Home Legetid Derfor bør dit barn lege med Transformers

Derfor bør dit barn lege med Transformers

0
Derfor bør dit barn lege med Transformers

De fleste er nok opmærksomme på, at det er vigtigt at børn leger. Leg er nemlig en central del af et barns fysiske såvel som mentale udvikling. Mens de er helt små lærer de gennem leg at kende sig selv, at bide i ting og gribe om ranglen. Ret hurtigt går legen dog videre til at være relationel. Den handler altså mere om at efterabe far og mor eller om at lære om deres egen plads i verden. Den slags leg kan dog tage mange andre former end bare en omgang far, mor og børn, og som de vokser kan det være nærmest umuligt at følge med.

Hvad er Transformers?

Alligevel er det i sidste ende op til dig som forælder at facilitere den gode leg. Ikke ved at fortælle dem, hvad de skal lege, men ved at give dem det rette legetøj. Det er dog nemmere sagt end gjort, for hvad er det rette legetøj egentlig? Det er der mange svar på, men det kunne for eksempel være de såkaldte Transformers.

 

Transformers er kort fortalt en samling af actionfigurer inspireret af en animeret TV-serie, som der er god chance for, at dit barn både har set og elsker. Fælles for alle figurerne er det, at de har form som store frygtindgydende robotter, der kan transformere sig til biler.

Evig inspiration

Der er altså mange grunde til at en Transformers er et godt stykke legetøj, som dit barn vil sætte pris på, og som vil facilitere god og konstruktiv leg. Først og fremmest er de alle inspireret af den førnævnte TV-serie. Hvis dit barn ser TV-serien, vil den altså agere evig inspiration til deres leg. Som nævnt er mange ældre børns leg relationel, men det betyder ikke, at den kun handler om forældre eller venner.

 

Den kan også sagtens handler om de budskaber og historier, de ser på fjernsyn. Transformers legetøj giver dem mulighed for at bygge videre og lave deres egne fortællinger, hvor de internaliserer de gode budskaber.

Transformers er kreativt

Derudover er Transformers dog også bare et stykke legetøj, der, uanset om man har set serien eller ej, opfordrer til kreativitet. Figurerne kan ikke bare være skræmmende robotter. De kan også være biler og alt indimellem. De kan altså både være del af en leg om ruminvasion for i det næste sekund at køre ræs med hinanden. Transformers er altså et kreativt legetøj, der giver anledning til mange forskellige lege. Af den grund og mange andre, bør du stærkt overveje at give dit barn en Transformers.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!