Home Bolig Bedste Puslebord [year] – De 14 bedste puslebord

Bedste Puslebord [year] – De 14 bedste puslebord

0
Bedste Puslebord [year] – De 14 bedste puslebord
BILLIGSTE
Tornö Puslebord
ANBEFALET
Linea by Leander
KVALITET
Cam Cam Harlequin

Find den flotteste og mest pratiske puslebord

Puslepladsen vil blive et sted i kommer til at tilbringe mange timer med Jeres nye baby, det bliver et sted hvor båndet imellem jer vil blive knyttet, og i vil få nogle fantasiske øjeblikke sammen.

Generelt er der mange penge at spare ved at købe online, når du handler baby udstyr til det nye familiemedlem, her er som regel et større udvalg og priserne er billigere, men vigtig er også at det kan blive leveret lige hjem til døren, og I kan sidde hjemme og i fred og ro vælge lige netop det i har brug for. Så her kommer vi med 8 bud på nogle af de bedste pusleborde- puslekommoder, der findes på marked lige nu, hvor vi har sat sikkerhed, funktionalitet og design i højsæde.

Vores test af pusleborde- puslekommoder giver et overblik over

 • De bedste pusleborde-puslekommoder på det danske marked 2020
 • At vælge det rigtige puslebord.
 • Hvor skal puslebordet stå
 • Hvad skal jeg bruge ved puslepladsen?
 • Højde og sikkerhed.
 • Lad aldrig barnet ligge alene.

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af pusleborde, samt priser.

Pusleborde-kommoder test og sammenligning

I dette afsnit finder du de pusleborde-kommoder der klare sig bedst i test og sammenligning. Hos Barnetsunivers analysere og sammenligner vi en lang række af test og anmeldelser af pusleborde-kommoder fra forskellige eksperter. Ud fra denne artikel vil du få overblik over de forskellige produkters individuelle priser, så du slipper for at betale overpris for dit puslebord-kommode.

[vc_custom_product_box image=”438″ header=”Linea by Leander #1″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag=”Vores anbefalet puslebord” tag_icon=”fa fa-check” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fpl%2F350-4449969%2FBabyudstyr%2FLeander-Linea-Changing-Table-Sammenlign-Priser|||” button_price=”165″ button_title=”Gå til forhandler”]

Leander er et velkendt mærke inden for børnemøbler og er kendt for sit smukke skandinaviske design.Leander blev grundlagt tilbage i 1998, da stifteren Stig Leanders svigerinde ventede tvillinger. Dette blev nemlig begyndelsen på en ide om at skabe flotte og funktionelle møbler til børn, og møbler, der udvikler børn. Og som gør hverdagen med børn lidt lettere.

Dette puslebord er i sit tidløse og enkle nordiske design en populær løsning til badeværelse, soveværelse eller børneværelset.

✅ Nordisk design
✅ Findes i 3 farver

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer

 • H: 87 og 92 cm, B: 60 cm, D: 70 cm
 • Betræk i flere farver
 • Findes i egetræ, bøg og hvid
 • Behandlet med en slidstærk lak
 • Justerbar højde
 • Hylde til opbevaring
 • Skuffe kan tilkøbes

Linea by Leander er en serie fra mærket af samme navn (Leander), der designer møbler til og for børn.

Linea by Leander puslebordet er lavet sådan at den kan justeres i højden, hvilken gør at uanset hvem der skal pusle barnet, kan stå i den ideelle højde uden at få ondt i ryggen, og stadig nå ind og have øjenkontakt med den lille. Dit barns sikkerhed er vigtig, derfor har puslebordet høje sider, der gør at dit barn ikke kan ikke rulle over kanten.

Det er vigtig dit barn altid er under op syn på puslebordet, så er det dejligt at man kan have alt man skal bruge lige i nærheden, puslebordet har to hylder, hvor du kan opbevare alt det du har brug for lige ved hånden som bleer, tøj og vaskeklude. Du kan tilkøbe en skuffe, der kan trækkes ud i begge sider, så du nemt kan få fat i de ting du har brug for.

Fordele:

✅ Justerbar i højde
✅ Der medfølger puslepude
✅ Et miljøbevidst mærke
✅ Behandlet med en slidstærk lak
✅ Hylde til opbevaring
✅ Fylder ikke så meget

Bredden på puslebordet er 60 cm, så man kan fint finde plads til den uden den, tager al for meget gulvplads, så den er både velegnet til huse såvel som lejligheder. Ofte skal man selv ud og købe en puslepude, men her medfølger en dejlig skumhynde

[vc_custom_product_box image=”441″ header=”Sebra Puslebord med skuffer #2″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fcl%2F350%2FBabyudstyr|||” button_price=”166″ button_title=”Gå til forhandler”]

Sebra er dansk design som er kendt for den gode kvalitet og funktionalitet. Sebra puslebordet er heller ikke nogen undtagelse, og den matcher den populære seng fra Sebra, som kendes for Kili, Juno seng eller lille Per sengen.

