Home Bolig Bedste babyseng [year] – De 11 flotteste babysenge

Bedste babyseng [year] – De 11 flotteste babysenge

0
Bedste babyseng [year] – De 11 flotteste babysenge
BILLIGSTE
Babytrold - Mia
ANBEFALET
Flexa tremmeseng
KVALITET
BabyDan - Sofie Svingevugge

Find den bedste babyseng

Venter du dig en lille ny, eller har du allerede haft din guldklump i et stykke tid? Babyseng er noget af det første som man burde anskaffe sig, til når en nyfødt barn flytter ind hos familien.  Det er vigtigt at investere i en god babyseng, så dit barn kan få en god nattesøvn. Det kan dog være svært at finde frem til hvilke babyseng, som passer godt til dine og dit barn behov og ønsker. I denne artikel vil du få et bedre indblik i de forskellige babysenge, som finde på det danske marked! 

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af barnevogne, samt priser.

[vc_custom_product_box header=”Flexa – Baby tremmeseng #1″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”843″ tag=”Anbefaet af barnetsunivers” button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fbabyshower.dk%2Fshop%2Fbabyseng-juniorseng-flexa-hvid-2577p.html||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-trophy” button_price=”174″]Den flotte babyseng fra Flexa er en meget populær model, som har en masse smarte funktioner, som du vil blive glade for. Sengen er produceret af det danske virksomhed Flexa, som er kendt for at lave nogle flotte kvalitets ting til børneværelset.

Kendetegne for produkter fra Flexa er, at de er produceret i en høj kvalitet og designet til at passe perfekt ind i de skandinaviske hjemme. Ud over dette, så er Flexa gode til at producere produkter, som har fået nogle smarte funktioner, som de måske mener at deres konkurrenter mangler ved deres produkter.

Bunden kan sænkes og hæves.
Tremmerne kan fjernes.
💰 3.499,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele:

✅ Bunden kan sænkes og hæves.
✅ Kan bruges i flere år.
✅ Tremmerne kan fjernes.

Ulemper:

 • Der medfølger ikke madras med.

Specifikationer:

 • Vægt 29 kilo
 • Højde: 88 centimeter 
 • Længde: 145,4 centimeter
 • Bredde: 75,4 centimeter
 • TÜV testet

Mere information om Flexa Baby tremmeseng

Flexa Baby baby seng er designet af den danske designer Hans Sandgren Jacobsen. Sengen bliver produceret i massivt bøgetræ, som enten kan købes hvidmalet eller naturfarve.

Du har mulighed for at bruge babysengen i mange år. Imens dit barn er lille, har du mulighed for at hæve bunden, så det er nemmere at lægge dit barn i seng og samtidig se til han eller hende, imens de sover. Tiden som forældre går hurtigt og lige pludselig kan jeres barn rejse sig op i seng. Når dit barn er begyndt at kunne rejse sig, så anbefales det at sænke bunden igen, så dit barn ikke skulle komme vælte ud af sengen. 

Når dit barn bliver større, så har du mulighed for at fjerne de midterste tremmer, så dit barn selv kravle ud og ind af sengen, men barnet vil stadig sove sikkert om natten, da da det ikke være muligt at trille ud.
Du har nemt mulighed for at fjerne flere tremmer, så babysengen bliver til en lille juniorseng med et liggemål på 140 x 70 centimeter. Man har også mulighed for at bruge den som en fin sofa til dit barns børneværelse.

Babysengen Baby har en masse smarte indstillingsmuligheder, som du kan få et overblik over her:

 • Bunden af babysengen kan hæves og sænkes. Det anbefales, at imens dit barn er lille, at man hæver bunden, således, at du ikke skal bukke dig for meget forover, for at lægge dit barn op og ned i sengen. Det mindsker faktisk rygskader hos forældrene! Dette er bestemt en fordel efter en fødsel, hvor den måske har taget hårdere på moren, som måske har mistet en masse kræfter og ikke har overskud til en masse. 
 • Du har mulighed for at sænke bunden, når dit barn bliver ældre, så dit barn ikke kan kravle ud ud af sengen. 

Hvis du køber denne fine babyseng, så skal du være opmærksom på, at madrassen sælges ofte separat. 

[vc_custom_product_box header=”BabyDan – Sofie Svingvugge med himmelpind #2″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”847″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” tag=”Bedste kvalitet i testen” button_price=”175″]Den danske virksomhed BabyDan producere børnemøbler og andre udstyr til børn i alderen 0-5 år.

BabyDan’s møbler går ind for sikkerhed og kvalitet, samtidig er de medlem af Global Safety Cooperation og samtidig er deres eksporterer mere ned 90 procent af deres produktion er miljøcertificeret ISO 14001.

