi har taget et kig på de nyeste testresultater og fundet 13 babyalarmer, som alle får gode bedømmelser. Der er modeller til forskellige behov, og du får desuden vejledning til hvad du skal kigge efter, når du skal vælge babyalarm.Til denne artikel har vi fundet:

9 almindelige babyalarmer, til dig der gerne vil kunne høre dit barn når det sover.
4 babyalarmer med kamera, til dig der også vil kunne se dit barn når det sover.

I denne artikel giver dig:

 • Et overskueligt overblik over de bedste og mest anbefalede babyalarmer på markedet lige nu
 • En hurtig guide, der kan hjælpe dig med at finde den rette babyalarm
 • En gennemgang af de mange tests, som har lagt til grundlag for vores overskuelige top 8 liste
481

Reviews

8

Kilder

64

Timer

13

Produkter

Babyalarm test og sammenligning

I dette afsnit finder du de babyalarmer der klare sig bedst i test og sammenligning. Hos Barnetsunivers analysere og sammenligner vi en lang række af test og anmeldelser af babyalarme fra forskellige eksperter. Ud fra denne artikel vil du få overblik over de forskellige produkters individuelle priser, så du slipper for at betale overpris for din babyalarm.

Som med meget andet elektronik i vores moderne tidsalder kan det være noget af en jungle at vælge den rette babyalarm til din lille ny. Udvalget er stort, og det er svært at se forskel på mange af alarmerne på trods af de meget forskellige priser. Af denne grund har vi lavet denne overskuelige artikel over de bedste babyalarmer på markedet. I artiklen har vi opsummeret en række tests fra forbrugermagasiner over hele Skandinavien og placeret de bedste babyalarmer på én overskuelig liste, således at du let kan finde frem til den perfekte babyalarm, der sikrer din baby den tryggeste søvn.

Anbefalet af barnetsunivers

Neonate BC-6900D #1

⭐⭐⭐⭐⭐

Smart lille testvinder i høj kvalitet. Neonate BC-6900D kåres af ALT som testvinder grundet de mange gode egenskaber, som generelt efterspørges hos småbørnsfamilierne. Derfor anbefaler vi denne babyalarm: Neonate BC-6900D vinder flere tests hos ALT, hvor den får en meget høj samlet karakter.

Den roses især for at være nem at komme igang med, ligesom designet og kvaliteten føles rigtig god. Signalet og kvaliteten af lyden er ligeledes høj, og selvom den hos Vores Børn er testet fra 4. sal er der ingen forvrængning i lyden. Det er desuden en meget fleksibel babyalarm, som er nem at transportere og som kan oplades under brug.

✅ Transportabel
✅ Stemmeaktivering
💰 Ca pris 1.200 DKK

Mere information om Neonate BC-6900D

Neonate BC-6900D er en lille transportabel babyalarm med mange nyttige funktioner. Det er en topmodel med stort display, længere batterilevetid og mulighed for at koble op til tre sendere på samtidig. Babyalarmen har ladestation til både sender og modtager, så de kan oplade samtidig – også mens de er i brug.

Neonates babyalarm har også fået store roser fra magasinet Klikk.no i deres grundige test af babyalarmer, og det er en genial lille alarm, som du kan have i lommen. Dermed skal du aldrig nogensinde tænke på, hvorvidt du har husket alarmen eller ej, og du kan dermed altid høre, om dit barn sover godt! Alt i alt fortjener Neonate førstepladsen på vores liste over de bedste babyalarmer!

Fantastisk radiosignal og klar lyd

Det vigtigste for en god babyalarm er naturligvis, at du kan høre, hvis dit barn skulle være vågen eller ulykkelig, og det klarer Neonate BC-6900D til perfektion! Samtlige tests, vi har kunnet komme i nærheden af konkluderer enstemmigt, at Neonate har et fantastisk signal, der rækker utrolig langt, samt en utrolig klar lyd, så du aldrig er i tvivl om, hvordan dit barn har det i barnevognen!

Neonate BC-6900D klarer sig imponerende godt, når det drejer sig om radiosignal og lyd – du kan uden problemer høre babygråd fra gården og op på 4. sal, som Voresbørn.dk har testet det! Dette placerer Neonates babyalarm i en klasse for sig, og dit barn kan sove trygt velvidende, at du hele tiden kan høre, hvis der er noget i vejen!

Den smarte babyalarm er utrolig transportabel og fylder ikke meget mere end en lille smartphone, hvilket gør den nem og handy at have med rundt i huset. Herudover bliver denne topmodel fra Neonate også rost for at have et flot, stort display, som er let at kontrollere, ligesom batterilevetiden er længere, end hos mange af de konkurrerende modeller!

Ladestation til både sender og modtager

Udover den klare lyd og gode batterilevetid, så kommer Neonates babyalarm også med muligheden for at oplade både sender og modtager på samme tid – selv mens de er i brug! Dette er utrolig smart, og ifølge omfattende tests virker det utrolig godt og gnidningsfrit. Du får en ladestation med til begge ender af forbindelsen, således at opladningen ikke er forbeholdt én central station – velkommen til fremtiden!

Neonate er virkelig en smart babyalarm, som tilmed har indbygget stemmeaktivering, hvilket bidrager voldsomt til den lange batterilevetid! Denne funktion høster store roser hos både Søndagsavisen og Voresbørn.dk, og den sætter automatisk enhederne på standby, når der ingen lyd er. Den digitale lyd opfanges uden nogen støj overhovedet, og stemmeaktiveringen slår automatisk til, når dit barn giver lyd fra sig!

Sidst men ikke mindst udsender Neonate babyalarmen den laveste mængde stråling i de omfattende tests af babyalarmer, ligesom den har mulighed for at koble flere enheder til forældreenheden. Dermed kan du nøjes med én central enhed, hvis du har flere børn – det er virkelig smart! Desuden kan du få diskret alarmering ved hjælp af vibration, hvis du foretrækker dette i stedet.

Alt i alt er Neonate BC-6900D i en klasse for sig selv, hvis man ser på resultaterne i mange forskellige uvildige tests, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at den stryger direkte til tops på vores liste. Dette er en af bedste babyalarm på markedet i øjeblikket!

Funktioner:

 • Talk-back – en funktion som bedst kan sammenlignes med en walkie-talkie.
 • Alarm ved lavt batteriniveau, uden for rækkevidde og ved for høj eller lav temperatur
 • Vibrator i forældreenheden
 • Natlys i babyenheden
 • Lynopladere til begge enheder
 • Jack-stick tilslutning 

Babytesterne.no udpegede Neonate 6900D som testvinder i 2020, ligesom brugerne har masser af ros til den funktionelle babyalarm. Du kan læs brugernes vurderinger, hvis dit norske ellers rækker til det.

Testvinder

CAPiDi by Padwico #2

⭐⭐⭐⭐⭐

CAPiDi er en god og simpel babyalarm, der blandt andet udmærker sig på rækkevidden og den lande batteritid. Den har ingen overflødige funktioner, og er derfor perfekt til dig der søger en simpel og driftsikker babyalarm.

Derfor anbefaler vi denne babyalarm: CAPiDi by Padwico klarer sig samlet set godt i test, og bliver således testvinder hos Tænk. Derudover er den blandt andet topscorer hos Vores Børn, som hører under magasinet ALT.

✅ Batteri tid: 100 timer
✅ Simple betjeningspanel
💰 Ca pris 700,00 DKK

Mere information om CAPiDi by Padwico

Babyalarmen roses blandt andet for at have lav stråling, en god rækkevidde og en lang batterilevetid, hvilket formentlig er hvad de fleste forældre prioriterer højest når de vælger ny babyalarm. Den er desuden simpel at gå til samt let og kompakt, hvilket betyder at den nemt kan medbringes i en lille taske eller lomme.