Den kan forvandles til et rigtig fint opbevaringsmøbel ved at fjerne toppe, og derfor kan den bruges i mange år. Sebra har lavet denne fine  2-i-1 puslebord, som i sit design er af inspiration fra Sebra sengen, som er designet efter Viggo Einfeldts gamle, originale tegning af Juno sengen fra 1942.

✅ Transportabel
✅ Stemmeaktivering

[/vc_custom_product_box]

Alle forhandlere

Fordele

✅ God dansk design
✅ Masser af opbevaringsplads
✅ Behandlet med antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling.
✅ Passer sammen med Sebra sengen.
✅ Kan købes med enten skuffer eller låger.
✅ Kan bruges som opbevaringsmøbel når man er færdig med pusledelen.
✅ Vil stå flot i alle rum.
✅ Kan købes i to farver

Specifikationer

 • H: 87 og 92 cm, B: 60 cm, D: 70 cm
 • Betræk i flere farver
 • Findes i egetræ, bøg og hvid
 • Behandlet med en slidstærk lak
 • Justerbar højde
 • Hylde til opbevaring
 • Skuffe kan tilkøbes

Puslebordet er lige som Sebra sengen kendetegnet ved høj funktionalitet og godt dansk design, det betyder at dette bord kan til enhver tid forvandles til et flot opbevaringsmøbel

Den smarte forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel kan ske ved, at puslepladen nemt fjernes ved at afmontere de to vinkelbeslag bagpå møblet, så det bliver ikke nødvendigt at opmagasinere eller skille sig af med puslebordet, når man ikke længere har behov for pusleplads, men man har et fint opbevaringsmøbel.

Man kan købe puslebordet med to skuffer som vist her, eller med to låger, men de to begge giver mulighed for at opbevare div. pusleudstyr og tøj, som man har brug for lige ved hånden.

Fronterne fremstår med udskårne greb, der sammen med bordets afrundede hjørner er med til at øge sikkerheden på børneværelset, fordi der ikke er skarpe hjørner og kanter.

Sebra Puslebordet er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Træmalingen er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier. Malingen er testet og godkendt i forhold til REACH. REACH er EU’s grundlæggende kemikalielovgivning der skal sikre, at kemikalier bruges forsvarligt, med minimal risiko for sundhed og miljø. Sebra Puslebordet lever op til sikkerhedskravene i DS/EN 12221-1 + A1:2013.

Så dette super flotte puslebord kan anvendes på børneværelset såvel som alle andre rum i Jeres hus.

[vc_custom_product_box image=”448″ header=”Cam Cam Harlequin Puslebord #3″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag=”Bedst til prisen” tag_icon=”fa fa-usd” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fpl%2F350-4617218%2FBabyudstyr%2FCam-Cam-Puslebord-Harlequin-Sammenlign-Priser|||” button_price=”173″ button_title=”Gå til forhandler”]

Cam Cam Copenhagen lægger vægt på kvalitet og tidsløs design, deres tilgang til deres design er bæredygtighed, forstået både som bæredygtig og økologisk produktion.

Dette Puslebord er endnu et af deres design som er blevet meget populær, både pga. af det flotte design men også fordi den er funktionel især ved at den nemt kan laves om og bruges som et flot opbevaringsmøbel når man ikke længere har brug for pusledelen. Danske Cam Cams eksklusive og funktionelle puslebord er med sit klassiske design et flot 2 i ét møbel, som vil stå flot i hele hjemmet.

✅ Moderne design
✅ Godt med plads til opbevaring

[/vc_custom_product_box]

Fordele

✅ Flot og tidsløs design
✅ FSC – certificeret træ
✅ Lever op til EU´s legetøjsdirektiv
✅ Findes i flere farver
✅ Godt med plads til opbevaring
✅ Kan bruges både til puslebord og opbevaringsmøbel
✅ Nemt at fjerne tillægspladen.

Specifikationer

 • Mål som puslebord H100xB84xD69cm
 • Mål som om skab: H100xB84xD52cm
 • Materiale: Fyrretræ (FSC-certificeret).
 • Max 11 kg. på puslebordet
 • Produceret i Europa
 • Findes i flere farver hvid, light sand og grey.
 • Vaskeanvisning: Aftørres med en fugtig klud. Malet træ kan være sart.

Puslebordet er fremstillet i FSC-certificeret træ og malingen lever op til EU´s legetøjsdirektiv for giftfrie materialer.

Bag de fine låger er der to hylder med plads til de ting du har brug for lige ved hånden. Der er også plads til at have noget til at stå ved siden af puslepuden, så du har bleer og vaskeklude lige ved hånden.

