Home Udstyr Babynest test [year] – De 15 bedste babynest

Babynest test [year] – De 15 bedste babynest

0
Babynest test [year] – De 15 bedste babynest
BILLIGSTE
BabyDan Cuddle Nest
ANBEFALET
MamaMilla Babynest
KVALITET
Müsli babynest Conium

Find den bedste babynest

Babynests kaldes også for babyreder, og det er egentlig nøjagtigt hvad de er: En blød og beskyttende rede til dit spædbarn. Den er et fantastisk alternativ til store og tunge babylifte, og den kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Eksempelvis kan du tage den med når du skal besøge familie og venner, du kan medbringe den på ferierejsen så dit barn altid har et godt sted at ligge, eller du kan bruge den i barnevognen for at give dit barn en følelse af tryghed.

I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste babynests, og vi vurderer dem alle ud fra en række fastsatte kriterier. Du kan også læse mere om hvad en babynest kan bruges til, samt hvad du generelt bør være opmærksom på når du køber soveartikler til dit barn.

De fleste babyreder kan bruges til de samme formål, men der er alligevel forskel på deres design, farver, funktioner og komfortniveau. Det kan derfor være en god idé at overveje hvad der er vigtigst for dig, så du nemmere kan sortere og vælge den rette model. De bedste babynests er heller ikke nødvendigvis de dyreste, og man kommer langt i prisklassen fra 500 til 1.000 kroner. Herunder kan du finde nogle af de bedste babyreder netop nu, samt læse vores vurdering af dem.

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af barnevogne, samt priser.

[vc_custom_product_box header=”MamaMilla Babynest #1″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”954″ tag=”Anbefaet af barnetsunivers” button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-trophy” button_price=”219″]Denne babynest er dansk produceret og yderst populær blandt køberne. I test klarer den sig også rigtig godt, og så er den vaskbar ved 60 grader.

MamaMilla har skabt denne fine babynest, som klarer sig godt i test og er yderst populær blandt køberne. Den tåler vask ved 60 grader og tørretumbling, hvilket er en kæmpe fordel. Sammenlignet med andre babynests er den en lille smule større i det, og kanterne måske en smule hårdere.

✅ Lækkert design
✅ God komfort
💰 -0,02 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele:

✅ Lækkert design
✅ God komfort
✅ Kan reguleres i størrelsen

Specifikationer:

 • Materialer: Bomuld med fossflakes fyld
 • Madras: Koldskum
 • Mål: Ca. 50 x 75 cm.
 • Vask: 60 grader (uden madras)

Mere information om MamaMilla Babynest

Det vurderes dog af testpanelet hos ALT at madrassen er dejligt blød, og at man på grund af dens design kan flytte et sovende barn rundt i den. En fin detalje er at der medfølger et gylpelagen, som er gråt på den ene side og har fjermotiver på den anden side. På grund af størrelsen kan den bedst anbefales til spædbørn fra 0 til 4-5 måneder, der så vil have en smule bedre plads omkring sig.

Anbefales til: Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder. Grundet bredden er der mere luft omkring barnet i denne babynest, hvilket blandt andet er smart på varme nætter. Den kan anvendes til flere forskellige formål, og det er ligeledes muligt at flytte det sovende barn i denne babynest. Derfor er den blandt andet velegnet til besøg hos familie og venner, men den kan også fint bruges på ferien eller til samsovning.

Farver og mønstre: Babyreden fra MamaMilla fås i mange forskellige farver og mønstre, så der er rig mulighed for at finde en farve og et mønster der passer til netop din stil. Der er typisk tale om et miks af flere farver i én model, eksempelvis hvid/grå/rosa, grå/sort, hvid/grå, rosa/sort, mintgrøn/sort og mange flere. Der findes desuden både modeller i helfarver eller med fjermotiv udvendigt.

Funktioner: Denne babynest kan reguleres i størrelsen, så den kan bruges i længere tid. Der medfølger desuden et aftageligt gylpelagen, som kan bruges i bunden af reden. Betrækket kan også skiftes, hvis man ønsker et andet design på et senere tidspunkt. Der er koldskumsmadras i bunden, og denne kan tages ud efter behov.