CAPiDi by Padwico er en lille kompakt babyalarm, som er designet til at være nem og enkel at betjene. Det ses på det forholdsvist simple betjeningspanel, som på modtagerenheden indeholder 4 knapper.

Ifølge producenten har denne babyalarm en markant lavere strålingsrate end DECT-babyalarmer, og denne ligger højest på 10mA. Dette svarer til cirka 4 % af strålingsraten for DECT-babyalarmer.

Det vurderes desuden at babyalarmen kan være i standby-tilstand i mere end 100 timer, og rækkevidden kan nå op til 800 meter på åbne arealer. Til babyalarmen medfølger bælteklips til både modtager og sender, hvilket gør det nemt at bære den rundt.

Neonate BC-5700D #3

⭐⭐⭐⭐⭐

Smart efterfølger til testvinder. Neonate BC-5700D er efterfølger til BC-5000A, som vinder Søndagsavisens babyalarm test pga. bedste rækkevidde og dækning. Derfor anbefaler vi denne babyalarm: Neonate BC-5700D er efterfølger til BC-5000 A. Denne babyalarm vinder testen hos Søndagsavisen, der har fået testresultaterne fra Testfakta i Sverige.

I testen vurderes den at have den bedste rækkevidde og dækning, og så er både forældreenheden og babyenheden udstyret med et genopladeligt Li-Ion batteri, som kan oplades i de to medfølgende ladestationer. Det betyder at babyalarmen fra Neonate er meget fleksibel og nemt kan transporteres og bruges i såvel barnevognen som ved nattesøvn i barnets egen seng.
✅ Lang rækkevidde
✅ Nem betjening
💰 Ca pris 1.200,00 DKK

Mere information om Neonate BC-5700D

Neonate BC-5700D er den solide efterfølger til den meget populære BC-5000A model, der blev rost fra ende til anden i diverse forbrugertests – og denne babyalarm får samme rosende ord med på vejen! Den blev kåret til testvinder i Søndagsavisens omfattende test af babyalarmer, og herudover gør prisen, at den er et særdeles godt køb.

Neonate BC-5700 er et særdeles godt køb til prisen, hvilket kun bliver understreget yderligere af, at den er kåret som ’Bedst til prisen’ hos Kiddly, der er en anerkendt fabrikant af udstyr til babyer. Dermed får du en babyalarm af meget høj kvalitet til en pris, der næsten ikke er til at forstå – slå endelig til nu.

Stærk rækkevidde og dækning = klar testvinder!

Konklusionen hos Søndagsavisen var, at Neonate BC-5700 var den klare testvinder, når det kom til både rækkevidde og dækning, hvor den simpelthen blæste alle konkurrenterne af banen! Netop disse parametre vejer meget tungt i vurderingen af babyalarmer, da de er essentielle funktioner, som bare SKAL virke – og det gør de til perfektion i denne babyalarm.

Neonate BC-5700 har to modtagerenheder, som begge er udstyret med Li-Ion batterier, der er af meget høj kvalitet. De kan oplades, mens babyalarmen er i brug med de to medfølgende ladestationer, og du løber dermed aldrig tør for strøm! Batteritiden er god, hvilket gør denne babyalarm utrolig fleksibel og brugbar; både på farten og hjemme i privaten.

Søndagsavisens testvinder er en opgradering af den tidligere BC-5000A model, og denne nye model har fået tilføjet en endnu bedre forbindelse, som er kodet og utrolig smart! Den søger automatisk efter den frekvens, hvor der er færrest forstyrrelser, og det resulterer i en virkelig stabil og klar forbindelse hele tiden. 

Både mikrofon og højtaler har fået en ordentlig overhaling, og derfor fungerer både sender og modtager meget bedre, end de før har gjort. Dermed kan du trygt lægge dit barn til at sove i barnevognen – du skal nok høre, hvis der er noget galt.

Neonate BC-5700 høster også gode point i Søndagsavisens test, fordi den har en række smarte funktioner, som er utrolig brugbare i det daglige. Her kan f.eks. nævnes: Alarm ved dårligt signalvibrator i modtagerdelen til forældrene og natlys – ekstra funktioner, som man ikke vidste, at man manglede, før man prøver dem.

I Neonate BC-5700 får du en testvindende babyalarm, der er utrolig sikker, stabil og har en fantastisk dækning, så dit barn altid er i gode hænder. En virkelig populær babyalarm, som bringer en helt ny grad af mobilitet til markedet – med en sikker 1 plads til følge.

Topcom KS-4240 #4

⭐⭐⭐⭐⭐

God babyalarm med indbygget kamera så du med det samme kan se, hvorfor dit barn laver en lyd. Det sikrer, at det ikke ender med at være dig selv, som vækker barnet i løbet af natten. Derfor anbefaler vi denne babyalarm: Den primære grund er selvfølgelig, at den har indbygget kamera, så du kan se, hvordan dit barn sover.

Dette har to store fordele. Den første er, at er ret for dig som forældre at kigge på dit barn. Den anden fordel er, at du kan tjekke ind og se, hvad en lyd skyldes fremfor at gå op til babyen. For så risikerer du ikke, at det er dig, som ender med at vække barnet. Den har desuden integreret natlys og du kan se temperatur på displayet.

✅ Lang rækkevidde
✅ Indbygget kamera
💰 Ca pris 1.300,00 DKK

Mere information om Topcom KS-4240

Topcom KS-4240 er den moderne løsning inden for babyalarmer, hvor du har mulighed for at se på dit barn med deres digitale babyvideo-skærm. Der er tale om en farveskærm. På den måde kan du altid reagere optimalt på alle lyde. Den kan også høre forskel på lyde, da den har stemmegenkendelse.

Hvor mange babyalarmer ligner noget for en sci-fi film, så har Topcom valgt at lave deres babyalarm som et lille sødt dyr med spidse øre og en lille hale. Så for barnet bliver alarmen en del af en legende hverdag. Det er en god lille detalje. Det gælder selvfølgelig kun for alarmen, som står ved babyen, da du har en almindelige modtager, hvor du altid kan se din baby.

Philips Avent SCD506 #5

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis du leder efter en billigere babyalarm, som giver mange af de dyrere modeller baghjul, så er Phillips Avent SCD506 den perfekte babyalarm til dig! Denne geniale model får en fantastisk samlet bedømmelse, og den blæser mange af de dyrere konkurrenter omkuld i dybdegående test!

Med Phillips Avent SCD506 får du en hamrende stabil babyalarm, som kan meget mere end bare at overvåge dit barn: Du får en række smarte funktioner, der kan være til gavn for både dig og dit barn! Herudover får den rosende ord for at mindske den elektromagnetiske stråling med dens smarte ECO-mode, som du kan slå til og fra efter behov.

✅ Lang rækkevidde
✅ Indbygget kamera
💰 Ca pris 500,00 DKK

Mere information om Philips Avent SCD506

Indbygget, varmt natlys og klassiske vuggeviser for den perfekte søvn!

En babyalarm skal naturligvis være et godt redskab til at holde øje med din baby, når du ikke lige er der, men Phillips har valgt at gøre mere end bare det med deres fantastiske alarm! Phillips har begået en mindre genistreg med denne babyalarm.