Puslebordet består af en udtræksplade, som forvandles ved at trække i den nederste plade, hvorpå et tillægsstykke lægges oven på. I pladen er der dyvler, så pladerne kan kobles sammen uden at de skrider rundt. En nem og håndterbar løsning uden brug af værktøj.

Når barnet har nået den alder hvor der ikke længere er behov for pusledelen, kan tillægspladen tages af, og nederste plade skubbes ind, og puslebordet er forvandlet til et flot klassisk opbevaringsmøbel, der kan bruges alle steder i hjemmet.

[vc_custom_product_box image=”452″ header=”Hoppekids puslekommode Christian #4″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fpl%2F350-5232423%2FBabyudstyr%2FHoppeKids-Christian-Puslekommode-Sammenlign-Priser|||” button_price=”167″ button_title=”Gå til forhandler”]

Denne flotte CHRISTIAN puslekommode fra Hoppekids kommer i en stilren hvid design der passer ind i de fleste hjem.

HoppeKids´plan er at skabe de mest bæredygtige og sikreste børnemøbler. De har egen fabrik, hvilket gør, at de selv kan kontrollere deres produkter og de materialer, de bruger. Det betyder blandt andet at alt det træ, som de benytter, er nøje udvalgt efter en mængde kriterier om kvalitet, uregelmæssigheder og – selvfølgelig – at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

✅ Nemt at rengøre
✅ rumlige skuffer

[/vc_custom_product_box]

Alle forhandlere

Fordele

✅ Flot og tidsløs design
✅ FSC – certificeret træ
✅ Kan forvandles til et opbevaringsmøbel.
✅ Nemt at rengøre.
✅ Godt med plads til opbevaring
✅ Kan bruges både til puslebord og opbevaringsmøbel

Specifikationer:

 • Mål: B84xD40xH95 cm
 • Materiale: FSC® (FSC-C109484)-certificeret Fyrretræ og MDF
 • Behandling: Vandbaseret lak uden skadelige stoffer og unødig kemi.
 • Rengøring: Kan vaskes med en hårdt opvredet klud og mildt sæbevand.
 • Kommoden er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.
 • Nogle steder skal puslepladen købes separat.

Denne flotte puslekommode fra Hoppekids er et lækkert og praktisk møbel til både børneværelset, soveværelset eller hvor i huset den skal stå.

CHRISTIAN kommode har fire store og rumlige skuffer, hvor der er plads til de ting I står og skal bruge når i skal pusle det lille pus.

Et flot og tidløst design med aftagelig pusleplade så du kan bruge møblet som opbevaringsmøbel, når barnet ikke skal pusles om mere.

[vc_custom_product_box image=”460″ header=”Childhome – Puslebord med badekar #5″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fbabyshower.dk%2Fshop%2Fpusleborde-205c1.html|||”]

Dette 2- delte puslebord giver fuld udnyttelse af pladsen. Det er virkelig en god løsning hvis man gerne vil have mulighed for at bade barnet samme sted som puslebordet.

Childhome er Belgisk design når det er bedst, Alle Childhome produkter bliver grundig gennemtestet, før de bliver sendt ud til kunderne, og de er selvfølelig i overensstemmelse med de europæiske sikkerhedsstandarder der findes på markedet. Det er et firma, der igennem tiderne har modtaget flere prestigefyldte priser.

✅ Hjul på alle ben
✅ Hylder til opbevaring
💰 939,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: L 83 x B 50 x H 106 cm
 • Pusleområde: 82 x 43 cm – passer til smalle puslehynder.
 • Vægt: 34 kg
 • Materiale: MDF træ og PP plast (badekar)
 • Medfølger: hjul, ekstra hylde og badekar.
 • Sikkerhedsgodkendt: EN 12221
 • Farve hvid

Smart puslebord som er to-delt, så der er plads til pusle og badeplads, som måske kan være en praktisk løsning til hvis man vil bade og skifte på samtidigt. Så når barnet skal bade trækker du bare enheden med badekarret ud, og når du så er færdig, er det lige at skubbe den på plads igen, og så har du bare et puslebord.

Denne model har hjul på alle ben, så den er nem at flytterundt med, der medfølger også en ekstra hylde, hvis du nu hellere vil bruge badekaret et andet sted. Der er 2 hylder til at opbevaring af tøj og diverse pusleting. Man kan evt. Bruge nogle fine kurve til småting.

Fordele.

✅ To-delt så man kan pusle og bade samme sted.
✅ Hjul på alle ben
✅ Hylder til opbevaring

[vc_custom_product_box image=”461″ header=”FLEXA Puslekommode med skuffer #6″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fpl%2F350-3303771%2FBabyudstyr%2FFlexa-Changing-Table-with-3-Drawers-Sammenlign-Priser|||”]

Et praktisk puslebord fra FLEXA, som kan rotere 90 grader. FLEXA som er kendt for deres stilrene og robuste børnemøbler udover dette puslebord, har de også lavet den populære FLEXA seng. Kvalitetsdesign, der vokser med dit barn.