Klassisk og tidløst design
Vuggefunktion
💰 1.687,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Klassisk og tidløst design.
✅ Vuggefunktion

Ulemper:

 • Vuggen kan kun bruges af helt små børn, så når dit barn blive ældre skal der investeres i endnu en børneseng.

Specifikationer:

 • Højde: 74 centimeter
  Højde fra gulv til madras: 43 centimeter
 • Længde: 40 centimeter
 • Bredde: 84 centimeter

Mere information om BabyDan – Sofie Svingevugge

BabyDan Sofie svingevugge er beregnet som en seng til nyførte børn kan sove i. Svingvuggen er designet i et smukt design, men de har bestemt ikke glemt sikkerhed og den smarte vippe funktion, som bestemt er med til at gøre det nemmere for dit barn at falde i søvn. Vuggen er blevet lavet med en glidende indsat, som gør, at dit barn nemmere kan sove.

Du har mulighed for at låse vuggen, så den står i en stationær position.

[vc_custom_product_box header=”Sebra – Juno Baby og Jr. Babyseng #3″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” image=”855″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”176″]Juno sengen, er en seng, som vokser sammen med dit barn og kan give en masse glæde. Sengen er dansk designet af mærket Sebra, som kan udtrækkes til en juniorseng, når dit barn bliver ældre.

Sebra sengen blev oprindeligt designet af designeren Viggo Einfeldt i 1942-1942, men i 2016 fik virksomheden Sebra lov til at bruge producere sengen. De har dog lavet nogle ændringer på de originale tegninger. Den smukke sengs design havde 75-års jubilæum i år 2017, så sengen var ikke kun designet til datiden behov, men også for fremtidens behov.

Findes i flere farver.
Holdbar & lang levetid
💰 5.325,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Flot design og klassisk design.
✅ Levetiden er længe
✅ Du har mulighed for at omdanne din babyseng til juniorseng og senere til en sofa til børneværelset.
✅ Findes i flere flotte farver.
Holdbar

Specifikationer:

 • Højde: 88 centimeter
 • Korteste længde: 115 centimeter
 • Længste længde: 155 centimeter
 • Bredde: 75,8 centimeter
 • Maks belastning: Ca. 60-70 kg.

Mere information om Sebra Juno & Jr. Babysenge

Sengen er kendt for sloganet “Sengen, der vokser med barnet”. Denne sætning beskriver meget godt sengen. Sengen har rigtig mange funktioner, som gøre, at den vokser med dit barn. Du har for eksempel mulighed for at udvide senge, så den går fra en babyseng til en juniorseng. Sengen kan faktisk udvides til 155 centimeter. Juno sengen er en af de første babysenge, som blev skabt med barnets sikkerhed som første prioritet. Selvom Viggo Einfieldt’s oprindelige babyseng design ikke lever op til nutiden sikkerhedskrav, så stopper det ikke Sebra fra at lade vær med at producere sengen. De har dog sørget for at rette op sikkerheden, så du i dag har en rigtig fin babyseng, som opfylder alle de skabe krav, som vi har fået i dag. Derfor kan Juno sengen gå fra generation til generation og stadig være sikker for dit barn. 

En af de dejlige funktion for forældrene ved denne seng er, at bunden kan hæves og sænkes. Dette gør det nemmere for forældre med nyfødte børn, så forældrene ikke skal bøje ryggen for meget, når de skal løfte deres elskede børn op ad sengen. Så hvis du hæver sengen imens dit barn er lille, kan du nemt få løftet dit barn op ad sengen og ligge han eller hun ned i sengen igen. Det giver mulighed for forældrene at få et bedre og sikre greb om deres barn, når de skal barnet op af sengen og samtidig kan de støtte bedre op på spædbarnet baghoved og nakke, når barnet skal til at sove, da afstanden til sengebunden ikke er langt nede. Så det er faktisk en funktion, så både er god for dit barn og dig, som forældre.

Når dit barn er er begyndt at vise tegn på, at kunne sidde op eller kravle, så anbefales det at du sænker sengens bund, således, at dit barn ikke kan kravle ud og komme til skade. 

Sengen er blevet skabt så dit barn er sikkerhed imens imens du sover. Tremmesiderne og gavlender er med til at lade dit barn blive i sengen, så han eller hun ikke skulle prøve at komme over senge og ende med at falde ud og komme alvorligt til skade. Sengens tremmer er blevet skåret til i bunden, så de har fået en hældning, som er med til at gøre, at dit barn ikke skulle få fodfæste og klatre ud over sengens kant og slå sig.