Komfort: Komfortniveauet for denne babynest er ganske godt, men da der er fossflakes i siderne er de en smule hårdere end sider med fyld af polyester eller lignende. Det er muligt at spænde denne babynest ind så den bedre kan omslutte et mindre barn, men der er alligevel mere plads omkring barnets hoved end ved andre babynests. Det kan være en fordel på varme dage, men det betyder også at barnet måske ikke opnår den samme tætomsluttende fornemmelse som i andre babynests.

Materialer: Babyreden fra MamaMilla er fremstillet af rent økologisk bomuld, der er GOTS certificeret. Derudover medfølger der en Oeko-Tex certificeret koldskumsmadras, og siderne er fyldt med fossflakes der ligeledes er Oeko-Tex certificeret. På grund af denne materialesammensætning kan den vaskes ved 60 grader og tørres i tørretumbler efterfølgende.

[vc_custom_product_box header=”BabyDan Cuddle Nest #2″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”957″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fshopping.coop.dk%2Fvare%2Fbaby-dan-babynest-cuddle-nest-graa-omkranser-barnet-og-giver-tryghed-i-soevnen%2F5705548033071||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-usd” tag=”Bedst til prisen” button_price=”220″]BabyDan Cuddle Nest er en god babyrede, som både er populær og generelt roses af køberne. Prisen er desuden på et fornuftigt niveau.

BabyDan Cuddle Nest får generelt ros af køberne for at være i en god kvalitet, der byder på god komfort for barnet. Cuddle Nest er en dejligt blød babynest med høje kanter, der udgør en blød og tryg ramme for banet. Den er dog heller ikke særlig stor, og det er ikke muligt at udvide den i længden. Af samme grund er

Klassisk design
Billig
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Klassisk design.
✅ Billig
✅ Lækkert bomuldsbetræk

Specifikationer:

 • Materialer: Bomuld med polyesterfyld
 • Madras: Polyesterfyld
 • Mål: 83 x 45 x 12 cm.
 • Vask: 40 grader (uden madras)

Mere information om BabyDan Cuddle Nest

Vores vurdering: Den er bedst egnet til små spædbørn, men det er formentlig også primært de allermindste der har gavn af en babynest. Alt i alt vurderer vi denne babynest til at være et af de bedste køb netop nu, da den fås til en særdeles fornuftig pris på nettet.

Anbefales til: Mindre spædbørn fra 0 til cirka 4 måneder, der kan have brug for en tryg babyrede der slutter sig tæt omkring dem. Da prisen er ganske rimelig, er den også velegnet til dig der kun skal bruge den lejlighedsvist.

Farver og mønstre: Cuddle Nest har et betræk af lysegråt bomuld, men fås blandt andet også i babypink eller -blå, samt i en off-white udgave. Alle varianterne er helfarvede.

Funktioner: Denne babynest er en simpel udgave, som ikke har nogen særlige funktioner. Den har dog en vandtæt bund med en udtagelig madras, og dens udvendige mål er på 83 centimeter i længden, 45 centimeter i bredden og 12 centimeter i højden.

Komfort: Komfortniveauet i denne babynest er højt, da den har en madras i bunden med polyesterfyld. Der er et lag åndbart stof i bunden, som desuden er vandtæt. Siderne er dejligt bløde, og føles til sammenligning som en tyk dyne. Da Cuddle Nest er lille i størrelsen, kan den slutte godt tæt om selv små spædbørn.

Materialer: BabyDan Cuddle Nest har et betræk af bomuld, som er Oeko-Tex certificeret. Fyldet heri er af polyester, og den kan vaskes ved 40 grader uden madrassen. Tørretumbling anbefales ikke, så den har bedst af at blive hængt op et sted med god luftcirkulation. Det gør tørringen nemmere og hurtigere.

[vc_custom_product_box header=”Filibabba Babynest #3″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”968″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”221″]En nyfødt har brug for at føle sig tryg og beskyttet hele tiden. Desværre har mor og far undertiden andre gøremål end at holde den lille ny. Når du er nødt til at lægge den lille fra dig, kan denne fine flytbare seng fra Filibabba være en rigtig god løsning.

