Kreativitet er en vigtighed, og alt for længe har denne vigtighed været undervurderet. Men det der sker, når du stimulerer dit barns kreativitet, er faktisk at du lærer barnet at tænke ud af boksen. Det er der heldigvis flere og flere der har fået øjnene op for

Det er ok at fejle

I dag vokser alt for mange børn op, med en idé om at alting skal være perfekt i første forsøg. Det ved vi som forældre selvfølgelig godt, ikke kan være tilfældet, men har vi glemt at lære vores børn dette? Og hvordan lærer vi dem det bedst? Mange vil tænke, at ord vil kunne forklare det hele, men virkeligheden er faktisk, at de fleste børn lærer bedst ved selv at opleve.

Perfekte problemknusere

Alle kan lære at være kreative. Det handler kun om de rigtige redskaber til at stimulere kreativiteten. For eksempel med Byggelegetøj til børn, vil du gøre det sjovt og spændende for dit barn at bruge hænderne og du hjælper endvidere dit barn godt på vej til at blive en ”perfekt” problemknuser. Det er nemlig sådan, at når barnet får lov til at slippe fantasien fri og bygge løs, så vil det også opleve at der vil være fejl. Men kun håndterbare fejl, der ved lidt hjernegymnastik og muligvis en smule frustration forvandler dit barn til en vaskeægte problemknuser.

Lær i leg

Det er ikke kun kreativiteten, der bliver stimuleret ved at benytte byggelegetøj til børn. Også motorikken og ikke mindst den vilde hjernegymnastik, som dit barn vil træne herved, er kun få værdier af de mange, der ville kunne nævnes. Det skal være sjovt at lære, og børn skal samtidig have lov til at være børn, så hvorfor ikke lade dit barn lære igennem leg med byggelegetøj.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her