Ny iPhone

Til jul er det næsten obligatorisk at ungerne skal have en eller anden ny form for elektronisk gadget, og det ender som regel med at blive en ret dyr omgang. De yngste vil nok ikke engang vide hvad prisen er på endnu en ny iPad er. Vi har nu fundet en måde at hjælpe jer forældre, studerende eller bare jer der vil spare penge. 

At købe nye telefoner hvert år er og bliver en dyr fornøjelse, bare den seneste iPhone der blev udgivet kostede 12.000 danske kroner. Det er ikke en del af en almindelig studerendes budget for året, selv hvis man sparer øllene væk. Derfor har Blue city fundet en løsning til dig. Du kan nu købe brugte iPhones, iPads og computere til helt absurd billige priser.

Sikkerheden omkring at købe en brugt iPhone fx er altid en smule usikker, man ved ikke hvilke tidligere skader den har, eller hvem der har brugt den. Når du køber din Brugt iphone 12 mini igennem blue city får du en garanti på 2 år. Det vil altså sige at du i 2 år er forsikret, selvom det er en brugt iPhone du køber. Blue city sørger derudover også for at tømme din nye iPhone fra alt hvad der har ligget på den før, og en fuld rensning af selve telefonen.

Rabatter

Ve dat købe dine nye elektroniske gadgets igennem blue city er du altid sikret en god handel. Du vil kunne ringe ind, og få kvalificeret rådgivning fra en engageret medarbejder, eller du vil selv kunne møde op i butikken. Blue city har nemlig en fin lille butik lige i starten af Aarhus gågade. Det vil sige at det ikke tager dig meget mere end to minutter at gå fra hovedbanegården, til din sprit nye brugte mobil. Vi glæder os til at høre fra dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her