Den er nemlig særligt god til den nyfødte. Modellen er blød og har høje kanter, hvilket bidrager til, at barnet vil føle sig trygt, når det ligger her. Desuden er den lavet i 100% økologisk bomuld, så komforten er også i top.

Findes i flere farver.
✅ Lang levetid
💰 -0,02 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Filibabba Babynest

 Endelig er den meget nem at flytte rundt i huset, så du kan have et øje på din baby, uanset om du befinder dig i stuen eller køkkenet.

Modellen fra Filibabba måler 85x50x12 cm. Efterhånden som dit barn vokser, kan du dog åbne babyreden op. Dermed kan dit barn benytte den i længere tid, efter det vokser ud af dens oprindelige form. Husk dog altid, at du skal placere dit barns hoved i den modsatte endnu af snorene.

Fordele ved Filibabba Babynest Dark green:

 • Er lavet i 100% økologisk bomuld
 • Kan åbnes, så den fortsat kan bruges, når barnet vokset
 • Nem at flytte rundt på
[vc_custom_product_box header=”Filibabba Aktivitetsnest #4″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”969″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kids-world.dk%2Ffilibabba-aktivitetstaeppe-80-120-cm-soft-quilt-moerkegraa-p-148046.html||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”222″]Denne aktivitetsnest fra Filibabba er en optimal løsning i langt de fleste hjem. Sammenlignet med lignende produkter befinder denne aktivitetsnest sig i en højere prisklasse, men den indeholder også væsentligt flere funktioner.

Modellen kan nemlig både anvendes som en babynest, en kravlegård, et legetæppe og et aktivitetstæppe. Dermed følger den på bedste vis dit barns udvikling.

Flot design og klassisk design
✅ Flere muligheder
💰 1.199,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information Filibabba Aktivitetsnest

Over aktivitetsnesten kan du montere aktivitetsstænger, hvorpå du kan hænge legetøj. Sådan kan du nemt holde din baby beskæftiget, mens du foretager dig andre gøremål. Hvis du fjerner aktivitetsstængerne, kan du få plads til to babyer i aktivitetsnesten. Derfor er denne model særdeles velegnet til dig, der har fået tvillinger. Alternativt er der god plads til en legekammerat.

Når dit barn efterhånden vokser, kan du folde siderne ned og anvende aktivitetsnesten som et legetæppe, som du kan sidde på med dit barn. I den lukkede version måler aktivitetsnesten 80×80 cm, mens den med åbne sider måler 120×120 cm.

Fordele ved Filibabba Aktivitetsnest, soft quilt Wilde rose:

 • Kan anvendes som både babynest, legetæppe, kravlegård og aktivitetstæppe
 • Plads til to babyer
 • 100% økologisk bomuld
[vc_custom_product_box header=”Done By Deer Cozy nest #5″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”970″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” button_price=”223″]Med en lille nyfødt følger mange nye forpligtelser, og hjemmet bliver ofte en smule mere kaotisk, end det plejer. Alle forældre nyder derfor, når der er ro i hjemmet. Når din baby er glad of tryg, kan du opnå den eftertragtede ro.

En god løsning til at give dit barn tryghed, selv når du ikke holder det, er denne babynest fra Done By Deer. Denne model omkranser nemlig dit barn med sine bløde sider. Det prikkede design kan desuden være med til at holde dit barns opmærksomhed.

✅ Kvalitet
✅ Lækkert stof
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Done By Deer Cozy nest

Modellen fra Done By Deer er meget nem at rengøre. Du skal blot fjerne fyldet i både siderne og i madrassen gennem de skjulte lynlåse. Herefter kan du vaske betrækket, madrassen og sidefyldet separat. Så længe du får vasket materialerne af og til, behøver du derfor ikke bekymre dig om, at dit barn ligger i et usundt miljø. Modellen er desuden åndbar, hvilket bidrager til et sundt miljø for din baby.