FLEXA har i over 45 år bragt glæde til børnefamilier verden over med deres unikke børnemøbler og interiør, som forener dansk design med de høje sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

✅ God kvalitet
✅ Soft Close skuffer
💰 3.948,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: H: 96 x B: 72 x D: 43,5/72 cm
 • 90 grader drejelig
 • Materiale: Bøg – MDF
 • Soft Close skuffer
 • Justerbare kommodeben
 • Kan købes med enten skuffer, hylder eller låger
 • Farve: hvid

Deres produkter er fremstillet af langtidsholdbare materialer i innovativt design, som kan tilpasse sig børn og deres skiftende behov. Her er et puslebord for dig som er udkig efter et fleksibelt bord i god kvalitet.

Det er netop fleksible løsninger dette puslebord kendetegner, samt det gode håndværk, derudover er sikkerheden også et fokuspunkt, som den er i alle FLEXA´s produkter, derfor er alle hjørner glatte, afrundende og med soft close i skufferne, så de små finger ikke kan komme i klemme.

Puslebordet er godkendt efter EU´s strengeste sikkerheds- og kvalitetskrav, så du kan derfor trygt vælge dette puslebord. Med fleksibel, så menes der at selve puslepladen kan rotere 90 grader, så du kan pusle både forfra og fra siden, eller dreje puslepladen ind langs væggen, så den ikke stikker ud.

Fordele.

✅ God kvalitet
✅ Kan rotere 90 grader
✅ Lever op til EU´s sikkerheds- og kvalitetskrav
✅ Soft Close skuffer
✅ Kan leveres enten med skuffer, hylder eller låger
✅ Pusledelen kan fjernes så man har et fint opbevaringsmøbel.
✅ Masser af plads til opbevaring.
✅ Højere ben kan tilkøbes så den passer i højden.

Under åbningen i pladen ved siden af puslepladen er der et hul, hvor du f.eks. kan have et hoved/halefad eller vådservietter, uden for dit barns rækkevide. Når i ikke længere har brug for pusledelen, kan dette nemt fjernes og I har et opbevaringsmøbel i god kvalitet.

Uanset om I vælger som denne med skuffer, den med hylder eller den med låger, er der mulighed for masser af opbevaring, så du har alt, du skal bruge inden for rækkevide, så du hele tiden har mulighed for at holde den ene hånd på barnet.

[vc_custom_product_box image=”463″ header=”Oliver furniture wood puslekommode #7″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.pricerunner.dk%2Fpl%2F350-5131866%2FBabyudstyr%2FOliver-Furniture-Wood-puslekommode-med-Lille-Pladeop-Sammenlign-Priser|||”]

Et super flot og stilrent design er denne puslekommode fra Oliver Funiture, den er i den dyre ende, men her får du virkelig også et møbel, som bare er mere end en puslekommode.

Det skandinaviske design kommer til udtryk med det enkelte og klassiske udseende på puslebordet. Fine detaljer såsom læderstropperne og praktisk hensyn i form af soft close funktionen på skuffen.

✅ Skandinavisk design
✅ Soft close skuffer
💰 7.799,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Fordele

✅ Flot skandinavisk design
✅ Soft close skuffer
✅ FSC certificeret europæisk træ
✅ Lakeret med vandbaseret lak
✅ Masser af opbevaringsplads
✅ Flotte greb lavet i håndlavet kernelæder
✅ Ingen skarpe kanter
✅ Puslepladen kan tages af og man har en flot opbevarings møbel.

Specifikationer:

 • Mål: Bredde: 118 cm. Dybde: 76.4 cm. Højde: 91.6 cm
 • Materiale: lakeret MDF, læder, hvidolieret eg.
 • 6 Skuffer med soft close.
 • FSC certificeret europæisk træ, vandbaseret lak.
 • Testet for sikkerhed ved Dansk Teknologisk Institut.
 • Greb af 100% kernelæder.

Puslekommoden fra Oliver Furniture er endnu et af Deres super flotte og stilrene design, den er udviklet med fokus på æstetikken, funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Du er ikke i tvivl om, at det er en puslekommode der repræsenterer skandinavisk design og kvalitet.

Puslekommoden er 1 ud 4 nye puslekommoder, som adskiller sig ved sokkel i enten hvid eller eg, med hhv. lille eller stor pusleplade. Denne model er med sokkel i eg og har en lille pusleplade, som kun fylder halvdelen af overfladen, så der er plads til andet opbevaring ved siden af.

Kommoden har 6 dejlig store skuffer, som køre på skinner og lukkes med soft close, hvilken kan forhindre de små fingre i at komme i klemme. På fronten af skufferne er der greb lavet kernelæder, og som en ekstra detalje er der på hver side af kommoden, en integreret knage, som kan skubbes ud og ind ved et let tryk. Disse kan bruges til at hænge tøj, tasker og håndklæde.