Phillips Avent indeholder både varmt natlys og indspillede vuggeviser, der kan give dit barn større tryghed og en roligere søvn – og dig en lidt større frihed! Skulle dit barn vågne indimellem, så kan du berolige barnet gennem den skarpe mikrofon ved hjælp af 2-vejs tale, så dit barn bliver lidt tryggere, indtil du kan tage det op af barnevognen.

Avent SCD506 bruger den samme teknologi, som de trådløse fastnettelefoner, hvilket betyder, at der ikke opstår interferens mellem din og andres babyalarmer, ligesom signalet er sikret mod, at andre kan lytte med. Den såkaldte DECT-teknologi fungerer fantastisk, og det vil med garanti gøre dig mere tryg ved at lade dit barn være alene.

God rækkevidde og lang driftstid!

Phillips har naturligvis ikke glemt, at de har lavet en babyalarm, hvorfor Avent SCD506 også kommer med solide specifikationer, når det drejer sig om rækkevidde og lyd! Rækkevidden er blevet testet til hele 330 meter, ligesom du får en imponerende driftstid på hele 24 timers brug – dermed skal du sjældent tænke på at lade babyalarmen op midt på dagen!

Du får selvfølgelig strømadaptere med til begge enheder, og du kan putte almindelige AA-batterier i din forældremodtager og tage den med i haven eller rundt – du kan tage alarmen med overalt!

Phillips Avent SCD506 kombinerer solide egenskaber som babyalarm med nytænkende funktioner, der er med til at gøre livet lettere for dig og dit barn.

Philips Avent SCD501 #6

⭐⭐⭐⭐⭐

På 6. pladsen på vores liste over de bedste babyalarmer i forbrugertests finder du endnu en fantastisk alarm fra Phillips: Avent SCD501! Denne alarm har fået topkarakterer hos den tyske Stiftung Warentest, der er kendt for gennemgående grundige og uvildige tests. Dermed vil du uden tvivl mærke kvaliteten fra dag 1 af, hvis du vælger denne babyalarm!

Phillips Avent SCD501 minder i det store hele meget om ovenstående model, som også er fremstillet af Phillips – hvilket naturligvis betyder mange brugbare funktioner, der fungerer til perfektion! Den helt store forskel på de to modeller er, at denne babyalarm ikke har genopladelige batterier, hvilket dog i det store hele ikke betyder noget, da alarmen er utrolig strømbesparende!

✅ Lang rækkevidde
✅ Indbygget kamera
💰 655,00 DKK

Mere information om Philips Avent SCD501

DECT Eco tilstand for lav stråling og god strømbesparelse!

Phillips Avent SCD501 følger i fodsporene på den førnævnte model, hvor du altså f.eks. får natlys, der kan være med til at berolige dit barn, når du ikke lige er i nærheden. Herudover testede Stiftung Warentest denne alarm og kunne konstatere, at du får både høj lydkvalitet og meget lav interferens – to funktioner, der er essentielle for at kunne høre dit barn tydeligt!

Avent SCD501 er ligesom Avent SCD506 udstyret med en DECT forbindelse, der nedsætter den elektromagnetiske stråling og forhindrer interferens og knitren. Denne topmoderne forbindelse er helt privat og krypteret, hvilket betyder, at det er kun dig, der kan lytte med på den – en ekstra grad af sikkerhed mod de moderne trusler!

Avent SCD501 udmærker sig også i test ved at have en ”Eco” tilstand, som kan være med til at spare strøm og nedsætte den elektromagnetiske stråling, når du alligevel ikke har brug for en meget lang rækkevidde. Dette er særlig brugbart i privaten, hvor afstandene aldrig bliver store, og du dermed let kan høre efter dit barn!

De klassiske Phillips dyder!

Phillips producerer normalt ikke et produkt, som de ikke er fuldt tilfredse med, og dette gælder naturligvis også for denne babyalarm! Den præsterer som en testvinder indenfor alle parametre – både indenfor klar lyd uden interferens, lang rækkevidde og en sikker forbindelse!

Phillips Avent SCD501 kan række ligeså langt som den storebror med hele 330 meter udendørs og op til 50 meter indendørs. Dette er mere end rigeligt til langt de fleste situationer, og det bakkes flot op af batterilevetiden, der lyder på hele 24 timer! Du får med andre ord en stabil babyalarm med beroligende funktion, som sikrer dit barn en tryg nattesøvn!

Stiftung Warentest tager sjældent fejl i deres vurderinger, og Phillips Avent SCD501 er endnu en testvinder, når det kommer til babyalarmer! Funktionerne taler helt for sig selv, og derfor er der i virkeligheden ikke andet at gøre end at komme med vores anbefaling af denne alarm – den fortjener 5. pladsen på vores liste i de forskellige babyalarm test!

Nabby Babyalarm #7

⭐⭐⭐⭐

Kompakt babyalarm til brug med smartphone. Nabby babyalarmen er en lille og smart gadget til dig med smartphone og mindre behov. Den fungerer især godt på lavere rækkevidder

Derfor anbefaler vi denne babyalarm: Denne babyalarm er ikke en traditionel alarm med sender og modtager. Den fungerer udelukkende som en sender, der transmitterer via Bluetooth til din smartphone.

✅ Lang rækkevidde
✅ Indbygget kamera
💰 1.199,95 DKK

Mere information om Nabby Babyalarm

Denne babyalarm er som noget helt særligt opfundet og produceret i Danmark. Den forbinder ved hjælp af Bluetooth teknologi og har en god rækkevidde. Dens angivne rækkevidde er 340 meter, men det kan du dog ikke helt regne med – flere tests viser at rækkevidden er langt lavere, og derfor er denne babyalarm bedst egnet til brug på korte afstande.

Det kan være meget brugbart, hvis du ikke ønsker at slæbe rundt på to store klodser i tasken, og gerne vil have mulighed for at lægge den lille babyalarm i barnevognen under et besøg på en café, hos frisøren eller i en butik, hvor barnet roligt kan stå i den friske luft udenfor butiksvinduet og få den tiltrængte søvn. Den får desuden stor ros i blandt andet Living Smart TV’s test, som du kan læse mere om i bunden af denne artikel.

Nabby babyalarmen oplades via USB, hvilket betyder at du kan oplade den i et hvilket som helst USB-stik. Det betyder at du kan oplade den via din mobil-oplader, såfremt denne er forbundet med et USB-kabel, hvilket blandt andet gør sig gældende for alle iPhones. Du kan navngive din Nabby babyalarm, så du får en tilpasset besked på din smartphone hvis dit barn vågner, og du kan justere lydfølsomheden, hvis alarmen eksempelvis er placeret i omgivelser hvor der er en smule støj.

Motorola Smart Nursery #8

⭐⭐⭐⭐

Den næste babyalarm på listen skiller sig en smule ud fra resten. Ikke pga. sit lange navn, men snarere fordi den har nogle unikke funktioner, som intet andet produkt på denne liste har. Motorola er kendt bl.a. for at lave telefoner i god kvalitet, men de har også bevæget sig ind på andre felter indenfor elektronik.

Brugervenlig babyalarm med projektørfunktion hjælper dit barn med at falde i søvn Indeholder 3 animerede scener, beroligende nattelys og 5 vuggeviser To-vejs-kommunikation giver dig mulighed for både at høre og tale til baby Smartphone, tablet eller computer kan agere forældreenhed Mulighed for at tilkøbe flere produkter i samme serie, som kan anvendes sammen

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 (Produktet er udgået) DKK

Mere information om Motorola Smart Nursery

Med deres Smart Nursery-serie, har de lavet et system med mange dele, som kan anvendes i samspil med hinanden. Vi skal specifikt se på deres Smart Nursery Drømmemaskine MPB85. Denne babyalarm fra Motorola har også to-vejs-kommunikation, hvilket betyder, at du både kan høre og tale til baby gennem alarmen.

