Enhver forælder til småbørn kender til den fred og ro, som lægger sig, når barnet er klædt på og gjort klar til en middagslur i barnevognen eller i sin seng. Denne tid er dyrebar, og man kan føle, at man skal og bør bruge den helt rigtigt, fordi man sjældent har tid til at slappe af og nyde roen. Nogle vælger at bruge tiden på at få ordnet de daglige gøremål, mens andre i højere grad prioriterer afslapning. Hvis du hælder mest til sidstnævnte, har du med stor garanti en foretrukken måde at slappe af på.

Måske bestræber du dig på at tage en power-nap, eller ser i stedet børnenes middagslur som dit snit til at afprøve dine evner i diverse gratis spil online uden at blive forstyrret.

Har du prøvet mahjong?

Har du ikke før prøvet at spille mahjong gratis, kan det være, at børnenes næste middagslur skal være din mulighed for at prøve kræfter med det sjove, populære og taktiske spil. Mahjong går ud på at finde frem til nogle par, som hjælper dig med at bane vejen ind til nye felter, der gør, du til sidst kan fjerne alle brikker. Du har fået mahjong, når du matchet alle par – man kan altså se mahjong som en form for puslespil.

En stor fordel ved mahjong er, at der er mange forskellige baner, som gør det nemt for både nybegynderen og eksperten at komme i gang og blive underholdt. Én bane tager ikke meget mere end et kvarter at fuldføre, men som du langsomt bliver bedre, vil du også opleve, at din tid bliver hurtigere.

7 kabale online

Hvis du er én af dem, som følger den stigende tendens til at bruget meget af din tid på at spille, har du sikkert også prøvet forskellige gratis online versioner af 7 kabale. Spillet kan sagtens spilles offline og i fysisk form, men mange vælger den online udgave, da det heraf bliver nemt og fleksibelt at komme til at spille 7 kabale, når børnene sover.

Ved at lægge en kabale giver du dig selv et pusterum til at koble fra og søge væk fra hverdagens stress og jag. Du har mulighed for at fordybe dig og samle tankerne ét sted, som kan hjælpe dig til at samle kræfter og mentalt overskud, som du har brug for, når børnene vågner op efter deres middagslur.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her