De små purke udvikler sig heldigvis fra dag til dag og de bliver mere og mere nysgerrige på selv at indtage andet end ”bare” mælk. Det er en fascinerende og spændende tid, der kan få alle forældre til at holde vejret, når den første reaktion på andet mad kommer til udtryk.

Lad dig inspirere af indhold online

Det er samtidig også en tid, hvor vi som forældre godt kan opleve lidt frustration over, hvad man må og ikke må. Derfor er det også fantastisk at kunne lade sig inspirere af indhold på nettet og på den måde blive mere kreativ i forhold til sit eget barn.

En opskrift som har gavnet mig utroligt meget, har været en hjemmelavet vælling der har været rig på C-vitamin. Den tog udgangspunkt i en anden opskrift, jeg selv fandt vejen frem til, og derfra udviklede jeg selv på den, så den passede lige netop til min egen baby.

En simpel opskrift med det rigtige køkkenudstyr

Opskriften er simpel, men når man skal lave det hver dag over en længere periode, vil det dog være en lækkerhed for dig selv at sørge for at have noget godt køkkenudstyr ved hånden. Jeg kan hertil anbefale Scanpan, som først og fremmest har den behagelige non-stick-samling af både kasseroller, pander osv., men som du også bare ved holder til de mange timer det skal bruges fremadrettet.

Opskriften minder meget om en opbagt sovs. Du skal først bruge en lille kasserolle (helst nonstick – det gør det lettere). Hæld ca. 1 skefuld majsmel i. Tilsæt lidt vand og pisk med et piskeris, til du får en opbagt klump. Tag den af varmen og lad den afkøle lidt inden du hælder saften fra 2-3 appelsiner over i, for igen at piske. Husk at temperere vællingen inden dit barn får den.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her