Du har også mulighed for at afspille vuggeviser, hvis der er behov for at berolige den mindste. Hvis dit barn kræver en ekstra hjælpende hånd til at falde i søvn eller få beroliget, så har Motorola Smart Nursery Drømmemaskine MPB85 endnu en smart funktion. Den kan nemlig projicere animerede scener på væggen. Den har tre indbyggede animerede scener, som kan afspilles, og disse kan både holde baby beskæftiget og beroliget.

Derudover har den en indbygget lampe med et beroligende nattelys. Dette er altså en utroligt god maskine, hvis dit barn døjer med at sove om natten, og du kan snildt få en hjælpende hånd herigennem. Denne maskine fås til en overkommelig pris, og den lander i midten af prisskalaen. Det er dog muligt at tilkøbe flere produkter i samme serie, og disse kan anvendes sammen. Du har f.eks. mulighed for bl.a. at tilkøbe et kamera og en luftfugter i samme serie.

Bedste kvalitet i testen

Neonate BC-8000DV #9

⭐⭐⭐⭐

Brugervenlig babyalarm med indbygget kamera. Neonate BC-8000DV er sandsynligvis den bedste video-babyalarm på markedet netop nu. Den er blandt andet bedst i test hos ALT og Klikk.no. Derfor anbefaler vi denne babyalarm: Det kan være ekstra betryggende både at kunne høre og se sit barn, især hvis barnevognen eller sengen er placeret udenfor dit synsfelt.

Neonate BC-8000DV er den perfekte babyalarm til dig, der ønsker et indbygget kamera og de dertilhørende ekstra muligheder for at holde øje med dit sovende barn. Babyalarmen udmærker sig desuden ved at have genopladelige batterier i både sender og modtager, så du kan nemt have begge enheder med dig rundt.

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 Ca pris 1.900,00 DKK

Mere information om Neonate BC-8000DV

Den bliver bedst i test hos både ALT og Klikk, hvor den blandt andet roses for at have en god billed- og lydkvalitet samt høj brugervenlighed. Det er sandsynligvis en af de absolut bedste babyalarmer med indbygget kamera netop nu.

Om: Den norsk-designede Neonate BC-8000DV babyalarm har indbygget kamera, som tilfører en ekstra dimension til overvågningen af dit sovende barn. Det betyder eksempelvis at du kan tænde kameraet og se om dit barn er vågent eller blot drømmer, så du undgår at forstyrre hvis barnet egentlig stadig ligger og sover. Kameraet fungerer i både dagslys og mørke, da der er indbygget 8 infrarøde lamper rundt om linsen.

Ifølge producenten kan du forvente en udendørs rækkevidde på op til 800 meter, men det skal du som altid tage med et gran salt. Der kan nemlig være masser af signalforstyrrelser og andre forhindringer, som kan nedsætte signalet markant. I hver enhed er indbygget et genopladeligt batteri med en kapacitet på 1.600 mAh, og de kan oplades ved hjælp af de to medfølgende Mikro USB-adaptere. Til babyalarmen medfølger et monteringskit bestående af klips til barnets seng, et velcro-beslag og en sugekop.

Neonate BC-8400 DV #10

⭐⭐⭐

Praktisk og avanceret babyalarm med både billed- og lydfunktion Stor effektiv rækkevidde på henholdsvis 300m (billede) og 800m (lyd) Ingen interferens grundet digital forbindelse

Mulighed for at slå videofunktionen fra, hvilket forlænger batterilevetiden kraftigt Talk-back-funktion giver dig mulighed for at tale til baby Op til 4 babyenheder kan tilkobles forældreenheden ad gangen Ved køb medfølger klips til sengegærde, velcro-montering og sugekop, så kameraet kan fastsættes alle steder Temperaturindikator hjælper dig med at holde baby tempereret

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 1.399,00 DKK

Mere information om Neonate BC-8400 DV

Neonate og går under navnet BC-8400 DV. Denne model udskiller sig fra de forrige på listen, da den har et par enkelte anderledes funktioner. Dette er en af de mere avancerede babyalarmer på markedet, og prisen er også herefter.

Appen, som skal installeres på din smartphone, fungerer som forældreenheden, og det er igennem den, at du får alle informationer og funktioner til Du har dog mulighed for at vælge mellem lyd og billede, og du kan med fordel nøjes med kun at høre lyden.

Bliver det nødvendigt, så kan du altid slå billedet til igen. Forskellen er også markant større, for med brug af både lyd og video holder batteriet i ca. 6 timer. Nøjes du derimod med kun at modtage lyd fra alarmen, så kan du anvende denne i helt op til 25 timer pr. fuld opladning. Babyalarmen er også udstyret med en temperaturindikator, der kan alarmere dig, hvis temperaturen enten falder eller stiger, så du hurtigst muligt kan hjælpe baby med at tilpasse sig til den nye temperatur. Hvis du har behov for at tale til baby på et tidspunkt, så kan du sagtens gøre dette. Neonate BC-8400 DV er nemlig udstyret med en talk-back-funktion, der gør det muligt at tale gennem forældreenheden til babyenheden.

Har du flere børn, der ikke nødvendigvis sover samme sted, så er det også muligt at koble op til 4 babyenheder til forældreenheden ad gangen. Dette kan også være smart, hvis du og en veninde f.eks. bruger samme model babyalarm og skal have en aftale med børnene. Fordi billedfunktionen er afhængigt af kameraets position, så medfølger der flere klips ved køb af denne model.

Der medfølger f.eks. klips til sengegærdet, velcro-klips samt en sugekop, så du kan sætte kameraet fast på næsten alle omgivelser, som baby måtte sove i.

Billigste Babyalarm i testen

Vtech BM2000 #11

⭐⭐⭐

Vtech er et mindre kendt mærke på markedet, men de har også produceret nogle gode kvalitetsprodukter. Her kan vi f.eks. præsentere deres babyalarm med modelnummeret BM2000. Denne babyalarm har mange gode egenskaber, og den fås til en meget billig pris.

Bruger- og prisvenlig babyalarm med høj kvalitet og de mest grundlæggende funktioner DECT-teknologi sikrer krystalklar lyd og ingen interferens Effektiv rækkevidde 300 meter Talk-back-funktion og vuggeviser hjælper med at berolige baby Natlampe med beroligende lys kan også anvendes til at berolige den mindste LCD-display viser mange praktiske informationer, heriblandt strømniveau og temperatur Forældreenhed anvender genopladelige batterier til ca. 14 timers anvendelse

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 Ca pris 400,00 DKK

Mere information om Vtech BM2000

Den befinder sig i den billige ende af prisskalaen, og dit budget vil derfor ikke sprænges, hvis du skal investere i sådan én. Her er tale om en simpel babyalarm, som har de vigtigste funktioner. Du får ikke mange ekstrafunktioner med i pakken, men det er ikke nødvendigt for alle. Derudover har denne babyalarm også talk-back-funktion, hvilket giver dig mulighed for at tale til baby gennem forældreenheden.

Dette kan være smart, hvis man f.eks. skal berolige baby om natten eller under en middagslur. BM2000 har også 5 forprogrammerede vuggeviser, som du også kan bruge til at berolige baby. Forældreenheden er desuden udstyret med lydindikatorer, der ved hjælp af LED-lamper viser dig, hvor meget støj der er hos dit barn. Babyalarmen kan fint anvendes om natten, og der er en indbygget natlampe med beroligende lys i alarmen. Dette er med til at lyse værelset op uden at forstyrre den lille.