Når barnet ikke længere har brug for at blive puslet, kan man nemt tage puslepladen af og man har et super flot opbevaringsmøbel i skandinavisk design og kvalitet.

[vc_custom_product_box image=”466″ header=”Done By Dear puslekommode #8″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babysam.dk%2Fkommode-inkl-pusleplade-graa|||” tag=”Bedste kvalitet i testen”]

Enkel og stilfuld kommode fra danske Done By Deer. Denne unikke kommode/reol skiller sig lidt ud fra andre pusleborde og puslekommoder vi ellers har set.

Done By Deer har en særlig evne til at få øje på den moderne trend og lave det om til 100% børnevenlige produkter, der ikke kun sætter fantasien i gang hos børnene, men er også moderne skandinavisk design produkter til hjemmet.

✅ Unikt design
✅ God højde
💰 3.698,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Deres produkter er designet internt i Danmark og er naturligvis testet grundigt for at overholde de strenge europæiske sikkerhedsstandarder. Ønsker du at skjule nogle af de produkter du vil have på hylderne, kan man nemt kombinere det med bl.a. opbevaringselementer fra Done By Deer,

Specifikationer:

 • Mål: 90 x 92 x 48 cm
 • Materiale: MDF
 • Kan vaskes med en hårdt opvredet klud og mildt sæbevand.
 • Fås i flere farver

Denne unikke kommode/reol fra Done By Deer er lidt anderledes. Kommoden er uden skuffer men har tre små rum og to store, med plads til masser af opbevaring.

Når barnet har nået den alder du ikke længere skal bruge puslepladen, fjernes denne blot og du har en fin reol til legesager. Rummene har en rigtig god højde, så barnet selv kan nå op til hylderne med tiden. Reolen giver værelset en flot detalje, da det er et gennemført møbel, der vil falde i de flestes smag.

Fordele.

✅ Unik og anderledes design
✅ Kan købes i flere farver
✅ Man kan købe opbevaringselementer der passer til designet.
✅ God højde.
✅ Vil stå flot på de fleste værelser.

[vc_custom_product_box image=”542″ header=”Karl Pulsekommode fra Bekids #9″ subheader=”⭐⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babysam.dk%2Fkarl-puslekommode-onesize|||”]

Puslekommode fra BeKids i et moderne og tidsløs design. Puslekommoden forhandles kun hos Babysam.

KARL puslekommoden fra BeKids er flot i sit enkle design. Den har 3 skuffer hvor der er masser af plads til både tøj, bleer, sutter og plejeprodukter så du har alt lige ved hånden, du vil derved nemt kunne få fat i hvad du lige har brug for mens du har et godt øje på barnet.

✅ Rumlige skuffer
✅ God højde
💰 2.399,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: H: 90 x B: 90 x D: 77 cm.
 • Uden pusleplade: D: 50 cm.
 • 3 skuffer.
 • Forhandles kun i BabySam.

Puslekommoden har en fin højde, som passer godt til de fleste, på den måde er du sikker på at stå i en stilling som er ergonomisk rigtig. Når I ikke længere har brug for at puslepladen kan den nemt fjernes og I har en fin kommode til opbevaring.

Fordele.

✅ Rumlige skuffer.
✅ Flot og stilrent trælook.
✅ God højde

[vc_custom_product_box image=”1206″ header=”Bonton swann puslebord i træ #10″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.lirumlarumleg.dk%2Fproducts%2Fbonton-swann-puslebord-i-trae|||”]

Puslekommode fra BeKids i et moderne og tidsløs design. Puslekommoden forhandles kun hos Babysam.

Virkelig et flot lille puslebord fra Frankrig, som kun kan købes hos Lirumlarumleg. Puslebordet er del af Swann kollektionen, der er interiør med moderne udtryk, inspireret af skandinavisk design og med bløde runde linjer.

Hos det franske firma tænker de også på miljøet, så selvfølgelig er her brugt vandbaseret maling og ingen skadelige og unødige kemikalier.

✅ Tidløs design
✅ Brugervenlig
💰 1.799,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: L: 60 x B: 70 x H: 100 cm
 • Materiale: Bøgetræ
 • Alder: Fra 0-12 mdr.
 • Max str. På puslepude L 52 x D 9 x H 5cm
 • To hylder

Fint Swann puslebord fra franske Bonton, den fylder ikke så meget, men et flot møbel, til børneværelset, soveværelset eller badeværelset. Bordet har to hylder så der er plads til de mest nødvendige pulseting, på siden er der desuden to kroge til hvorpå man kan hænge håndklæder eller pusletasken. Der kan være små uregelmæssigheder i finishen, men det er en del af charmen ved Bontons rustikke look på deres produkter.

[vc_custom_product_box image=”473″ header=”Linea By Leander kommode #11″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babysam.dk%2Fkommode-3-skuffer-boeg-onesize|||”]

Leader står bag, en af de absolut flotteste puslekommoden, som er designet til at kunne være en del af familien i mange år.

