Home Udstyr Personlig træning og motion med stor energi

Personlig træning og motion med stor energi

0
Personlig træning og motion med stor energi

Du kender garanteret trangen til at spise et eller andet lækkert. Er du én der har vanskeligheder med vægten eller gerne vil leve et sundere liv og motionere noget mere. Hvordan er din kost? Husker du at spise nok med frugt og grønt om dagen. Kender du til kostpyramiden. Sidst på eftermiddagen, kender du det sikkert godt, du trænger til noget sukker, men ved godt det ikke er sundt.

Få hjælp af en personlig træner

For at komme dit problem til ende og du kan lære at leve et sundt og fornuftigt liv med god motion og sund kost. Kan du få en personlig træner Kolding. Træneren kan hjælpe dig med, at nå helt ind til kernen af dit problem og hjælpe dig med at få en sundere livsstil. Du får træningsprogram, kostvejledning, kostplan, mulighed for korrespondance med træneren når behovet er der. Øvelser på video og mange andre ting i forløbet.

Personlig træner med fuld energi

Din personlige træner har erfaring i at få dig til at træne og følge programmet der bliver tilpasset dig. Træneren har en energi og interesse i at give dig mod på at træne og følge de råd du får. Stor energi fra din personlige træner smitter af på dig og du bliver presset på den gode måde til at styrke dig selv i dine træningsprocesser og din nye livsstil.

Find årsagen til din usunde livsstil

Sammen med din personlige træner skal I finde frem til årsagen til din usunde livsstil. Hvad der kan hjælpe dig til at motionere og spise mere sundt. Hvorfor spiser du som du gør? Er du stresset i din hverdag? Har du lyst til at spise usundt og tænker du ikke på at motionere. Har du en idé om hvornår på året, du tænker mindre på at motionere end andre tider, din sommerferie, ved juletid eller i dine ferier? Har du tendens til at tænke mindre på at en sund livsstil i din dagligdag og på arbejdet end når du har fri?

Grunden til din vægt forøgelse

Ved at finde frem til årsagen til din vægtforøgelse eller manglende motion, er det nemmere at nå frem til de redskaber du skal have til, at du skal kunne klare dig selv når forløbet slutter. Ingen er i et forløb med en personlig træner hele sit liv. Så undervejs kan du finde ud af om du har brug for flere uger med vejledning og træning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!