Du har mulighed for at fjerne tremmesiderne, når dit barn skulle blive ældre og selv er blevet gammelt nok til at kunne stige ud af sengen. Dette er med til at sikre dig, at du ikke har et surt og irriteret barn over ikke selv at kunne stige ud af sengen, når forældrene skulle vælge at sove lidt længere end dit barn har forventet.  Dette er en af de brugervenlige funktioner, som de har rettet til i de nye tegninger. Derfor opfylder sengen faktisk Viggo’s Einfeldts ønske om at det skulle være en seng, som kunne have en længere levetid.

Sebra sengen Juno kommer i mange forskellige farver og 2 former for trækvaliteter. Sengen er behandlet med miljøvenlig, antibakteriel og giftfri olie og maling, som sikre dit barn et bedre sundhed, da hun får et renere indeklima i sit soveværelse og det samme for forældrene, hvis babysengen skulle være inde i soveværelset. Der findes også mikrobiologiske sølv-ioner, som er med til at nedbryde og forhindre mikroorganismer i vokse og sprede flere bakterier. Mikrobiologiske sølv-ioner bliver blandt andet brugt i sundhedssektoren. Deres træmaling er blevet testet efter JIS Z 2801, som blandet E. Coli-bakterier. Malingen er også testet og godkendt i EU’s grundlæggende kemikalielovgivning, som er med til at sikre, at kemikalier anvendes forsvarligt og med til at minimalisere risikoen for dårlig sundhed og miljø. EU lovgivningen hedder REACH.

Sengen leveret også op til sikkerhedskravene i DS/EN 716-1 + A1:2013. 

Sengen købes usamlet. Den er dog let at samle og der medfølger naturligvis en tilhørende samlevejledning.

[vc_custom_product_box header=”Leander – Linea Babyseng #4″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”888″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fshopping.coop.dk%2Fvare%2Flinea-by-leander-babyseng-massivt-eg-dansk-design-i-topkvalitet-kan-forvandles-fra-seng-til-sofa%2F5707770600298||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”177″]Leander er kendt for at lave klassiske nordiske designermøbler. Leander har lavet den flotte og solide babyseng i egetræ. Den er designet med et enkelt, klassisk skandinavisk udtryk. Babysengen kan skabe rigtig meget glæde i flere generationer. 

Det er vigtigt at dit barn får en god og tryg nattesøvn. En god nattesøvn gør at dit barn og forældrene får et bedre humør dagen efter.

Flot design og klassisk design
✅ En lang levetid
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Flot design og klassisk design
✅ En lang levetid
✅ Der er mulighed for tre forskellige fleksible indstillinger.
✅ Har mulighed for at omdannes fra seng til børne sofa.
✅ Massivt egetræ, bøgetræ eller hvid

Ulemper:

 • Ikke så mange forskellige farve muligheder.

Specifikationer:

 • Højde: 90 centimeter
 • Længde: 132 centimeter
 • Bredde: 65 centimeter
 • Maks belastning: Ca. 100 kg.

Mere information Leander –  Linea Babyseng

Sengen skal være med til at give dit barn og forældrene en tryghed til at dit barn skal sove i babysengen. Derfor har Leander sørget for at dæmpe bekymringerne med de høje tremmesider i en meget behagelig materialer, med mellemrum, så giver en god ventilation til barnet. 

Dit barn kan vokse med sengen. Linea sengen har nemlig mulighed for at vokse efter som jeres behov bliver ændret i takt med dit barn bliver ældre. Sengen har mulighed for at starte ud som en babyseng, hvor bunden er hævet, så du, som forældre, nemt kan bære dit barn op og ned i sengen, uden at få skader i din ryg. Når dit barn bliver større har du mulighed for at sænke bunden. Det anbefales at sænke bunden, når dit barn viser interesse i at rejse sig og kan sidde op af sig selv. Når dit barn så er blevet endnu større og at tremmerne giver irritation til dit barn, så har du mulighed for at fjerne den ene side af tremmer. Dermed går babyseng til en juniorseng. På denne måde er du sikker på, at dit barn ikke kravler ud over kanten. Til sidst har du mulighed for at bruge senge som en sofa til børneværelset, da du har mulighed for at fjerne tremmerne, når dit barn skal bytte juniorsengen ud med en større seng. 

Serien Linea by Leander er utrolig smukke og enkle børnemøble-serie, som er designet af den kendte  internationale designer Leander. Møblerne er designet med et nordisk udtryk og er designet i en ordentlig god dansk kvalitet. Møblet er tidløst designet, så det har haft mulighed for at gå i generationer i mange år. Sengen kan bære helt op til 100 kilo. 

Sengen købes uden madras. Du har dog mulighed for at tilkøbe Leander babymadras, som har en optimal liggekomfort og pasform.

