En af de sjove ting at købe til den nyfødte, eller den lille, er fodtøj. Der findes heldigvis masser af lækkert fodtøj at vælge mellem, og her kan du læse om en spændende producent, der for alvor er ved at etablere sig inden kvalitetsfodtøj på det danske marked. 

Håndlavede sko af høj kvalitet

Angulus producerer håndlavede sko af høj kvalitet, som er lavet for at holde. De producerer både sko, støvler og sandaler til børn. Fordelen med disse sko, når man sammenligner med sko fra andre producenter, er at de er fodformet og specielt tilrettelagt med den naturlige bevægelse i fokus.

Det er altså sko, støvler og sandaler, der er lavet for at fremme de helt rigtige bevægelser hos dine børn. Det er vigtigt at fremme dette fra start, og derfor skal man ikke undervurdere vigtigheden af gode sko.

Uanset hvad slags sko man er på jagt efter, kan man finde det helt rigtige fodtøj til den lille hos Angulus. Der findes sko, der er specialtilpasset alle årstider og behov. Dermed så kan du være helt sikker på at finde lige præcis den type sko du er på jagt efter til den lille.

Dansk design – portugisisk håndværk

Angulus-skoerne bliver designet i Danmark og bliver derefter fremstillet i Portugal. Portugal er kendt for sit legendariske skohåndværk, og er blevet synonymt med kvalitet.

Der er mange ting man skal købe som nybagt forælder, og det kan være svært at vide, hvad man skal investere i og hvor man skal spare. Når det kommer til fodtøj, så er dette helt klart en post, der det kan betale sig at investere det lille ekstra i god kvalitet. Det er fordi det er vigtigt at fremme de sunde bevægelser fra start, og det er vigtigt at finde sko, der er egnet til vejr og vind, og som kan holde til daglig brug.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her