Den har et enkelt og stilrent skandinavisk design, der ubesværet kombinerer funktion med lækker design.

✅ Stilrent design
✅ Lang levetid
💰 5.999,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: H: 91 x B: 94 x D: 55 cm.
 • Leveres med filtgreb
 • Findes i egetræ, bøg og hvid
 • Grå filtgreb medfølger.
 • Skufferne er udstyret med soft-luk.
 • Puslepladen skal tilkøbes
 • Filt- og lædergreb kan tilkøbes i flere farver
 • Overfladebehandlet med en slidstærk lak

Linea by Leander kommoden har et stilrent look med lige linjer, der passer godt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Den kan følge barnet fra baby- til teenageværelse, lige som den passer ind i alle rum i huset.

Der er i stedet for hårde greb, anvendt filt, som er lette for en lille børnehånd at gribe fat om, Der er derved heller ikke risiko for at barnet slår sig, hvis man skulle komme til at støde hovedet ind i kommoden under leg. Filtgrebene kan skiftes ud med andre farver filt eller med lædergreb. Der er 3 store skuffer som lukkes med soft-luk, så det forhindres, at de små børnefingre ikke kommer i klemme.

Bemærk. Puslepladen skal tilkøbes.

Fordele.

✅ Flot og stilrent design.
✅ 3 store skuffer med soft-luk.
✅ Filt- og lædergreb kan tilkøbes, hvis man ønsker et andet look.
✅ Lang levetid.
✅ Passer til de fleste rum i huset.

[vc_custom_product_box image=”475″ header=”Hoppekids puslebord ISABELLA #12″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babysam.dk%2Fisabella-puslereol-onesize|||”]

Smart og enkelt puslebord fra Hoppekids. Hoppekids tænker med hjertet, det er vigtigt for dem at tage de bedste beslutninger. Både når det kommer til deres kunder med især også i forhold til miljø og bæredygtighed.

De arbejder med at skabe møbler der er helt fri for skadelige og unødvendige stoffer og mere sikker end lovgivningen forlanger det.

✅ Praktisk puslebord
✅ Pusletoppen kan tages af
💰 1.809,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: B79xD68xH104 cm
 • Materiale: FSC® (FSC-C109484) -certificeret Fyrretræ og MDF
 • Vandbaseret lak uden skadelige stoffer og unødig kemi.
 • Farve: Hvid
 • Kan vaskes med en hårdt opvredet klud og mildt sæbevand.

ISABELLA puslebord i hvidmalet fyrretræ og stilrent design, den er yderst praktisk med to store skuffer og en hylde uden puslepladen, der giver masser af muligheder for opbevaring, så du altid har det vigtigste lige ved hånden.

Puslepladen er nemt at omdanne ISABELLA puslebordet til en kommode, og dermed forlænge brugstiden. Da pusletoppen er fæstes på bagsiden af kommoden, efterlades der ikke skruemærker of lign. når pusletoppen fjernes.

Fordele.

✅ Smart og praktisk puslebord
✅ Kommoden er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.
Pusletoppen kan tage af.

[vc_custom_product_box image=”479″ header=”Oliver furniture seaside puslekommode #13″ subheader=”⭐⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.lirumlarumleg.dk%2Fproducts%2Foliver-furniture-seaside-puslekommode-m-4-skuffer|||”]

Denne Seaside puslekommode kombinerer smukt puslefunktionen med den nødvendige opbevaring til babys tøj, bleer og stofbleer.

I kommoden forenes de rene linjer og det klassiske, tidløse design, som kendetegner Seaside Collection; en serie af klassiske møbler til børneværelset.

✅ Store skuffer
✅ Puslepladen kan tages af
💰 5.948,95 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: B: 92.8 x H: 97.6 x D: 69.2 cm.
 • Materiale: FSC-Birketræ, MDF
 • Behandlet med ikke-giftige vandbaserede lakker.
 • 4 Skuffer med soft-luk

En rigtig fin puslekommode med 4 skuffer fra Oliver furniture´s Seaside kollektion. Skuffefronternes fine greb af porcelæn tilfører kommoden et strejf af nostalgi, og den særlige soft-luk funktion, sikre at de 4 rummelige skuffer, som køre på kvalitets-skinner, lukker langsomt og lydløst, så de små børnefinger ikke kommer i klemme.

Puslepladen dækker hele kommodens overflade, så man skal selv vælge hvilken side, man bedst står ved. Når der ikke længere er behov for puslepladen, afmonteres den nemt, så møblet transformeres til en kommode af tidløs karakter. Hermed imødekommer puslekommoden Oliver Furnitures grundlæggede filosofi om, at møbler af høj kvalitet er en investering for livet.

Fordele.