Fordele ved Done By Deer Cozy nest Plus Dreamy Dots Blå:

 • Lavet i kvalitetsmaterialer
 • Nem at rengøre
 • Åndbare materialer
 • Giver god tryghed
[vc_custom_product_box header=”Müsli Babynest Conium #6″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”971″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mammashop.dk%2Fproducts%2Fmusli-babynest-conium-lavendel||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”224″]Denne fine model fra Müsli er rigtig god til dig, der værdsætter høj kvalitet. Modellen er nemlig OCS-mærket, hvilket betyder, at den indeholder mindst 95% organiske materialer. Med denne certificering er du derfor sikret en høj kvalitet.

Desuden er modellen ret nem at rengøre, og ved at gøre det jævnligt formår du at holde på kvaliteten. Betrækket kan nemt tages af, og du kan vaske det i vaskemaskinen sammen med pølsen. Madrassen kan du blot tørre af med en våd klud.

Nordisk design
✅ Kvalitet
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Müsli Babynest Conium

Din lille guldklump vokser hurtigt, og derfor bliver nogle af de investeringer, du har gjort dig til din baby, hurtigt overflødige. Heldigvis kan denne model justeres i størrelsen, så den følger dit barns udvikling. På et tidspunkt vokser dit barn dog ud af babyreden, men herefter kan du fortsat bruge en del af den. Pølsen kan du nemlig nemt lyne af madrassen, hvorefter dit barn kan have glæde af den i sin tremmeseng.

Fordele ved Müsli Babynest 50×100 Cream:

 • Du kan lyne kanten af og bruge den i tremmesengen
 • Justerbar størrelse
 • Simpel rengøring
 • OCS-mærket
[vc_custom_product_box header=”Voksi Nest Premium Rose Moon #7″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”1166″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”225″]I dag bekymrer mange forældre sig om de skadelige kemikalier, der kan være i børnenes legetøj og udstyr. Med denne model fra Voksi er der dog ingen grund til bekymring. Derfor er den en rigtig fin løsning for dig og dit barn.

Denne babynest er mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX. Det betyder, at produktets materialer er godkendt ud fra internationale krav vedrørende indhold af kemikalier.

Flere farver
Lang leve tid.
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Voksi Nest Premium Moon

Babyreden indeholder derfor ikke nogen kemiske stoffer, som på nogen måde kan være skadende for dit barns helbred. Denne fine model fra Voksi er meget bekvem og virker desuden støttende for både barnets ryg og nakke. Modellen er lavet i 100% bomuld, hvilket bidrager til en blød og komfortabel oplevelse. Du kan anvende denne babynest i en barnevogn eller på enhver flad overflade.

Fordele ved Voksi Nest Premium Moon:

 • Er grundigt testet og har været igennem risikovurderinger
 • Mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX
 • Kan åbnes og dermed give dit barn mere plads
 • Støtter barnets ryg og nakke
[vc_custom_product_box header=”Juniorrede Air Blue #8″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”973″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” button_price=”226″]Små børn vokser hver eneste dag, og inden du får set dig om, kan din babyrede allerede være blevet for lille. Derfor er det altid en god idé at købe en model, der kan udvides, efterhånden som dit barn vokser.

Når dit barn slet ikke kan være i sin babyrede længere, kan du med fordel overveje at investere i en juniorrede. Uanset barnets størrelse er en rede nemlig en rigtig god, tryg og praktisk løsning i hjemmet.

Flot og moderne design.
✅ Høj kvalitet
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Juniorrede Air Blue

Denne juniorrede fra Småfolk er blå og har et sødt print med æbler. De høje kanter sørger for, at dit barn ikke kommer til at ligge i træk. Modellen har en certificering fra OEKO-TEX, hvilket betyder, at redens materialer lever op til internationale krav omkring kemikalieindhold. Denne juniorrede er derfor en sund og sikker løsning for dit barn. Modellen er desuden lavet i økologisk bomuld, som bidrager til både et sundt og komfortabelt miljø for dit barn.

Fordele ved Småfolk Juniorrede Air Blue:

 • Certificeret med OEKO-TEX
 • Fint print
 • Økologisk bomuld
[vc_custom_product_box header=”Vanilla Babynest Grey #9″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”974″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fshopping.coop.dk%2Fvare%2Fvanilla-copenhagen-babynest-oyster-graa-omfavner-den-lille-med-tryghed-og-ro-og-mindsker-traek%2F5710098294865||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”227″]Denne babyrede fra Vanilla er en rigtig fin løsning til både den lille dreng og den lille pige. Den grå farve er neutral og tidløs, og du kan derfor nemt genbruge denne model, hver gang en lille ny føjes til familien. Denne model kan anvendes fra barnet er nyfødt, indtil det fylder cirka ét år.

