Home Legetid Gyngestativ i træ eller metal – Find 15 af de bedste til alle haver.

Gyngestativ i træ eller metal – Find 15 af de bedste til alle haver.

0
Gyngestativ i træ eller metal – Find 15 af de bedste til alle haver.

Find de bedste gyngestativer til børn

Gyngestativet er et af de mest populære legeredskaber til haven, og med god grund. Her kan der leges og hygges i timevis, uden at det bliver kedeligt. Er der plads i haven kan gyngestativet desuden udvides med blandt andet klatrevæg, legetårn med rutsjebane, sandkasse og mange andre ting. Dermed bliver legen endnu sjovere, og flere børn kan lege omkring gyngestativet samtidig.

Til denne artikel har vi samlet 15 af de bedste og mest populære gyngestativer i enten træ eller metal, og flere af modellerne har smart ekstratilbehør. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af gyngestativer, samt priser.

1735

Reviews

16

Kilder

73

Timer

17

Produkter

Simpelt gyngestativ i træ fra Nordic Play

Nordic Play 805-617 FSC er et simpelt og billigt gyngestativ i træ. 

Dette simple og billige gyngestativ er produceret af NSH Nordic, som er en dansk virksomhed der blandt andet laver legeartikler til haven. Det er lavet af trykimprægneret træ, og der medfølger et par røde gynger.

Dette gyngestativ er et godt og simpelt begynderstativ, der fås til en meget fornuftig pris på nettet. Det leveres i en komplet pakke lige til at samle, og der medfølger alt hvad der behøves af beslag og skruer. I pakken får du også et par røde gynger af plastik, så du ikke behøver købe yderligere for at børnene kan gynge.

Benene til gyngestativet har en diameter på 8 centimeter, og måler 240 centimeter i højden. Derudover har overlæggeren en tykkelse på 10 centimeter, og måler ligeledes 240 centimeter.

Du kan med fordel male dette gyngestativ i en farve der passer til dit hus eller din have, men da træet er imprægneret er det ikke nødvendigt med yderligere træbeskyttelse. Det anbefales desuden at forankre gyngestativet i jorden, så det ikke risikerer at vælte når der gynges. Til formålet kan der eksempelvis købes jordankre, som fås i de fleste byggemarkeder.

Egenskaber:

  • Materialer: Træ med metalbeslag
  • Mål: H240 x B240  cm.
  • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Plus 185190-15 – luksus gyngestativ med 2 gynger

Luksus gyngestativ fra Plus med 2 gynger.

Dette luksuriøse gyngestativ leveres med sortmalede stolper, kraftige beslag og 2 gynger. Der er således potentiale for rigtig mange sjove stunder, også for større børn og voksne.

Dette flotte gyngestativ kombinerer flere typer sjov og leg i ét produkt. Der er nemlig inkluderet 2 gynger i pakken med mulighed for tilkøb af eksempelvis sansegynge, således at det kan udnyttes til flere forskellige typer leg. Gyngestativet er med andre ord sjovt for både små og store børn, der hver især kan finde stor glæde i de mange muligheder.

Gyngestativet er konstrueret af trykimprægnerede stolper i en tykkelse på 9 x 9 centimeter, og disse er samlet i beslag af varmgalvaniseret stål. Det øger stabiliteten i gyngestativet, som således står sikkert og godt når selv større børn gynger sammen. Gyngestativet er 270 centimeter bredt, 225 centimeter højt og 260 centimeter dybt, hvilket betyder at det kræver lidt ekstra plads i haven. Til gengæld er der så også god plads imellem gyngerne, så to børn kan gynge på en god og sikker måde.

De to medfølgende gynger er limegrønne, og gyngestativet vil således fremstå friskt og flot i enhver have. Med i pakken får du også 4 jordankre, som bruges til at sikre gyngestativet yderligere. Som navnet antyder, sættes de i jorden for at fastholde stativet.

Egenskaber:

  • Materialer: Træ og stål
  • Mål: H225 x B270 x D225 cm.
  • Gynger inkluderet: Ja – 2 stk.

Jungle Gym xtra komplet – Swingmodul – Tilkøb til legetårne

Jungle Gym xtra komplet – Swingmodul.

Har du et legetårn fra Jungle Gym, og ønsker du at gøre legepladsen ekstra spændende for dine børn? Så skulle du måske overveje at investere i dette swingmodul fra samme mærke som et tilkøb til legetårnet. Her får du et lækkert gyngestativ i den bedste kvalitet, hvor flere børn og aldersgrupper kan samles og have nogle hyggelige stunder.

Medfølgende elementer og godkendelser 

Når du modtager dit swingmodul fra Jungle Gym, kommer samlesættet med en detaljeret montagevejledning, der indeholder hjælp og vejledning samt alle de dele, du har behov for for at samle modulet. Dette swingmodul er både godkendt til privat brug samt CE og EN71 godkendt. Du kan derfor trygt slippe dine børn løs på både legetårnet og swingmodulet. Bemærk venligt, at træet kommer i lange brædder, der skal saves til efter brugsanvisningen.

Materialer

Gyngestativet er lavet af gode materialer, så du er sikret et legemodul, der kan klare alle slags vind og vejr og holde i mange år. Modulet er fremstillet i robust, trykimprægneret fyrretræ, der både er fri for chrom og arsen. Endvidere er fyrretræet afrundet i kanterne og slebet på alle sider, så dine børn undgår splinter. 

Specifikationer

Swingmodulet fra Jungle Gym har en bredde på 240 cm, en højde på 221 cm og en dybde på 256 cm. Herudover måler stolperne 68 x 68 mm, strøerne 34 x 58 mm og boardet 16 x 95 mm. Det samlede modul vejer omkring 40 kg.

Hedstrom Neptune Gyngestativ – Et flerfunktionelt gyngestativ til børn

Hedstrom Neptune Gyngestativ. 

Ønsker du at give dit barn/børn mulighed for sjove timer i haven med et multifunktionelt gyngestativ? Så kan det være, at denne model ved navn Neptune fra Hedstrom er lige det, du søger. Her får du et gyngestativ med flere funktioner i god kvalitet og ikke mindst til en god pris. Med andre ord, er dette gyngestativ henvendt dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller komfort, når det gælder produkter til dit barn/børn

Modellens muligheder og materialer 

Vælger du at investere i netop dette gyngestativ, får du en model med 2 enkeltgynger samt en glider, hvor to børn kan gynge sammen. Altså kan hele 4 børn benytte dette gyngestativ på en og samme tid. Stativet er fremstillet i en robust og slidstærk stålramme med pulverbelægning for at sikre UV-beskyttelse. Selve gyngerne er udformet som stumpformede sæder, der sikrer en god komfort. Gyngerne bliver holdt på plads af stærke og justerbare nylonremme.

Indbyder til leg

Grundet stativets mulighed for flere brugere på en gang, er der her tale om et børnemøbel, der indbyder til leg, både alene, men også sammen med andre. Derfor er modellen egnet til hjemmebrug såvel som diverse børneinstitutioner. 

Specifikationer

Gyngestativet måler 180 x 367 x 195 cm. Stativet kan bærer en samlet vægt på 145 kg, hvilket svarer til 45 kg pr. bruger. Ved køb af denne model medfølger højspændingsnøglebeslag til montage samt jordpløkker, der skal biddrage til ekstra stabilitet.

FAQ

Hvilke gyngestativ er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste gyngestativer på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Hvordan testes gyngestativer?

Gyngestativer vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange gyngestativer?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes mange til flere forskellige prisklasser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!