Filibabba er et af de mest populære brands, når det handler om babyudstyr. Langt størstedelen af børnefamilierne vælger Filibabba, når du skal købe babyudstyr til deres baby. Filibabba tilbyder et bredt udvalg af udstyr til babyer, som er fremstillet i de absolut bedste materialer, hvilket sikrer den høje kvalitet, som Filibabba er kendt for at levere. Med Filibabba i hjemmet når i har en lille ny, er i sikre på at jeres udstyr kan holde til at blive brugt. Filibabba tilbyder ikke kun babyudstyr i høj kvalitet, der er nemlig også tænkt over valget af materialer. Hos Filibabba er der stort fokus på kærlighed og omtanke for miljøet.

Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af Filibabba, som hele tiden bliver opdateret med nye produkter. Filibabba er et af de mest solgte brands, og det er slet ikke uden grund. Hos Filibabba finder du både økologiske og bæredygtige produkter til børn, som har det fineste nordiske design. Når Filibabba skaber deres designs, er det med afsæt i den nordiske historie, hvilket tydeligt ses i de unikke farver og de finurlige detaljer som ses på mange af de fantastiske produkter fra Filibabba. Se hele det store udvalg af Filibabba hos Little Happy, og giv jeres barn den absolut bedste start på livet med de økologiske og bæredygtige produkter fra Filibabba.

Det køber børnefamilierne

Stort set alle Filibabbas babyprodukter er populære, men der er selvfølge nogle enkelte produkter der stikker ud. Filibabba var de første på markedet til at introducere babynesten, som vi alle nok kender den dag i dag. Filibabba designede babynesten tilbage i 2015, og sidenhen har den gennemgået forbedringer, så den lever op til de sikkerhedskrav, der gør sig gældende i dag.

Hos Filibabba vil du hurtigt finde ud af, at mange af deres babyprodukter har flere funktioner, og derfor kan de fleste Filibabba produkter også bruges langt op i barnets liv. Med Filibabbas prisværdige kvalitet, får i altså nogle produkter til jeres barn, som i vil kunne have glæde af i rigtig mange år, og dette er særligt en af grundene til, at så mange børnefamilier vælger Filibabba til barnets start. Nogle af de populære produkter fra Filibabba er blandt andet:

  •       Legetæppe – Hos Filibabba finder du de mest fantastiske legetæpper, som alle har et eksklusivt udtryk med det quiltede stof, som de er fremstillet i. Filibabba legetæppe og Filibabba aktivitetsnest er produceret i 100% økologisk bomuld, og er derfor ikke skadelige for dit barn. Hos Filibabba finder du både de almindelige legetæpper, som både kan bruges på gulvet, i sansegyngen eller i kravlegården. Du finder også de populære aktivitetsnests, som fungerer både som aktivitetstæppe, kravlegård og legetæppe, og derfor kan den bruges i de første mange år af barnets liv.
  •       Puslepude – I kommer til at bruge meget tid ved puslepladsen, særligt i barnets første tid. Derfor er det en god idé at vælge en god puslepude til jeres baby, så pusletiden bliver så behagelig som overhoved muligt. Filibabba puslepude er en puslepude med skum, som har høje kanter så barnet ikke kan trille af puslepuden. Betrækket på Filibabba puslepude er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og kan nemt tages af, så det kan komme i vaskemaskinen hvis behovet for dette skulle opstå.
  •       Sengehimmel – Den økologiske sengehimmel fra Filibabba, er et stort hit på børneværelserne rundt omkring i landet. Med en Filibabba sengehimmel kan i skabe en hulestemning i barnets seng, som giver barnet tryghed når han eller hun skal sove. Samtidig kan en Filibabba sengehimmel være med til at holde det værste støj og træk væk fra barnet, så barnet nemmere kan sove. En Filibabba sengehimmel kan også bruges til at lave en hule på barnets værelse, som barnet vil elske at trække sig ind i efter en hverdag fyldt med indtryk.
  •       Hvalen Christian – Der er ikke mange børn der er glade for mørke, og mørket kan nemt gøre barnet utrygt, særligt ved sovetid. Derfor er det en rigtig god idé at finde en natlampe til børn, som kan give et roligt og behageligt lys i rummet, når barnet skal sove. Med Hvalen Christian får i en LED lampe, som er genopladelig. Hvalen Christian er produceret i miljøvenligt silikone, og kan skifte farve ved hjælp af den lille fjernbetjening der medfølger.
  •       Sengetøj – Filibabba sengetøj er fremstillet i 100% økologisk bomuld og i de mest rolige farver, som sikrer dit barn en tryg og god søvn. Filibabba sengetøj er så blødt for barnets hud, at barnet vil elske at være svøbt i sit Filibabba sengetøj. Du finder både Filibabba baby sengetøj og Filibabba junior sengetøj, og derfor kan Filibabba gå igen på barnets værelse, også selvom barnet vokser og har brug for en større dyne.
  •       Pusletaske – Filibabba har designet de fineste pusletasker, i flotte og moderne materialer. Filibabba pusletaske findes både i et quiltet udtryk, samt et udtryk med fløjl. Filibabba pusletaske er holdt i rolige og moderne nordiske farver, og har små fine rum der gør det nemt for jer at holde orden i jeres pusletaske. Filibabba pusletaske er fremstillet i GOTS-certificerede materialer, og er skabt med den dybeste omtanke for miljøet.

En økologisk og bæredygtig start på barnets liv

I den tid vi lever i, er flere og flere begyndt at gå op i både økologi og bæredygtighed, fordi vi alle ønsker at passe bedre på vores klode. Dette er særligt en af grundene til, at Filibabba er blevet så populære blandt børnefamilierne. Alle Filibabbas produkter har gennemgået en bæredygtig produktion, og derfor er alle Filibabbas produkter også GOTS-certificeret, hvilket sikrer en bæredygtig produktion med omtanke for alt og alle der har været med i fremstillingen af produktet. Med Filibabba i hjemmet kan du have god samvittighed, fordi de skaber alle deres produkter med den største omtanke og kærlighed til vores børn og vores miljø. For Filibabba er det vigtigt at børnene har en sund klode at vokse op på.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her