Forhåbentlig snart får vi igen muligheden for at koble af og komme væk fra hverdagens rutiner, og her vil et feriesmut til Berlin være en oplagt feriedestination – også for børnefamilien.

Berlin? Hvorfor?

For det første er der ikke så langt for os i Danmark til Berlin, og når man rejser med børn, er det oftest en ret vigtig faktor at have for øje. Rejsekris’ guide til seværdigheder i Berlin, har beskrevet nogle af de attraktioner man kan opleve og han giver her et godt overblik over, hvad byen har at byde på.

 

Til vands, til lands eller højt oppe i luften

Ofte forbinder vi storbyferie, med noget der ikke ligefrem er børnevenligt. Men det er ikke altid tilfældet. Faktisk er bl.a. Berlin, kendt for sine mange grønne arealer med parker og legepladser, og de har et utal af seværdigheder for både børn og voksne. Er dit barn for eksempel begejstret for vand, vil en tur i floden Spree være en fantastisk oplevelse for alle. Der er også det omtalte TV-tårn på Alexander Platz, som vil føre jer så højt op i luften, at I vil kunne se ud over hele Berlin.

 

Ude som inde – alt er at finde

Klimaet minder meget om det danske, og derfor er det også rart at have et par seværdigheder i ærmet til de mere grå dage. Endnu bedre ville det være, hvis du vil kunne overraske dit barn med et besøg på det kendte Madame Tussauds voksmuseum. Her vil I få 90 minutter med de mange voksfigurer, som til stor præcision ligner den ægte vare utrolig godt. Så nåede du ikke at få et billede af skønne Marilyn Monroe, så kan du få det næstbedste ved denne seværdighed – og det er vist ikke kun børnene, der synes, at det er lidt sjovt.

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her