✅ Klassisk tidløs design.
✅ Store skuffer med soft-luk
✅ Puslepladen kan tage af.
✅ Der er tænkt på miljøet
✅ Behandlet med ikke giftige vandbaserede lakker.

[vc_custom_product_box image=”543″ header=”Sammenklappelig Tornö Puslebord. #14″ subheader=”⭐⭐⭐” tag_icon=”fa fa-check” button_title=”Gå til forhandler” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.babyshop.dk%2Fcarena-br-sammenklappelig-torno-puslebord-i-sort%2Fp%2F184036|||”]

Tornö sammenklappelige puslebord er en praktisk løsning til mindre badeværelser, børneværelser og til rejser med din baby.

Tornö er et stabilt puslebord, som let klappes sammen, når den ikke er i brug, sikkerheden fejler heller ikke noget, da den er udstyret med høje sikkerhedskanter samt ekstra sikkerhedsrem.

✅ Billig
✅ Ferievenlig
💰 479,00 DKK

[/vc_custom_product_box]

Specifikationer:

 • Mål: H92 x B64 x D80 cm.
 • Vægt: 6 kg.
 • Kan holde til op til 15 kg.
 • Fremstillet i metal og polyester.
 • Yderligere mesh-opbevaringsrum på siden.
 • Sikker pusleenhed med høje kanter og sikkerhedsstrop.
 • Godkendt i henhold til BS EN 1221:2008-standard.

Der medfølger en hylde til afsætningsplads samt en ”kurv” på bordets side. Puslebordet er godkendt i henhold til den gældende standard BS EN 1221: 2008.

Du vil få mere luksus og en overordnet mere stabil løsning, hvis du vælger et af de andre pusleborde- puslekommoder vi har skrevet om, men denne er billig og fleksibel at bruge.

Fordele.

✅ Billig
✅ Kan klappes sammen når man ikke bruger den.
✅ God at tage med på ferie
✅ Fin til bedsteforældre.

At vælge det rigtige puslebord eller puslekommode.

Et puslebord er nærmest uundværligt i de første år af dit barns liv. Det skal være komfortabelt og praktisk når du skal pusle dit barn, i kommer til at tilbringe mange timer der, så det er vigtig du tjekker hvilken højde der passer bedst hos jer, så I ikke kommer til at stå på tæer eller kommer til at stå med krum ryg, derfor anbefaler vi at tjekke målene inden I vælger puslebord eller puslekommode, så det føles behageligt for når du slapper af under bleskiftet, så smitter det helt naturligt også af på dit barn.

Det bedste tip er at indrette din pusleplads er så funktionelt som muligt, derfor er det er godt med enten hylder eller skuffer under puslepladen, så du nemt kan organisere alle de ting du har brug for når du skal pusle dit barn. Hvilken gør det nemmere, hurtigere og mere sikkert at pusle dit barn. Du har mulighed for at holde en hånd på barnet imens du med den anden finder det du skal bruge.

Men det handler også om plads, så du skal gøre dig klar om det skal være et decideret puslebord eller muligvis et væghængt puslebord, som vi har skrevet om her. (link til artikel om væghængt puslebord)

Tjek liste til når du skal vælge puslebord eller puslekommode

 • Højde
 • Sikkerhed
 • Hvor meget plads har du til den.
 • Opbevaring
 • Pris

Hvor skal puslebordet stå.

Du kan jo i bund og grund stille dit puslebord hvor som helst, her et par forslag.

Soveværelset: Det kan være rart at have puslebordet i soveværelset de første par måneder så du nemt kan pusle om natten uden at vække barnet for meget. Det giver mindre uro og færre forstyrrelser for barnet.

Børneværelset: På værelset gør at barnet vænner sig til sit værelse da pulsebordet er et trygt og hyggeligt sted at være, så det kan gøre overgangen til at sove på egen værelse nemmere. Man kan med fordel også vælge at flytte puslebordet derind lidt før, hvis man har haft den ståede i soveværelset.

Badeværelse eller bryggerset: Her har man jo nem adgang til vand og sæbe, så her der mange der vælger at anbringe deres puslebord, hvis man har plads. Ellers er der ofte mulighed for at anbringe et væghængt puslebord her, læs her om vores anbefalingerne til væghængt pusleborde her (Link til artikel om væghængt pusleborde)

Se også vores artikler omkring Barnevogne, BabyalarmHøjstole og Autostole.

Hvad skal jeg bruge ved puslepladsen?

Det er vigtigt at det at blive puslet er en god oplevelse for både dig og barnet, for så bliver barnet mere roligt og nemmere at pusle. Derfor er det vigtig at dit barn ligger godt på en god puslepude, ofte skal man købe denne ved siden af, her kan det være vigtigt at se på de forskellige der findes på marked, læs her vores anbefalinger til en god puslepude (link til artikel om puslepuder)

En god idé er også at have en uro til at hænge over puslepladsen, så barnet har noget at kigge på, så går det også nogle gange lidt nemmere, hvis barnet er lidt utålmodigt, men også lidt legetøj lige ved hånden, til at aflede opmærksomheden, er en god ide til når barnet er lidt ældre.