[vc_custom_product_box header=”Babytrold – Mia Babyseng #5″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”889″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fbabyshower.dk%2Fshop%2Fbabyseng-mia-hvid-babytrold-9970p.html||target:%20_blank|” button_price=”178″]Mia tremmeseng er en meget enkel og simpel babyseng til en utrolig fornuftig pris. Det er vigtigt at små børn får en god seng, hvor de har mulighed for at udvikle sig og få den bedste nattetime. Dit barn skal helst sove godt og rolig uden, at forældrene skal gå med bekymring om deres barn sover godt, trygt og sikkert.

Babytrold har produceret en tremmeseng, som har nogle simple, men gode funktioner. Babysengen Mia er produceret med justerbar højde. Du har mulighed for at hæve og sænke den i hele tre forskellige højder, så højden tilpasser dit barns behov, i takt med han eller hun vokser.

✅ Kvalitet
Billig
💰 1.079,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ En lang levetid.
✅ Billig tremmeseng.
✅ Der er mulighed for tre forskellige fleksible indstillinger. 

Ulemper:

 • Ikke så mange forskellige farve muligheder.

Specifikationer:

 • Højde: 72 centimeter
 • Længde: 120 centimeter
 • Bredde: 60 centimeter
 • Farve: Økologisk vandbaseret hvid.
 • Materiale: Fyrretræ.
 • Vægt 18 kilo. 
 • Sikkerhedsgodkendt: EN716-2008

Mere information om Babytrold – Mia Babyseng

Sengen er også blevet bygget med en god ventilation i bunden af sengen, som gør at din barn har det bedre ved at sove om natten.

Dit barn sover også trygt og sikkert rundt om tremmerne. Dette er med til at holde dit barn inde om natten og ikke falde ud og komme til skade. Du kan se dit barn fra alle vinklerne, da der er tremmer fra alle siderne. Dette gør det nemmere for forældrene, at holde øje med deres barn i gennem hele barnets nattesøvn.

[vc_custom_product_box header=”Done By Deer Babyseng #6″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”892″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”179″]Igen har møbel brandet Done By Deer har igen lavet en utrolig flot børnemøbel, nemlig den flotte tremmeseng. Sengen er god som en babyseng, men endda lige så god som juniorseng. Det er altid praktisk med en babyseng med tremmer rundt om, da de er med til at sikre sig, at dit barn er sikkert under hele nattesøvnen for ikke at skulle falde ud af sengen.

Babysengen Done By Deer er blevet produceret med bredde tremmer med, som har afrundet kanter, som også er med til at dit barn er endnu mere sikker, når han eller hun ligger i sengen.

Nordisk design
✅ Kvalitet
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

Enkelt design.
✅ En lang levetid.
✅ Der er mulighed for at lave babysengen om til en juniorseng.
✅ Mulighed for at købe produktet i flere farver. 

Ulemper:

 • Ingen

Specifikationer:

 • Højde: 92 centimeter
 • Længde: 125 centimeter
 • Bredde: 66 centimeter
 • Madras mål: 60 x 120 centimeter
 • Farve: Kan købe i farverne hvid, grå, pudder eller blå
 • Materiale: MDF træ.

Mere information om Done By Deer Babyseng

Tremmesengen kan laves til om til en juniorseng, når dit barn bliver ældre, således at det bliver lavet om til en juniorseng. Dette gør at du får mulighed for købe en seng, som kan bruges til flere muligheder. Sengen har fået utrolig flotte anmeldelser både som babyseng, men bestemt også som juniorseng.

Du har mulighed for at gøre babysengen til en juniorseng ved at fjerne tremmerne, således at du får en velfungerende og flot juniorseng. Det er en god mulighed for dit barn at øve sig i at sove i en større seng, som mindre om en rigtig seng. Så det vil faktisk være en lettere overgang for dit barn at gå fra babyseng til voksenseng. 

Alle har forskellige holdninger omkring hvilke senge, som ville passe bedst deres stil i deres hjem. Det er dog helt klart et unikt design, som er lavet på Done by Deer babysengen. Du har mulighed for at købe senge i farverne: Hvid, grå, pudder eller blå

[vc_custom_product_box header=”Stokke – Sleepi babyseng #7″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”895″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babysam.dk%2Fsleepi-seng-white-onesize||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”180″]Det kendte børnemøbel mærke Stokke har igen lavet et unikt møbel, som ikke minder om alle andre babysenge på markedet, men bevare en klassisk og enkel stil. Stokke Sleepi er en babyseng som er produceret i den traditionelle form for en babyseng, nemlig oval. Faktisk er senge blevet produceret rund, men du har mulighed for at sætte to plader i midtersiden af sengen, som gør den oval. 

