Home Udstyr Find de helt rigtige servietter til din begivenhed

Find de helt rigtige servietter til din begivenhed

0
Find de helt rigtige servietter til din begivenhed

Om det er til dig eller til din mand, børn eller nogen helt tredje, så er der de rigtige servietter til jer, og jeres begivenhed. Det er også liggyldigt om det er til en børnefødselsdag, 40-års fødselsdag, konfirmation, dåb, bryllup og så videre. Der er utrolig mange forskellige servietter som du kan vælge imellem. Så kan det være ligegyldigt hvilket tema eller farve at festen har. Hvis det er en fest, gilde eller begivenhed hvor man tænker på detaljerne, og gerne vil have det bliver en flot og perfekt dag, så tag da servietterne med.

Det store udvalg af servietter

Servietter der står farverige, mønstret eller enkle og diskrete, på pladserne ved opdækket borde, giver et indbydende og flot indtryk. Det kan være at de er foldet på flotte måder til pæne figurer, eller at de ligger helt klassisk på tallerkenen og venter på gæsterne kommer. Det er en normal kutyme med servietter, og en nem måde at give hele pyntningen noget ekstra. På forskellige sider og hos mange firmaer kan du finde et kæmpestort udvalg af servietter for enhver smag. Så hvis du leder efter servietter til dit næste gilde, så se her.

Børnefødselsdage

Når børnefødselsdagen den kommer rundt om hjørnet, så er det også tid til at pynte op. Især til fester som børnefødselsdage, er det ofte vigtigt at der er sjov og farver i festen, med balloner måske og masser af flag og farver på bordene. Her bliver der helt sikkert også grisset med både boller, saftevand og kage, så her er servietter også givet godt ud. Så skader det jo ikke, at det er nogle servietter som er festlige, eller måske er med motiver som dit barn er vild med. Det kan være pirater, fodbolde, Gurli gris, biler eller prinsesser. Der er noget for alle smage og alle børn. Det vil give noget ekstra til bordet når alle venner og skolekammerater kommer forbi.

Elegante og farverige

Hvis det til gengæld ikke er børnefødselsdage at det handler om, men noget mere i voksenverdenen, som bryllupper, runde fødselsdage eller noget lignende, så er det måske ikke lige prinsesser og biler som man vil have på sine bordservietter. I stedet kan du vælge imellem et stort sortiment af forskellige farver, nuancer og mønstre. Det kan være at du er mere til en enkelt og elegant creme hvid, eller en flot dråbemønstret blå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!