Modellen fra Vanilla er designet til at omkranse dit barn på en måde, som minder om det liv, barnet havde i sin mors livmoder. Det skaber en dejlig følelse af genkendelighed og tryghed for barnet.

✅ Enkelt design
Billig
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Vanilla Babynest Grey

Du kan derfor roligt lægge dit barn i denne babyrede, imens du klarer nogle af dine huslige gøremål eller tager en velfortjent pause på sofaen. Modellen er desuden OEKO-TEX-certificeret, og den indeholder dermed ikke nogen skadelige kemikalier, som kan have en negativ effekt på dit barns helbred. Altså er denne babyrede en tidløs, tryg og sund løsning for både dig og din baby.

Fordele ved Vanilla Babynest Grey:

 • Omkranser barnet
 • Særligt velegnet til den nyfødte
 • OEKO-TEX-certificeret
[vc_custom_product_box header=”Konges Sløjd Melodie babynest #10″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”975″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fluxkidz.dk%2Fbabynest%2F4486-27036-konges-slojd-babynest-mille-marine-french-blue.html%3F||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler”]Hvis du sætter pris på et simpelt og tidløst design, kan denne model fra Konges Sløjd være en god mulighed for dig. Modellen har en afdæmpet farve, og den er prydet med et simpelt blomsterprint, som dit barn vil finde interessant. Babyreden har ingen unødvendige detaljer, men er meget simpel både i sit udtryk og i sin anvendelse.

Du kan nemt tage babyreden med dig rundt i huset, så du hele tiden kan have et halvt øje på din baby, uanset hvad du foretager dig. Du kan også uden besvær tage babyreden med dig, når du skal besøge venner og familie. Den er let og fylder ikke meget, når du er på farten. Modellen måler 75×39 cm. 

✅ Enkelt design
✅ Stor babynest.
💰 700,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Konges Sløjd Melodie babynest

Når dit barn ikke længere har behov for en babyrede, kan du lyne den bløde kant af og genanvende den andetsteds. Det kan for eksempel være i barnevognen eller tremmesengen, hvor den kan give dit barn lidt ekstra tryghed.

Fordele ved Konges Sløjd Melodie babynest:

 • Enkelt og tidløst design
 • Kanten kan fjernes og anvendes andre steder
 • 100% økologisk bomuld
[vc_custom_product_box header=”Konges Sløjd Siamois babynest #11″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”976″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fluxkidz.dk%2Fbabynest%2F2483-14349-konges-sloejd-babynest-siamois.html||target:%20_blank|” button_title=”Gå til forhandler”]Denne babyrede fra Konges Sløjd er meget simpel, men den tilbyder nogle rigtig fine kvaliteter, som enhver husstand, der har en baby, vil sætte pris på. Reden er udstyret med en pølseformet kant.

Denne er dejligt blød, og den bidrager til at skabe tryghed for din baby, mens barnet vænner sig til livet uden for mors mave. Det hjælper pølsens omkransende effekt nemlig til. 

✅ Kan nemt rengøres
Kvalitet.
💰 700,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Konges Sløjd Siamois babynest

Når dit barn vokser ud af sin babyrede, kan du genanvende den bløde pølse til flere andre formål. Du kan blandt bruge den i tremmesengen eller barnevognen, så dit barn oplever en følelse af genkendelighed, når det skal sove her. Du kan også bruge den på et legetæppe som støtte til dit barn eller som en del af barnets leg.

Det er en god idé at rengøre babyreden af og til. Når du vil rengøre denne model, kan du nemt fjerne betrækket og vaske det i vaskemaskinen.