Dog vil jeg vise jer og anmelde babyseng, som den ovale, da sengen har en længere levetid for dit barn end den runde. Dog vil jeg gøre jer opmærksom på, at den kan købes billigere, hvis man køber den rund og ikke oval, da man så ikke få siderne med fra starten. Du har dog mulighed for senere at tilkøbe dem! 

Enkelt design
Lang leve tid.
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele:

✅ Enkelt design.
✅ En lang levetid – ca. til dit barn bliver 10 år.
✅ Der er mulighed for at lave babysengen om til en juniorseng.
✅ Mulighed for at købe produktet i flere farver. 

Ulemper:

 • Du har ikke så mange mulighed for at investere i en bedre madras pga. de specielle mål.

Specifikationer:

 • Højde: 86 centimeter
 • Længde: 127 centimeter
 • Bredde: 74 centimeter
 • Materiale: MDF træ eller bøg.

Mere information om Stokke – Sleepi babyseng

Børnemøbel designeren Stokke, har virkelig designet en babyseng med et unikt design med de runde facon, som gør at dit barn ikke kan komme til skade på skarpe hjørner eller kanter. Det er ikke kun æstetisken, som gør at sengen perfekt for dit barn, også den praktiske del har mange fordele, som du som forældre vil blive meget glad for. Her i blandt er nogle af fordelen såsom, at babysengen bund kan hæves og sænkes efter behov, så den hele tiden kan tilpasse efter dit barns alder.

Det er sikre, at dit barn ikke skulle få ideen til at hoppe ud af sengen og falde ned og slå sig. Det anbefales derfor, at man sænker bunden lige så snart, at dit barn viser tegn på at rejse sig og sidde op. Der er dog fordele ved at have bunden hævet i starten af dit barns levemåneder, da du har bedre mulighed for at holde øje med dit barn i hans eller hendes nattetimer.

Sengen medfølger fire drejelige hjul, som du har mulighed for at montere i bunden af babysengen. Hjulene er med til at gøre det nemmere for dig, som forældre til at flytte rundt på sengen, for eksempelvis at gøre rent, eller skubbe babysengen tæt på forældrenes seng om natten. 

Hvis du elsker at ændre i din indretning, kan det også være en del rare for dig, at du ikke skal skubbe rundt på en alt for tung seng.

Herhjemme var vi lidt nervøs for at prøve sengen Sleepi fra Stokke, da jeg havde en ide om det ville være svært at finde en madras som passer til de ovale former. Heldigvis har Stokke allerede tænkt over dette og derfor sørget for, at når du køber Sleepi babyseng oval eller rund, så vil madrassen være med i købet, således, at du spilder for alt besværet med at finde den perfekte madrasse. 

Madrassen som er med i købet er en blød og lækker madras. Vi anbefale at du køber en sengerand, således, at du har mulighed for at skabe en lille hule til dit barn, som vil passe på dit barn. 

Du har mulighed for at købe Sleepi babysengen i flere farver, så du kan finde den babyseng som passer bedst til din indretninger og stil.

[vc_custom_product_box header=”Cam Cam Harlequin #8″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” image=”897″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” button_price=”181″]Den danske virksomhed Cam Cam er kendt for at lave økologiske (GOTS) produkter til både forældre og børn i en meget høj kvalitet. Her er babysengen Harlequin ikke en undtagelse!

Vores kære små bliver større og større hele tiden. De vokser og vokser og det samme gør deres behov og deres krav til deres babyseng. Cam Cam Harlequin babyseng er blevet produceret med den smarte funktion, at du kan løbende foretage dig små ændringer og justeringer, så sengen hele tiden vokser sammen med dit barn.

Flot og moderne design.
✅ Høj kvalitet
💰 7.499,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

Enkelt og smukt design.
✅ En lang levetid.
✅ Der er mulighed for at lave babysengen om til en børneseng. 

Ulemper:

 • I den dyre prisklasse.
 • Du skal købe madrassen ved siden af.

Specifikationer:

 • Højde: 95 centimeter 
 • Længde: 132 centimeter (Indre mål: 122 centimeter)
 • Bredde: 72 centimeter (Indre mål: 62 centimeter)
 • Materiale: MDF træ og Birk

Mere information om Cam Cam Harlequin

Når dit barn bliver ældre har du mulighed for at sænke bunden, således at dit barn ikke får lyst til at hoppe ud af tremmerne og ende med at komme til skade. Når dit barn bliver for stor at sove i sengen har du mulighed for at fjerne tremmerne og herefter kan sengen så benytte som en hyggelig lille sofa på børneværelset. 