Det er også en god hjælp til dig, hvis du f.eks. skal kigge til baby om natten uden at tænde for loftslampen. Det smarte LCD-display viser dig flere gode informationer på forældreenheden. Denne babyalarm har en effektiv rækkevidde på ca. 300m, men du bør dog tage forbehold for forstyrrende elementer såsom beton. Forældreenheden anvender genopladelige batterier, og du kan forvente ca. 14 timers anvendelse pr. fuld opladning.

Nest Cam IQ #12

⭐⭐⭐⭐

Sidste produkt på denne liste går under navnet Nest Cam IQ. Denne babyalarm er også i form af et overvågningskamera. Dette produkt lander i den højeste ende af prisskalaen, og her er altså tale om et high-end-produkt. Derfor har Nest Cam IQ også en masse gode samt praktiske egenskaber, funktioner og ekstra ”lir”, som de andre produkter ikke har.

Dyrt, men effektivt overvågningskamera til børneværelset Høj billed- og lydkvalitet samt mulighed for livestreaming Smartphone agerer forældreenhed.

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 (Produktet er udgået) DKK

Mere information om Nest Cam IQ

Foruden at være et kamera i samme stil som de andre på listen, der selvfølgelig kan optage både lyd og billede, så kan dette kamera endnu mere. Kameraets sensor er på 4K med HDR, og billeder bliver optaget i hele 1080p, hvilket er utroligt godt.

Du kan også livestreame gennem kameraet og se et konstant feed på din telefon. Derudover har du mulighed for at anvende en zoom-funktion, som kaldes Supersight. Supersight tillader dig at zoome op til 12 gange nærmere og stadig beholde et billede i HD-kvalitet. Du har også mulighed for, gennem den indbyggede højtaler og mikrofon, at tale til dit barn gennem kameraet.

Dette kan være praktisk, hvis man har behov for at berolige barnet. Funktionerne HD-talk og Listen gør dette muligt. Dette kamera er desuden meget intelligent, og det kan endda skelne mellem ting og mennesker. Kameraet kan også automatisk zoome ind på bestemte ting, hvis der er behov for at holde fokus på ét bestemt sted. Der findes mange ekstrafunktioner, som man kan få adgang til med dette kamera.

Adgang til kamerafeedet Mulighed for op til 12x zoom HD-talk- og Listen-funktionerne giver mulighed for at tale gennem kameraet Mulighed for tilkøb af ekstrafunktioner heriblandt ansigtsgenkendelse

Dog vil disse kræve et betalt abonnement, men funktionerne kan være alle pengene værd. Du kan f.eks. få adgang til en funktion, der kan genkende ansigter og gemme samtlige optagelser. Det skal dog også siges, at de mest basale og nødvendige funktioner, som blev beskrevet først, følger med uden det betalte abonnement.

NETGEAR ARLO BABYALARM #13

⭐⭐⭐⭐

Sidste produkt på denne liste går under navnet Nest Cam IQ. Denne babyalarm er også i form af et overvågningskamera. Dette produkt lander i den højeste ende af prisskalaen, og her er altså tale om et high-end-produkt. Derfor har Nest Cam IQ også en masse gode samt praktiske egenskaber, funktioner og ekstra ”lir”, som de andre produkter ikke har.

Dyrt, men effektivt overvågningskamera til børneværelset Høj billed- og lydkvalitet samt mulighed for livestreaming Smartphone agerer forældreenhed.

✅ Genopladelig batterier
✅ Indbygget kamera
💰 1.799,00 DKK

Mere information om Netgear ARLO Babyalarm

Hvis du gerne vil have en lidt anderledes måde, eller blot en ekstra metode til at holde øje med om dit barn har det godt, eller om det er vågent, er der her en alternativ til en babyalarm. Arlo baby, er som man måske kan se på billedet et overvågningskamera fra Netgear. Fordelen ved denne, og grunden til at den er med i denne babyalarm test-oversigt, er at den fungerer ligeså perfekt som de normale babyalarmer. Dog er der en masse ekstra funktioner, såsom Full HD videoovervågning, samt mikrofon, nattesyn, og højtalere. Hvis man er ude af huset er det også en udmærket overvågning af huset.

Modellen får mange roser af eksperterne, og anbefales til alle børnefamilier. Det er klart at netop denne model, har en lidt anden prisklasse en mange af de andre i vores babyalarm-guide. Dette er dog logisk nok, når der er tale om et produkt der har så høj en kvalitet, med en masse brugbare funktioner, som kan gøre det lettere for dig at holde øje med dit barns tilstand.

Designet til børneværelset

Som man måske kan se, så er denne babyalarm designet til at passe ind i de fleste børneværelser. Det er meningen der skal ligne et legetøj, men man skal måske ikke anvende det som legetøj, eftersom kamera kan være skrøbelig imod babyers udviklende motorik. En af de bedste funktioner ved denne babyalarm er, at den kan spille vuggeviser, plus man kan fortælle barnet at man er på vej for at trøste det. Eller blot tale igennem højtalerne, så babyen måske falder til ro igen, blot ved at hører forældrenes stemme.

Nem at sætte op

Ved hjælp af din smartphone kan di let tilkoble dig kameraet, hvor den vil sende dig en live video af hvad der foregår netop i det øjeblik du tilgår kameraet. Ved tilkoblingen kan du indstille babyalarmen sådan at du får besked, hvis der kommer lyde eller bevægelser fra værelset. Det tager som sagt ikke lang tid at sætte op via sin smartphone, især ikke hvis man har lidt teknisk snilde. Hvis man ikke besidder dette, er der en brugsanvisning som guider dig igennem hele processen. Det første og mest simple skridt for, at få alarmen til at virke er, at tilkoble Arlo via et USB-kabel samt en oplader. Herefter vil Arlo blinke, hvilket indikere at den er klar til opsætningen.

Specifikationer: 

 • Full HD Video
 • Børnevenligt design
 • Mikrofon og højtaler
 • Nattefunktion
 • Tilkobling via smartphone
 • Kan afspille vuggeviser

Se nedenfor en videoanmeldelse af Arlo:

Motorola MBP481 #14

⭐⭐⭐⭐⭐

Motorola MBP481 er blevet testet af de 2 britiske testmagasiner Expertreviews.co.uk og Which.co.uk.

Begge hold eksperter har vurderet modellen ud fra forskellige parametre såsom brugervenlighed, lydkvalitet, rækkevidde, funktioner og pris, og de er enige om, at her generelt er tale om et meget velfungerende produkt. Derfor resulterer testene i en anbefaling og en god score.

✅ Lang rækkevidde
✅ Indbygget kamera
💰 Ca pris 600,00 DKK

Mere information om Motorola MBP481

Lang rækkevidde og klare billeder

Motorola MBP481 er en smart babyalarm, som kommer med en lang rækkevidde på 300 meter. Dette betyder, at man har en stor bevægelsesfrihed, så man kan holde øje med sin baby, uanset hvor man befinder sig i huset. Modellen er desuden udstyret med en 2 tommers LCD-skærm i stærke farver, som sørger for, at man hele tiden har adgang til klare billeder af babyen. Skærmen har dertil infrarødt lys, så man også kan holde øje med barnet om natten.

Produktet kommer med en høj-sensitivitets-mikrofon, som kan opfange selv de mindste lyde – for eksempel babyens vejrtrækning. Lydniveauet kan desuden justeres efter egne ønsker, og alarmsystemet kan indstilles således, at man bliver advaret, hvis man bevæger sig uden for apparatets rækkevidde, eller hvis batteriet er ved at løbe tør.