Fordele ved Konges Sløjd Siamois babynest:

 • Overflade i 100% økologisk bomuld
 • Babyredens pølse kan lynes af og bruges til andre formål
 • Kan nemt rengøres
[vc_custom_product_box header=”Liewood Gro babynest #12″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”978″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fliewood.dk%2Fproducts%2Fgro-baby-nest-og-lift-baby-lift-dino-dove-blue-mix||target:%20_blank|” button_title=”Gå til forhandler”]Små børn vil gerne være med, hvor der sker noget. De vil gerne kunne se noget og holde øje med, hvad mor eller far foretager sig. Når babyer er trygge og komfortable, er de dog også i stand til at falde i søvn til trods for larm og lys. Denne babyrede udgør ingen undtagelse. 

Modellen fra Liewood er en smart og praktisk løsning til den lille familie. Babyreden er blød og behagelig, og dit barn vil ligge godt og trygt. Modellen er udstyret med lange stropper, hvilket giver dig mulighed for nemt at flytte på den, også imens dit barn ligger i den.

Flot design
100% økologisk bomuld
💰 849,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Liewood Gro babynest

Hvis din lille guldklump falder i søvn i sin babyrede i køkkenet, kan du ved hjælp af stropperne nemt løfte dit barn med dig, når du går ind i et andet rum. Modellen fra Liewood er desuden testet og godkendt efter europæiske standarder, så den er ganske sikker at benytte.

Fordele ved Liewood Gro babynest/lift Dino:

 • Godkendt efter europæiske sikkerhedsstandarder
 • Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen
 • Lange stropper
 • 100% økologisk bomuld
[vc_custom_product_box header=”Born Copenhagen babynest #13″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”979″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fsovedyret.dk%2Fborn-copenhagen-babynest-midnight-dust||target:%20_blank|” button_title=”Gå til forhandler”]Små børn får det ofte varmt, når de sover. Derfor er det en god idé at investere i en babyrede, som er lavet af åndbart fyld.

Denne model fra Born Copenhagen har fyld, der er 100% åndbart, og den er derfor en rigtig fin mulighed for dig og dit barn. Det åndbare fyld hjælper til at skabe et sundere og mere hygiejnisk sovemiljø for din baby, idet fugt og varme ledes væk fra madrassen. 

✅ Pratisk
✅ Komfortabel
💰 899,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Born Copenhagen babynest

Efterhånden som dit barn vokser, kan du udvide babyreden, så dit barn kan have glæde af den i endnu længere tid. Dette gør du ved hjælp af snorene. De lange snore kan naturligvis pakkes væk under babyredens hovedstykke, så dit barn ikke får fingrene i dem.

Modellen er vendbar, og du kan derfor både anvende den med et blomstret print samt i en grå farve. Derfor er babyreden meget anvendelig og kan nemt bruges til både små drenge og piger alt afhængig af dine præferencer.

Fordele ved Born Copenhagen babynest Leaves:

 • Vendbar
 • Babyredens størrelse kan justeres
 • Snorene kan skjules
 • 100% åndbart fyld
[vc_custom_product_box header=”Liewood babynest m fast bund #14″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”980″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fsovedyret.dk%2Fgro-babylift-nest-fra-liewood-graa-dots||target:%20_blank|” button_title=”Gå til forhandler”]Hvis det betyder meget for dig, at din baby bliver forkælet med den bedste kvalitet, er denne model fra Liewood værd at kigge nærmere på. Den er nemlig produceret i materialer, der sikrer en høj kvalitet og en god komfort for dit barn.

Modellens fyld består er Oeko-tex polyester, mens den behagelige madras er konstrueret i polyetharane uden flammehæmmere. Dette er betrukket med GOTS-certificeret bomuld. Alt er naturligvis økologisk. Alt i alt er modellens materialer i top, hvilket bidrager til et sundt miljø for dit barn.

✅ Behagelig madras
✅ Miljøvenlig
💰 849,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Liewood babynest m fast bund

Ved hjælp af babyredens snore kan du nemt justere størrelsen og dermed hele tiden tilpasse modellen til dit barns udvikling. Babyreden har en fast bund, og den er desuden udstyret med kraftige, lange stropper. Det giver dig mulighed for nemt at flytte rundt på dit barn, når det sover i babyreden.

