Mangler du sjove og lærerige opgaver til dit barn til bilturen, færgeturen, ferien i sommerhus eller bare ekstra opgaver til hverdagen? Så kan du kigge på Leg og lektie, som tilbyder flere forskellige gratis matematikopgaver til børn i indskolingen. Læs med her og bliv inspireret.

Elsker dit barn matematik? Tegne cirkler, lære klokken, repetere tabeller eller lave brøk bingo, så kan det være, at du skal printe nogle opgaver ud på Leg og Lektie, så du har nogle ekstra opgaver, som du kan tage med på bilturen til Jylland, togturen eller bare til en hverdag.

Matematiske opgaver en nemlig sjove og lærerige – og på Leg og lektie finder du matematikopgaver til de fleste alderstrin lige fra 0. klasse til 5. klasse. Og emnerne spænder vidt lige fra sjove plus og minus-opgaver til gange og dividere til de lidt mere udfordrende brøker. Du kan printe opgaverne gratis og bruge dem som supplement til dit barns undervisning. Du finder alle de spændende opgaver her: www.legoglektie.dk/category/ark-til-print/matematik-ark-til-print/

Nogle børn elsker matematik, mens andre synes, at det er knap så morsomt. Hvis man gerne vil udfordre sit barn med matematiske opgaver, så gør det eventuelt til en leg – så det at lære matematik ikke bliver en sur pligt med tavleundervisning. Tag de sjove og lærerige opgaver med i sommerhus og leg matematikken ind. Det gør det hele lidt nemmere og sjovere, så føles det nemlig ikke som en sur og træls opgave, men mere som sjov og leg.

Det kan for eksempel være svært at læse klokken, men med de sjove og farverige lær klokken-opgaver gør det opgaven til en leg. Det samme gør sig gældende for de svære brøkker. For hvorfor står tallene nu ovenpå hinanden? Men med brøk bingo bliver det at lære brøker lige pludseligt sjovt. Find masser af inspiration på Leg og Lektie.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her