Bedste budget-valg, ifølge eksperterne

Motorola MBP481 er blandt andet blevet testet af det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk i en test af flere babyalarmer. Eksperterne er meget imponerede og kalder denne for det bedste valg, hvis man har et stramt budget. Expertreviews.co.uk forklarer nemlig, at denne model ikke kommer med særlig mange funktioner, men er en rigtig god basis-alarm. Den gør, hvad den skal, og så er prisen meget lav.

Produktet roses yderligere for at tilbyde dag- og natvision med simpelt digitalt zoom, der er nok til at se, hvad babyen foretager sig. Skærmen hos modtageren er ikke den største, og den har heller ikke den bedste opløsning på markedet, men den er klar nok til, at man sagtens kan holde øje.

Rækkevidden er lang nok til de fleste hjem, kommenteres det, og batteritiden er også udmærket – på omkring 8 timer, hvis man ikke konstant ser på video-overvågningen. Leder man efter en basis babyalarm, der kan det mest grundlæggende, og som kommer til en lav pris, så vil denne være det optimale valg, vurderes det.

Simpel og dækker de mest basale behov, ifølge eksperterne

Motorola MBP481 er også blevet testet af et andet britisk testmagasin – nemlig Storbritanniens største, Which.co.uk. Eksperterne herfra giver en score på 67 ud af 100 point, så derfor har de både positiv og negativ kritik.

På den negative side synes de ikke, at den visuelle kvalitet er så god, og signalet er heller ikke så langt. Dertil kan der let opstå støj på linjen og problemer i kommunikationen mellem baby- og forældreenhed. På den positive side kommenterer Which.co.uk, at Motorola MBP481 er meget let at anvende, og det er nemt at få den sat op til brug.

Dertil er lydkvaliteten udmærket, og så er det meget brugbart, at der findes nattesyn. Den 2 gange digitale zoom roses også, og det samme gør muligheden for, at alarmen kan forbinde sig til flere kameraer. Yderligere findes der en timer for, hvornår det er tid til mad.

Specifikationer: 

 • Type: Babyalarm
 • Mærke: Motorola
 • Med display: Ja, LCD-skærm
 • Rækkevidde: 300 meter
 • Indikatorer: Ja
 • Med batteri: Ja, genopladeligt
 • Batterilevetid: Op til 8 timer
 • Infrarød: Ja
 • Med Wi-Fi: Nej
 • Højde: 5,6 centimeter
 • Bredde: 7,2 centimeter
 • Dybde: 11,5 centimeter
 • Vægt: 120 gram 

Før du vælger: Det skal du gå efter

Der findes rigtig mange babyalarmer, som hver især er gode til forskellige formål. Herunder kan du læse mere om, hvilke ting der er vigtige at være opmærksom på inden du vælger babyalarm til dit barn. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at købe den dyreste, da den i mange tilfælde har en række overflødige funktioner.

Prisen

Prisen kan have stor betydning for, om du får en babyalarm med mange funktioner, og om du får et kvalitetsprodukt. I produktgennemgangen blev der gennemgået flere forskellige typer alarmer til meget forskellige priser, og det gælder derfor om at researche hver enkelt produkt. Du kan sagtens få gode babyalarmer til en lav pris, men du bør derfor også overveje, om du er villig til at investere i flere funktioner eller højere kvalitet.

Babyalarmer bliver dyre og dyre, derfor husk at købe din babyalarm med rabatkoder, du kan se alle babysams rabatkoder her: BabySam rabatkoder

Funktioner

De fleste babyalarmer fungerer fint til basale behov, men det kan alligevel være en god idé at overveje en række ekstra-funktioner. Måske gør de livet en smule lettere, uden at babyalarmen nødvendigvis bliver dyrere. Vuggeviser og natlampe Flere babyalarmer har indbyggede vuggeviser og/eller natlampe, som du kan bruge i forbindelse med aftenens hyggestund og putte-rutine. I nogen tilfælde kan vuggeviserne aktiveres via forældreenheden, men på nogen babyalarmer skal du ind og aktivere dem på babyenheden.

Natlys har de fleste babyalarmer fra Philips, og det er typisk at lille behageligt gult lys som virker beroligende og gør det muligt for dit barn at se om natten. Dette kan være nyttigt at tænde, hvis du oplever at dit barn har svært ved at sove i mørke. Rummet bør nemlig heller ikke være alt for oplyst, da den bedste nattesøvn foregår i mørke. Kamera og talk-back funktion Med et indbygget kamera kan du holde øje med om dit barn rent faktisk er vågent, eller om det blot sover uroligt. Dette kan være meget nyttigt hvis du ofte bliver i tvivl om du skal gå ind til dit barn, for med kameraet kan du nemt se om barnet har åbne eller lukkede øjne.

Det kan nemlig hurtigt gøre mere skade end gavn at gå ind til dit barn hvis det i virkeligheden “bare” sover uroligt, for du risikerer at vække barnet og fratage en vigtig del af søvnen. Talk-back funktionen er ligeledes nyttig, hvis du oplever at dit barn meget hurtigt bliver uroligt. Ved at kunne tale til barnet, kan du berolige det og lade det vide at det ikke er alene.

Rækkevidde

Rigtig mange babyalarmer lover rækkevidder fra 300 meter og helt op til 800 meter. Disse tal skal du altid tage med et gran salt, da de typisk er målt ud fra fugle perspektiv uden signalforstyrrelser og forhindringer. Da de fleste af os bor i huse med vægge og i nærheden af en masse elektroniske enheder der udsender forstyrrende signaler, skal du regne med langt mindre rækkevidde end angivet. Bluetooth er smart på korte afstande Babyalarmer der kobles til din smartphone via Bluetooth er brugbare på kort afstand.

Bluetooth er ikke i sig selv en teknologi der er udviklet til kommunikation over længere afstande, men derimod til kommunikation fra den ene ende af et rum til en anden. Derfor kan Bluetooth kun anbefales til kortere afstande, hvor baggrundsstøjen til gengæld er ikke-eksisterende. DECT-teknologi udsender mere elektrisk stråling, men har bedste rækkevidde Den trådløse DECT-teknologi kendes også fra trådløse telefoner, og bruges blandt andet i Philips babyalarmerne. De udsender mere elektrisk stråling end eksempelvis Neonate babyalarmerne, men det er stadig langt under de tilladte grænseværdier. DECT-teknologien giver mulighed for et godt signal på op til 100 meters afstand.

Batterier og ladestationer

De billige babyalarmer fra eksempelvis Philips er typisk udstyret med udskiftelige AA- eller AAA-batterier. Der er derfor ikke mulighed for at oplade disse i selve babyalarmen, men du kan til gengæld tilslutte alarmerne til stikkontakten. Disse babyalarmer er velegnede til brug i hjemmet, hvor de primært står i en stationær position med tilslutning til strøm. Ladestationer og Li-Ion batterier gør babyalarmerne fleksible men dyre De dyrere babyalarmer fra Neonate får ros i forskellige tests for deres ladestationer og indbyggede Li-Ion batterier, som gør dem nemme at oplade og transportere.

Der skal ikke tilsluttes ledning, de placeres blot i opladeren og så lades batteriet op på meget kort tid. Du kan desuden “klat”lade Li-Ion batterierne uden at de mister holdbarhed, og afladningstiden er længere end på de billigere batterityper. Babyalarmer med ladestationer og Li-Ion batterier anbefales især til dig der ønsker en fleksibel løsning, som både er nem at transportere og samtidig bruge stationært i hjemmet.

