Home Udstyr Legetøj der støtter udviklingen

Legetøj der støtter udviklingen

0
Legetøj der støtter udviklingen

At blive forældre er noget af det største. Det kan være en stor opgave, at finde frem til hvad der gavner dit barns udvikling socialt og sproglig til at begå sig senere i livet. Legetøj fra Ciha er med til, at stimulerer barnets sprog og leg igennem dialog med en voksen. Legetøj skaber glæde hos barnet og sammen med en voksen kan der leges en masse fantastiske lege, der skaber læring.

Legetøj til dit barn

Nogle børn har svært ved sproget andre børn har nemt ved at lære det. Men ens for alle børn er, at de elsker at lege og lære noget nyt. Med legetøj fra https://ciha.dk/, er der et stort udvalg, hvor du har mulighed for at se, hvad der passer til dit barns udvikling.

Ciha har legetøj til børn fra 0 til 10 år. Et bredt udvalg til barnets almene leg og læring. Yderligere har Ciha deres eget brand, hvor de har legetøj der stimulerer barnets sproglige forståelse og giver en nysgerrighed og interesse i at lære. Ciha har også produkter til børn med hørenedsættelse eller døve, deres erfaringer og viden har de fået fra deres egne børn. Med legetøj fra Ciha bliver der lagt vægt på at stimulere barnet gennem dialog og leg. Når du besøger Ciha, kan du på deres site læse om hvad deres tanke med legetøjet er. Ciha giver en forklaring på hvorfor netop det legetøj er godt for den sproglige og almene udvikling.

Hvad kan legetøj gøre af forskel

Legetøj er godt og stimulerende. Det kan hjælpe dit barn til, at lære om sig selv. Udvikle sociale kompetencer både i spil og læsning men også i leg med en voksen eller ven. En blød bamse, at være tryg sammen med. En lampe i eventyr figurer der er med til, at gøre børneværelset hyggeligt og trygt når det bliver mørkt. Legetøj der er med til at stimulere barnets sanser. Magnetbøger der styrker barnets sprog, når det leger og sætter ord på en fortælling det selv finder på i magnetbogen. I dialog med en voksen har barnet en større mulighed for at sætte flere ord på fortællingen. Ciha har yderligere lavet et stort udvalg af klistermærker, der hjælper dit barn til, at få styr på legetøjet. Ved hjælp af klistermærkerne visualiseres det for barnet, hvor deres legetøjet skal placeres på børneværelset. Dette er med til at booste dit barns selvværd, da det nu selv kan hjælpe med at rydde op på sit værelse.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!