Der kan siges rigtig mange flotte ord om den fine babyseng Cam Cam Harlequin, men dette var bare nogle af de fordele, som vi ønskede at pointere. Dog har sengen desværre også nogle negative sider, nemlig prisen. Sengen ligger nemlig i den høje ende for en babyseng, så selv om sengen er utrolig flot designet, skal økonomi selvfølgelig også hænge sammen med ønsket om en babyseng. Ønsker du dog at købe Cam Cam Harlequin babyseng, så får du en meget flot æstetisk seng, som har en lang levetid og kan være fleksibel for dig og dit barn. 

Produktet er produceret efter de Europæiske miljøvenlige og socialt ansvarlig forholde. 

Køber du Cam Cam Harlequin babyseng skal du være opmærksom på, at madrassen ikke medfølge i købet af sengen. Det er dog standard målene 120 x 60, at madrassen skal købes i.
Du har mulighed for at købe den fine seng i farverne hvid, grå og sandfarvet nuancer.

[vc_custom_product_box header=”BeKids – Alba tremmeseng #9″ subheader=”⭐⭐⭐” image=”898″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”182″]Alba tremmeseng er en enkel og klassisk tremmeseng design i farven hvid. Den er blevet designet med tremmer hele vejen rundt om sengen, for at gøre den mere sikker og tryg for barnet at være i.

Tremmesengen er blevet produceret med et simpel design, som passer ind til de fleste børneværelser. Du har også muligheder for at sænke og hæve bunden, som gør det muligt for at dit barn at være mest sikret. Det anbefales, at når dit barn viser tegn på, at kunne rejse sig og sidde op, at man sænker bunden.

✅ Flot design
Billig
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Enkelt design.
✅ Justerbar højde.
✅ God pris.  

Ulemper:

 • Du skal købe madrassen ved siden af.

Specifikationer:

 • Højde: 87 centimeter 
 • Længde: 120 centimeter 
 • Bredde: 60 centimeter 
 • Materiale: Hvidt malet MDF og træ
 • Maks belastning: 15 kilo. 
 • 3 forskellige højdejusteringer indstillinger.

Mere information om BeKids – Alba tremmeseng

Hvis du skulle være på udkig efter en billig tremmeseng til dig barn, så er Alba fra mærket BeKids et rigtig godt bud.

Tremmesengen kan bruges fra at dit barn er 0 år gammel. Derfor kan dit barn bruge det lige så snart at hun er helt lille til nogle år frem. For at øge sikkerheden for dit barn, anbefales det, at man investere i en sengerand. En Sengerand er med til at beskytte dit barn under natten uroligheder. Den er utrolig nem og hurtig at montere til en seng og kan give en mere hyggeligt og trygt rum for dit barn, den afskærmer også for udefrakommende stimulation, som kan forstyrre barnet inden han eller hun er faldet i søvn.

[vc_custom_product_box header=”Leander – Baby juniorseng #10″ subheader=”⭐⭐⭐” image=”899″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kids-world.dk%2Fleander-seng-baby-hvid-p-94246.html||target:%20_blank|” tag_icon=”fa fa-check” button_price=”183″]Endnu en gang så har Leander lavet en utrolig flot babyseng, som er blevet designet utrolig moderne. Babysengen fra Leander er blevet produceret til at skulle vokse samtidig med dit barn.

Det vil sige, at sengen kan forvandles fra en tremmeseng til en juniorseng/baby sofa til børneværelset. Leander sengen kan være en dyr seng, men på langt sigt er den ikke så dyr, da dit barn kan bruge sengen i mange år og derfor kan det være en økonomisk godt valg!

✅ Enkelt design
✅ Justerbar højde.
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

Enkelt design.
✅ Justerbar højde.
✅ Kan bruge til dit barn ca. er 7 år.
✅ Kan laves fra en babyseng til en juniorseng. 

Ulemper:

 • Du skal købe madrassen ved siden af. 
 • Høj prisniveau

Specifikationer:

 • Højde på babyseng: 94 centimeter 
 • Længde på babyseng: 120 centimeter 
 • Bredde på babyseng: 70 centimeter 
 • Højde på juniorseng: 54,4 centimeter
 • Længde på juniorseng: 150 centimeter
 • Bredde på juniorseng: 70 centimeter
 • Materiale: Formspændt bøg
 • Maks belastning: 100 kilo. 
 • 5 forskellige højdejusteringer indstillinger.

Mere information om Leander – Baby juniorseng

Dit barn har mulighed for at bruge senge i de første 7 år af hans ellers hendes leveår. Derfor er det også en god investering.