Kvalitet

Hvis du er meget på farten og derfor har behov for at tage babyalarmen med dig flere gange om ugen, så er det en god idé at købe nogle i et simpelt og robust design, der hverken er for tungt eller pladskrævende. Neonate babyalarmerne er hverken klodsede eller tunge, samtidig med at forældreenheden har indbygget vibrator for diskret alarmering. Philips babyalarmen er derimod større i designet, og kan godt føles klodsede i en taske. De små Bluetooth-babyalarmer er typisk holdt i et meget simpelt design, da al betjening foregår via din smartphone. De er samtidig ultra-bærbare og små, så de nemt kan ligge i en taske eller lomme.

FEM GODE RÅD, NÅR DU SKAL KØBE BABYALARM!

Som tidligere beskrevet findes der utrolig mange forskellige babyalarmer på markedet, og dette kan gøre det meget nemt at miste overblikket. Af denne grund er det ikke altid nemt at finde frem til lige nøjagtig den babyalarm, som passer både til barnet og resten af familien. Dette vil vi dog gerne hjælpe dig lidt med, hvorfor vi har fundet disse fem gode råd omkring ting, du bør holde dig for øje, når du skal finde den perfekte babyalarm:

 • Afstem dine behov: Som udgangspunkt er det utrolig vigtigt at overveje, nøjagtig hvilke krav og hvilke behov i har brug for, at en babyalarm skal udfylde i jeres husstand. Hvis du gør dette, så kan du spare dig selv for unødige udgifter til en babyalarm, der i virkeligheden kan alt for meget i forhold til det, som du har brug for!
 • Tjek batterierne: I mange af babyalarmerne bruges der forskellige typer af batterier, som kan skifte mellem indbyggede eller udskiftelige. Her kan det være en god ide at lede efter en babyalarm, som benytter sig af indbyggede, genopladelige batterier, da disse ikke giver ekstra udgifter hen af vejen!
 • Led efter DECT-teknologi: Hvis du gerne vil have, at din nye babyalarm skal være helt klar i lyden og have så lidt interferens som overhovedet muligt, så er det med at vælge en alarm med DECT-teknologien. DECT er den nyeste måde at sende signaler 100 % digitalt på, hvilket giver god lyd og ikke mindst en sikker forbindelse!
 • Brug trådløse telefoner: Nogle gange kan du være heldig at spare pengene til en ny babyalarm ved at finde et sæt trådløse telefoner med DECT-teknologien, der dermed også kan bruges som babyalarm!
 • Brug en walkie talkie: Hvis midlerne ikke helt er til at vælge den dyrere babyalarm-løsning, så kan du muntre dig med, at et par ganske almindelige walkie talkies også fungerer ganske godt som babyalarm – giv det et forsøg og se, om det virker for jer

Se også vores artikler omkring Barnevogne, Puslebord, Højstole og Autostole.

Hvad er en babyalarm?

En babyalarm er et produkt som typisk består af en forældre- og en babyenhed. Forældrenheden bliver brug af mor og far som modtager lyd fra babyenheden som placeres i nærheden af det sovende barn. Med en babymonitor, som det også kaldes, kan forældrene bevæge sig udenfor hørevidde af det sovende barn uden at bekymre sig om, at barnet vågner op og er ulykkelig uden de opdager det.

Til dig der skal bruge babyalarm udenfor

Står efteråret og vinteren for døren, skal du være opmærksom på alarmernes egenskaber i forhold til at fungere optimalt i kulde og frost.

Der er flere af de bedste alarmer i denne artikel, der er testet til at virke upåklageligt helt ned til -20 grader.

Det er batteriernes type, der har størst indflydelse på, hvor godt systemet fungerer, når Danmark viser sig fra sin koldeste side.

Som bekendt kan både efterår, vinter og forår byde på temperaturer både nat og dag, der ligger under frysepunktet. Du kan med ro i sindet lade din baby sove udenfor, når du vælger et produkt, der er godkendt til at virke i minusgrader.

Uanset om det er sommer eller vinter, har det stor værdi for dig, at du kan følge med i, hvor varmt eller koldt der er i din babys seng eller barnevogn.

Alle moderne babyalarmer har en indbygget temperaturføler, der kan vise dig antal grader på afstand. Dette er særlig vigtigt, når det kommer til middagsluren, der finder sted i vinterhalvåret.

Gode råd i forhold til at få mest muligt ud af babyalarmen

Når du har valgt det rette alarmsystem og har modtaget dit produkt, er det vigtigt, at du forholder dig til brugsvejledningen, der følger med til systemet. Der er forskel på opsætning og indstilling fra produkt til produkt.

Hver producent på markedet gør brug af forskellig teknologi, og derfor er der forskelle mellem funktioner og indstillinger.

Uanset hvilket systemet du har købt, er det centralt, at du den første gang lader baby- og forældreenhederne fuldt op til 100%. Dette er med til at optimere funktionen af batterierne, så du får glæde af dine alarmer i længere tid, og så de i fremtiden kan præstere i flest timer á gangen.

Det er en god idé at undgå at lade alarmerne op i mindre perioder hver gang og i stedet lade dem op i flere timer. Det er med til at forlænge batteriernes levetid, når de får lov til at generere energi i lang tid.

På de moderne alarmer er der indstillinger i forhold til mikrofonfølsomhed. Denne indstilling skal bruges og reguleres, når du bruger babyalarmen i forskellige omgivelser. Der f.eks. forskel på følsomheden afhængig af, om babyalarmen anvendes på et værelse eller udenfor, hvor barnevognen står tæt på en vej.

Testkilder

Til denne artikel har vi gennemgået en række anerkendte tests, som har haft indflydelse på vores vurderinger af de bedste babyalarmer på markedet netop nu. Herunder får du et indblik i disse tests, samt links der fører dig til de fulde testresultater:

ALT (16. maj 2018)

Hos magasinet ALT finder du Vores Børn-sektionen, hvor der løbende testet forskellige produkter til både forældre og børn. I denne omgang har en mødregruppe testet 6 babyalarmer. Der er tale om både almindelige babyalarmer og babyalarmer med video og andre avancerede funktioner, som alle er testet efter de samme kriterier. Mødregrupperne har kigget nærmere på følgende punkter:

Design I brug Lydkvalitet Pengene værd?

Neonate BC-5700D ender med at blive testens vinder, da den overordnet klarer sig bedst. Den simple CAPiDi babyalarm klarer sig dog også rigtig godt, og får ligeledes en meget høj bedømmelse. Du kan læse hele testen gratis hos magasinet ALT.

Klikk (24. april 2017)

Norske Klikk har i april 2017 testet 6 forskellige babyalarmer med kamera. Babyalarmerne er udvalgt på grundlag af hvilke modeller der sælger bedst, hvilket er gjort i samråd med Norges største forhandlere af babyudstyr. Testen er delt op i en brugervenlighedstest foretaget af familier med børn i målgruppen, og en teknisk test udført af redaktionen hos Klikk. I testen er der fokus på følgende kriterier:

Brugervenlighed 40 % Rækkevidde 40 % Lyd og signal 20 %

Testens vinder bliver Neonate BC-8000DV, som får 5 ud af 6 point. Withings Home, som nu hedder Nokia Home, får ligeledes 5 stjerner. Begge babyalarmer roses for at være gode og nemme at bruge. I bunden af skemaet finder vi Motorola MBP481, som ikke klarede sig nær så godt som konkurrenterne. Du kan læse hele testen gratis hos Klikk.

