Er du netop blevet gravid, og vil du gerne sikre dig, at dit kommende barn har det godt? Det kan være svært, især som førstegangs mor at vide, om alting er godt og normalt, fordi din krop ændrer sig, og fordi du ikke har været i denne situation før. Du vil gerne bare sikre dig, at dit barn har det godt, og det har du faktisk også mulighed for med en Evita Test Complete.

Dette kan en Evita Test Complete give dig svar på

En Evita Test Complete er en test, der viser, om der er kromosomafvigelser ved at analysere fostrets DNA. Det er en ganske simpel test, som fungerer ved, at du skal have taget en blodprøve, som så bliver analyseret. Så det er en ufarlig test, som kan give dig en tryghed omkring dit kommende barn, og hvor du får at vide, om der er nogle kromosomafvigelser.

Det er en test, du kan få foretaget, når du er i uge 10+0 til uge 14+6, så når du er forholdsvis tidligt henne i din graviditet, og hvor du sikkert vil mærke en masse forandringer i din krop. Der er det en god ting at få lidt tryghed, og det er altid rart at få at vide, at ens barn har det godt, og ikke mindst at ens barn er sundt og rask.

Få en ekstra tryghed i din graviditet

En graviditet kan være hård, især når det er første gang, fordi din krop gennemgår så mange forandringer. Det kan være forandringer, du ikke var klar over ville komme, og det kan være skræmmende. Som kommende mor vil du bare gerne sikre dig, at dit barn har det godt, og at du kan gøre så meget som muligt for, at dit barn har det godt.

Hvis du gerne vil have den ekstra tryghed, og hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn er sundt og rask, så kan det være en god ting at få lavet en Evita Test Complete. Hellere få lavet en test og gå med en tryghed og sikkerhed omkring, at dit barn har det godt, end at gå og bekymre dig i mange uger, før du kan komme til lægen og jordemoder. Det er din krop, din graviditet og dit barn, så du skal gøre det, der føles mest trygt for dig og dit barn.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her