Derudover har du selvfølgelig brug for at have diverse pusleartikler til baby. Cremer, bleer, tøj osv. kan med fordel opbevares i nærheden af puslepladsen, så det er indenfor rækkevidde og klar til brug hvis der bliver behov for det.

Hvis du ikke har vand i nærheden, anbefales det af jordemødre, sundhedsplejersker og børnelæger at bruge Olivy baby care, det kan købes bla. Her https://www.lirumlarumleg.dk/products/olivy-baby-care-til-bleskift-500-ml

Tjek liste til puslepladsen

I vælger jo selv om hvad i vil have omkring netop ved jeres pusleplads, her er lidt inspiration til ting at have i nærheden som så gør det hele lidt nemmere for både jer og barnet.

 • Puslepude
 • Bleer, og masser af dem, det er en af de ting du ikke må løbe tør for.
 • Blespand
 • Vatrundeler til at rengøre den lille sarte numse
 • Vådservietter hvis man er til dette.
 • Stofble er god at lægge under barnet, ovenpå på puslepuden.
 • Zinksalve, eller andet creme til røde numser.
 • Husk det skal være en babysaks, du kan ikke bruge en almindelige neglesaks, da barnets negle er meget mere følsomme.
 • Ekstra sut
 • Uro over puslepladsen, lidt legetøj
 • En lille lampe til når der skal skiftes om natten.
 • D- dråber det er nemmere at huske hvis de altid lige er ved hånden.
 • Rent tøj, man skifter ofte tøj på barnet, så det er rart at have basistøj liggende lige ved hånden så som sokker, bluser, bukser, bodystockings og strømpebukser.
 • Det skal være sikkerhedsvatpinde som er speciel designet til babyer.
 • Kam eller børste

Højde og sikkerhed.

Enhver forældres største mareridt er om der sker noget med deres børn, så her er sikkerheden selvfølgelig vigtig, da I kommer til at tilbringe mange timer ved puslebordet.

Et puslebord som er robust og stabil uden skarpe kanter eller steder hvor barnet kan få finger i klemmer er et godt udgangspunkt. Vigtigt er også at barnet skal kunne ligge godt og sikkert på puslepladsen, der skal være kanter på selve bordet eller på puslepuden.

Men vigtigst er du altid har opmærksomheden rettet mod barnet hele tiden, imens i er ved puslebordet.

Ud over sikkerheden er højden på bordet også vigtig, så du bør vælge et bord der passer til din højde, det er vigtigt med en god arbejdsstilling når man skal tilbringe så mange timer ved puslebordet.

De fleste pusleborde har en højde på ca. en meter, det er standardhøjden, som passer til de fleste, men er du højere eller lavere end gennemsnittet, er det en god idé at tjekke højden, og muligvis vælge en der er justerbar i højden, de kan oftest købes med en arbejdshøjde mellem 80-110 cm

I vores anbefalinger har vi skrevet højden på puslebordene så du selv vurdere og måle op, hvilken puslehøjde der passer bedst hjemme hos netop Jer.

For dit barns sikkerhed

 • Hold altid en hånd på barnet når du skifter dit barn, det tager kun et øjebliks uopmærksomhed for at barnet kan falde ned.
 • Hav de ting du skal bruge inden for din rækkevide, såsom blespand, vådservietter, bleer, skiftetøj m.m. så du altid kan have en hånd på barnet.
 • Gå aldrig fra dit barn.

Gå aldrig fra dit barn.

Vigtigheden i aldrig at gå fra barnet, når den ligger på puslebordet, kan ikke næves for tit, det kan få alvorlige konsekvenser hvis barnet falder ned. Så uanset om mobilen ringer inde fra stuen, det ringer på døren, eller bollerne i oven er færdige, så må du ikke forlade barnet, der er ikke andet at gøre hvis det er meget vigtig enten løfte puslepuden ned på gulvet eller tage barnet på armen. Vi har vedlagt en pjece, fra Sundhedsstyrelsen og Komiteen for Sundhedsoplysning, som du læse og blive klogere på børns sikkerhed.  “Vigtigt at vide om små børns sikkerhed eller tjek denne video.

(Video om sikkerhed ved puslebordet)

Til sidst en lille video med inspiration til at indrette puslepladsen

FAQ

🏆 Hvilke Pusleborde er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Pusleborde på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Pusleborde?

Pusleborde vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange Pusleborde?”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes Pusleborde til flere forskellige prisklasser.

Vi gør opmærksom på vi ikke selv tester produkterne! Vi samler test og anmeldelser og skaber et overblik over hvilke der er bedst fra andre test. Vores artikel kan indholde reklame links.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Don`t copy text!