Tremmesengen har op til fem forskellige indstillinger, som er med til at gøre det nemmere og hurtigt at tilpasse sengen efter dit barns behov, som skifter lige så snart dit barn bliver ældre. Det er vigtigt at imens dit barn er lille, at du får hævet bunden, så du bedre kan holde øje med dit barn og samtidig får du, som forældre mindre rygskader ved ikke, at skulle bukke sig alt for meget for at få dit barn op ad sengen. Når dit barn blive ældre og giver tegn på, at kunne rejse sig op og sidde op, så anbefaler vi dig at sænke bunden, således, at dit barn ikke skulle kravle over kanten og komme til skade.

Det ekstra trin, er at man har mulighed for at fjerne tremmesiderne på den ene side og derefter den anden side. Du har mulighed for at tage tremmesengen om til en juniorseng på 70 x 120 centimeter. Du har mulighed for at forlænge sengens mål til at være 70 x 150 centimeter ved at bruge senge forlængere af lange sidestykker i stedet for de korte sidestykker. 

Du har derfor mulighed for at bruge Leander sengen, som en Babyseng, tremmeseng og en juniorseng. Sengen kan købes i flere forskellige farver, som blandt andet hvid, valnød, grå og white wash. 

[vc_custom_product_box header=”Oliver Furniture – Wood tremmeseng #11″ subheader=”⭐⭐⭐” image=”900″ button-title=”Test button text `{`afpprice id=“165“`}`” button-link=”url:https%3A%2F%2Fgoogle.com||target:%20_blank|” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.lirumlarumleg.dk%2Fcollections%2Foliver-furniture%2Fproducts%2Foliver-furniture-wood-tremmeseng-eg||target:%20_blank|” button_price=”184″]Tremmesengen fra Oliver Furniture er blevet produceret med en stilren og nordisk udtryk. Designet er meget genkendeligt for at være en af Oliver Furnitures møbler. Oliver Furniture er en dansk virksomhed, som er kendt for deres bæredygtige produktion i Europa.

Tremmesengen er bygget med runde hjørner og et godt materialevalg. Sengen er nem at gøre ren, da tremmesenge er produceret med en vandbaseret interiør lak.

Enkelt design
Lang leve tid.
💰 (Produktet er udgået) DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele: 

✅ Enkelt design.
✅ Justerbar højde i 5 niveauer.
✅ Dit barn kan bruge den i mange år.
✅ Produceret i Europa og dansk design. 

Ulemper:

 • Du skal købe madrassen ved siden af. 
 • Høj prisniveau

Specifikationer:

 • Højde på babyseng: 86 centimeter 
 • Længde på babyseng: 146 centimeter 
 • Bredde på babyseng: 76 centimeter 
 • Materiale: MDF, Olieret eg og FSC certificeret birketræ. 
 • 5 forskellige højdejusteringer indstillinger.

Mere information om Oliver Furniture – Wood tremmeseng

Sengen er blevet produceret med mange forskellige funktioner. De mange funktioner er med til at er med til at gøre sengen til en god investering. Sengen kan nemlig bruge i mange år af dit barns liv.

Denne seng har faktisk hele 5 forskellige positioner, som kan indstilles i takt med at dit barn bliver ældre! Det betyder at bunden kan hæve og sænket til fordele for både forældre og barn, for at skabe den bedste sikkerhed. Du skal være opmærksom på, at når du køber denne seng, at du skal købe madrassen separat. 

Pakkeløsninger

Husk at du mange gange har mulighed for at købe din seng i en pakkeløsning, hvor du måske kan købe sengen med madras. Nogle gange kan du også købe en pakkeløsning, hvor du både kan få barnevogn eller andre uundværlige børneprodukter som for eksempel babyalarmer, eller pude og dyne. 

Der er ikke to familier, som er ens og derfor behøver behovene heller ikke at være ens. Det er derfor vigtigt at i kigger efter jeres egne behov og ikke kigger efter hvilken babyseng, som jeres vennepar har valg. Det kan være, at de har nogle andre behov end jer, men det er altid en god ide, at dele erfaringer og ideer.

Lige meget hvor længe at dit barn sover inde på jeres soveværelse, så er der en lang række fordele ved at placere hende eller ham i deres egen seng. Du har mulighed for at sætte din babyseng side-by-side af jeres seng, hvis du gerne vil holde øje med dit barn igennem natten, for at sikre sig, at din barn sover godt og sikkert.

Nogle tremmesenge har en funktion, som gør, at senge kan bredes ud, så den hele tiden passer dit barns højde og behov. Derfor kan disse senge faktisk bruges som en juniorseng. Denne funktion kan du blandt andet finde ved mærket Stokke, Leander og mange, mange flere mærker.