Fordele ved Liewood babynest m fast bund Classic Dot Dumbo Grey:

 • Materialer i høj kvalitet
 • Økologisk
 • Størrelsen er justerbar
 • Dansk design
 • Du kan nemt flytte rundt på modellen, mens dit barn sover
[vc_custom_product_box header=”Cam Cam babynest Fawn #15″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”981″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kids-world.dk%2Fcam-cam-babynest-fawn-p-143320.html||target:%20_blank|” button_price=”228″]Mange forældrepar får gerne mere end ét barn. Det kan være en dyr fornøjelse at skulle investere i alle de ting, det kræver at have en baby. Derfor er det en god idé at vælge produkter, der kan genbruges til hele børnerækken i en familie.

Denne babyrede fra Cam Cam har på grund af sin høje kvalitet en lang holdbarhed. Modellen er danskproduceret og lavet i 100% økologisk bomuld.

✅ Nemt at rengøre
✅ 100% økologisk bomuld
💰 649,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Mere information om Cam Cam babynest Fawn

Du kan desuden nemt rengøre babyreden. Du skal blot tage madrassen ud af betrækket, hvorefter betrækket kan vaskes i vaskemaskinen. Modellen har desuden et tidløst design bestående af et simpelt og fint print.

Hvis dit barn falder i søvn i babyreden, skal du ikke være nervøs for at flytte rundt på den. Modellen har nemlig en bæreplade samt tykke stropper, der giver dig mulighed for nemt at flytte dit sovende barn.

Fordele ved Cam Cam babynest Fawn:

 • Holder i mange år
 • Økologisk
 • Tidløst design
 • Udstyret med bæreplade og stropper, så du nemt kan flytte på dit sovende barn

Kan du bruge din babynest som lift?

Ja og nej. Du kan sagtens bruge din babynest som erstatning for en lift i barnevognen, men du må ikke bære den mens barnet ligger deri. Babyreden er nemlig ikke lavet til at kunne give barnet støtte mens den bæres rundt, og kanterne er på de fleste modeller ikke helt høje nok til at beskytte dit barn optimalt.

Bæreplade kan købes

Der kan dog købes en bæreplade, som du kan lægge under din babynest og på den måde bære den rundt. Det betyder dog ikke at du bør bære dit barn op og ned ad trapper i den, men den er eksempelvis nyttig hvis du har behov for at flytte dit sovende barn rundt indenfor hjemmets fire vægge.

Find bæreplade til babynest hos Coop

Det kan du (også) bruge en babynest til

Der er mange fordele ved en babynest, og den fungerer grundlæggende anderledes end en babylift, en vugge eller lignende. Den er skabt til at kunne omslutte dit barn tæt, så det kan føle sig trygt i livets første måneder.

Det kan du bruge en babynest til:

 • Erstatning for lift i barnevognen
 • Som overgangsløsning til tremmeseng
 • Til samsovning i forældresengen
 • Til middagslur i sofaen
 • Til middagslur hos familie og venner
 • Til middagslur på ferien

En babynest er således meget praktisk og alsidig, hvorfor den hurtigt er blevet en favorit blandt mødre landet over.

Testkilder

Herunder kan du læse, hvilke tests vi har gennemgået for at finde frem til de bedste babynests netop nu:

Testfamilien (5. maj 2017)

Test af Müsli by Green Cotton babynest.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte babynest, som er blevet testet hos en normal børnefamilie.

I testen vurderes følgende kriterier:

 • Nytteværdi
 • Holdbarhed/kvalitet
 • Pris

Den pågældende babynest klarer sig samlet set rigtig godt i denne test, og den anbefales således af testpanelet.

Du kan selv læse hele testen gratis hos Testfamilien.

ALT (3. april 2017)

I denne test kigger en mødregruppe nærmere på 5 babynests i forskellige prisklasser.

Hver babynest er testet og vurderet ud fra følgende punkter:

 • Design
 • Puttetid
 • Sikkerhed
 • Pengene værd?

I testen klarer flere af de testede babynests sig ganske godt, men en enkelt falder alligevel igennem da den simpelthen er for skrabet i forhold til de andre.

Du kan læse hele testen gratis hos ALT.

FAQ

🏆 Hvilken babynest er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste babynest på markedet i 2020. Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes babynest?

babynest vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny babynest?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes babynest til flere forskellige prisklasser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!