Hem & Hyra (2. februar 2017)

Det svenske medie, Hem & Hyra, har i februar testet 8 forskellige babyalarmer. Det drejer sig både om babyalarmer med kamera og helt almindelige modeller, som kun har mikrofon. I flere af de testede modeller er der en række tillægsfunktioner som termometer og andre ting. Babyalarmerne er testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

Kvalitet Funktioner Brugervenlighed Design

Philips Avent SCD620 bliver bedst i test. Det er en babyalarm med kamera, som holder øje med barnet og giver dig et direkte billede på forældreenheden. Forbindelsen vurderes at være rigtig god, og den er generelt velfungerende. Et lille minus er dog at den kræver tilslutning til stikkontakt, hvor andre modeller er batteridrevne. Padwico 850, Isitter og Supernova D8 klarede sig også godt i testen. Du kan læse hele testen og se hvordan alle modeller klarede sig, ved at gå til artiklen hos Hem & Hyra.

ALT (20. januar 2017)

I januar 2017 har ALT testet en række babyalarmer sammen med slutbrugerne: Børnefamilier. Der er i alt testet 7 forskellige babyalarmer, og de er testet på følgende kriterier:

Brugervenlighed Funktionalitet Batterilevetid Rækkevidde

Testen blev afviklet ved at oplade alle babyalarmerne i 12 timer. Efterfølgende blev brugsanvisningerne gennemgået, og babyalarmerne testet. Testfamilierne har desuden testet babyalarmerne i en uge, hvor de har indgået i dagligdagen. Neonate BC-6500D klarer sig samlet set bedst i testen, hvor den bliver testvinder. Den roses blandt andet for at være nem at bruge, have lang batteritid og et rigtig godt signal med høj rækkevidde. Derudover vurderes den billigere Neonate BC-5800D at være det bedste køb, da prisen er fornuftig i forhold til dens egenskaber. Neonate BC-8000DV bliver desuden udnævnt som “testens Rolls Royce”, og har indbygget kamera. Hele testen kan læses gratis hos ALT, hvor du også kan få detaljerede beskrivelser af de enkelte modeller.

Forbrugerrådet Tænk (19. januar 2017)

I januar 2017 har Forbrugerrådet Tænk udgivet en frisk test af 7 babyalarmer. Det drejer sig både om babyalarmer som transmitterer lyd, men også nye modeller med mulighed for videoovervågning. I testen indgår følgende kriterier:

Funktionalitet 60 % Udendørs brugervenlighed 25 % Ekstrafunktioner 15 %

Kort fortalt har testen taget udgangspunkt i en række af de mest sandsynlige brugsscenarier. Eksempelvis er de blevet testet i forskellige huse med betonvægge og -gulve, og der er testet i enten samme etage eller på to forskellige etager. Det er også blevet testet hvor praktiske de forskellige babyalarmer er.

Eksempelvis er det blevet vurderet, hvor nemme de forskellige babyalarmer er at placere i en barnevogn. Batteridrevne enheder vægtes højt, ligesom det også vægtes højt hvis forældreenheden kan advare om fladt batteri, dårligt/mistet signal eller hvis babyenheden kommer udenfor rækkevidde. Hele testen kan læses hos Tænk mod oprettelse af betalt medlemsskab, og så får du adgang til detaljerede testresultater ved hver model.

ALT (16. december 2016)

I denne test har en mødregruppe testet forskellige babyalarmer. Mødregruppen er en blandet samling af førstegangsmødre og erfarne mødre, der har testet babyalarmerne efter følgende kriterier:

Design Brugervenlighed Lydkvalitet Pengene værd?

I testen klarer flere af babyalarmerne sig godt, men enkelte stikker alligevel ud som værende de bedste. SmartNOVA2 bliver således bedst i test med 5 ud af 6 stjerner, mens både Nabby og Philips Avent SCD506 også kan være med i toppen af feltet. Hele testen kan læses gratis hos ALT.

Stiftung Warentest (23. april 2015)

I april 2015 foretog den store tyske testportal en test af 10 babyalarmer. De er blevet testet ud fra følgende kriterier:

Signalkvalitet 45 % Brugervenlighed 25 % Batteri 10 % Miljø og holdbarhed 20 %

I testen har flere babyalarmer problemer med signalet og signalstyrken, som ikke er tilfredsstillende i forhold til angivne egenskaber. Philips Avent SCD501 bliver bedst i test, da signalet og holdbarheden overrasker positivt. Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest (test.de).

CNET (18. februar 2015)

Test af Withings Home (nu Nokia Home). I denne test har CNET kigget nærmere på Withings Home babyalarmen, som nu hører under Nokia-mærket. Der er i testen lagt vægt på følgende kriterier:

Funktioner Brugervenlighed Design Ydeevne

Babyalarmen får i testen ros for at være velfungerende, og luftkvalitetsmåleren fremhæves som et fordelagtigt redskab. Til gengæld trækkede det ned, at kameraet på daværende tidspunkt ikke fungerede med Android. Det gør det dog nu. Bevægelsessensoren vurderes desuden at være for følsom, og 1080p-opløsningen tvivlsom. Alt i alt får Nokia Home ros for at være en velfungerende babyalarm, men de overfølsomme sensorer gør den delvist ubrugelig som tyverialarm. Det skal dog fremhæves, at det er en ældre version af babyalarmen som CNET har testet, og babyalarmen er sandsynligvis blevet opdateret og forbedret efterfølgende. Du kan læse hele testen gratis hos CNET.

ALT (august 2014)

Denne test betegner vi som en kvik-test, hvor fokus har ligget på seks babyalarmer af forskellig karakter og med forskellige teknologier. En enkelt babyalarm er udstyret med kamera, og derudover er der blevet testet 4 standard-babyalarmer samt en enkelt babyalarm til din smartphone. Testen er bygget op om kriterierne: Førstehåndsintryk, Brugervenlighed, Signal og lyd, samt en vurdering af om babyalarmerne er pengene værd. I testen vinder Neonate BC-6500D, som roses for at være en fiks lille sag, som er ekstra let og lækker at bære rundt på. Det bemærkes desuden at kvaliteten er i top, ligesom signalet og lyden går klart og støjfrit igennem.

Living Smart TV (3. juli 2014)

Test af Nabby Babyalarm. Hos Living Smart TV har de taget et kig på Nabby Babyalarmen, som de anmelder og vurderer. Det står klart i deres test, at det ikke er rækkevidden man skal købe denne babyalarm for, hvilket også bekræftes af flere købere. Men derudover vurderes babyalarmen at være et rigtig godt valg til dig der kun skal bruge den over korte afstande.

Søndagsavisen (7. november 2012)

Søndagsavisen har lånt Testfaktas babyalarm test, og her er der blevet testet 6 babyalarmer. Alle 6 babyalarmer er testet i et laboratorium, hvor der er blevet simuleret barneskrig og støj fra en græsslåmaskine, så man har kunnet måle hvor følsomme babyalarmerne er ved henholdsvis barneskrig og motorstøj, som i de fleste tilfælde er realistiske scenarier i et område med flere villaer beliggende tæt op ad hinanden. Brugervenligheden, rækkevidden, modstand mod radioforstyrrelser og funktioner er de fire parametre, som der er blevet testet og bedømt ud fra. Testens vinder ender med at blive Neonate BC-5000A (som nu er erstattet af Neonate BC-5800D). Den får ros får at have den bedste rækkevidde i testen, ligesom kvaliteten er høj.

FAQ

🏆 Hvilken babyalarm er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste babyalarmer på markedet i 2020. Den bedste i vores test er et produkt fra neonate, vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes babyalarmer?

Babyalarmer vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny babyalarm?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har, du har behov for. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes babyalarmer til flere forskellige prisklasser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her