Sådan vælger du den rigtige babyseng

Det er naturligvis vigtigt at du vælger den helt rigtige babyseng, som passer de praktiske mål, men at den også opfylder dit barns behov. Du har mulighed for, at tjekke op på 4 meget vigtige faktorer, som kan være afgørende for om en babyseng er god eller ej. De fire ting, som du kan kigge efter er sikkerhed, kvalitet, justerbar og pris.

Sikkerhed

Det er vigtigt at dit barn er sikker i deres babyseng, da dit barn kommer til at være alene i sengen. Du skal kunne lægge dit barn i deres seng med god samvittighed, uden at være mange for at dit barn skulle komme til skade. Du har mulighed for selv at tjekke om din babyseng er sikker nok, hvis den overholder disse krav: 

 •  Afstanden mellem tremmerne skal være mellem 4,5 til 6 centimeter. 
 • Siderne anbefales at være minimum 60 centimeter høje ved sengens laveste position og 30 centimeter, når bunder er i top. 
 • Hvis du har lamelbund i sengen, så må afstanden mellem lamellerne maks være på 6 centimeter. 
 • Alle former for åbninger, såsom skruehuller eller lignende ting skal helst være under 0,7 centimeter eller mellem 1,2 og 2,5 centimeter.

Du har mulighed for at læse mere omkring sikkerhed hos sikkerhverdag.dk

Kvalitet

Køber du en babyseng med høj kvalitet køber du som oftest en babyseng, hvor sikkerheden er i orden. Dit barn skal sove i sin seng i mange timer hver eneste dag, så det er vigtigt at dit barn er tilpas i sengen og at den ikke falder sammen, hvis man har købt en dårlig kvalitet seng. 

Justerbar

Dit barns behov vil ændre sig i takt med at dit barn vokser. Derfor kan det være en ide, at man har mulighed for at justere sengen, således at dit barn kan sove godt selvom om han eller hun bliver ældre. 

Pris

Pris er naturligvis en vigtig faktor, da man hurtigt kan bruge mange penge på diverse børnemøbler og tilbehør. Du har mulighed for at finde babysenge i mange forskellige prisklasser, så du kan finde en babyseng, som passer til dit prisniveau.

Skal du købe en babyseng, vil det være en god ide at finde en rabatkode, da priserne kan være til den dyre side. Du kan finde rabatkoder til BabyGear lige her: BabyGear rabatkoder

Dog vil vi nævne, at ofte hænger pris og kvalitet sammen, så det er vigtigt at du overvejer, hvilke ting, som du vil og burde bruge flere penge på, for at sikre dig at du ikke går ned på kvalitet af sikkerhed for dit barn. I nogle tilfælde er det dog brandets navn eller hvis det har fået et specielt design, at prisen er højere.

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Hvor længe skal barnet ligge i en babyseng?
Der er ikke et præcis svar til dette spørgsmål. Nogle familier skifte på grund af de praktiske årsager, så som at barnet er blevet for lang til at ligge i babysengen eller hvis barnet kan kravle over tremmerne.

Andre skrifter først babysengen ud, når der kommer mindre søskende til, som kan overtage tage og køber en voksen eller en juniorseng

Ellers kan det også være, at forældrene vælger at skifte til en større seng, hvis de synes, at deres barn skal prøve i sove i en rigtig seng. 

Derfor kan vi desværre ikke give en bestemt tidspunkt, at du skal skifte babysengen ud med en voksen eller en juniorseng. Typisk vil vi dog mene, at de fleste skifter babysengen ud, når deres børn er mellem 2,5 og 3 år gammel. 


Hvad skal jeg købe til en babyseng:
Man kan hurtige købe en masse ting til en babyseng, som måske ikke er nødvendig. Det vi vil anbefale dig at købe er naturligvis sengen og en rigtig god madras. Nogen gange kan man købe et sæt, hvor en madras medfølger sengen, men her skal du være sikker på, at madrassen er god nok til dit barn, så han eller hun kan sove godt.

Herefter skal du tænke på lager, dyne, pude og sengetøj, så dit barn kan sove godt behageligt hele natten. Det kan være en god ide, at have nogle ekstra par, så man nemt kan skifte dem uden at du skal skynde dig at vaske sengetøj og lagner, da du allerede har nogle reserve liggende.

Efter dette burde du tænke på, at købe en investere i en sengrand, som er med til at beskytte dit barn, så han eller hun kan sove stille og roligt. Du kan også købe babyalamer, sengeuro og sengelampe også videre. 

FAQ

🏆 Hvilken babyseng er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste babysenge på markedet i 2020. Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes babysenge?

Babysenge vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny babyseng?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes babysenge til flere forskellige prisklasser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!