Foråret står for døren og det er på tide at finde opskriften på, hvordan du får havetrampolinen til at blende ind i den ellers så fine have. Mange har allerede gjort det. Nedgravede trampoliner hitter bare.

 

Den perfekte placering

Nedgravning af trampolin er ikke bare at grave et hul. Du har sikkert allerede tænkt placeringen ud, og du kan evt. tjekke om det ville være en øjebæ eller ej ved at brede trampolinduen ud, der hvor du ønsker trampolinen placeret. Når du er sikker på placeringen, skal du lave afmærkningen, som du derefter kan grave efter. Hertil kan du bruge: Et stykke snor med en længde der svarer til trampolinens radius, en pløk og en spraydåse.

Afmærkning og det første spadestik

I den ene ende af snoren, skal du binde pløkken fast. Fjern trampolinduen, hvis du har haft den bredt ud for et bedre overblik. Husk på hvor midten var ca. så når du fjerner trampolinduen igen. Stik så pløkken i jorden, i midten.

Gå med snoren ud fra midten, så den bliver stram. I den anden ende af snoren har du spraydåsen. Du skal nu bevæge dig i en cirkel rundt om pløkken, med udstrakt snor, mens du sprayer og vupti, så har du afmærket det hul du skal til at grave.

Det beskidte arbejde

Du kan se på instruktionerne for netop din trampolin, hvor langt ned du nu skal grave. Det er nemlig vigtigt at sørge for at hullet bliver plant og dybt nok, for at undgå uheldige situationer efterfølgende.

Læg noget fiberdug også kaldet ukrudtsdug i hullet, så man ikke risikerer at der stikker en hel brændenældemark op nedefra, om et par år. Saml trampolinstellet og placer det i hullet ovenpå fiberduen. Du kan med fordel stabilisere trampolinens ben med et par fliser herunder.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her