Smartwatch til børn – De 17 bedste smartwatch til børn i 2021

74
BILLIGSTE
BERG Talent 240
ANBEFALET
LEMCO 4G
KVALITET
BERG Champion 380

Find de bedste smartwatch til børn

Det store hit for rigtig mange børn er et smartwatch. Et smartwatch kan være en erstatning i stedet for en telefon, da forældrene har mulighed for at tage kontakt til børn over smartwatch. En smartwatch er udstyret med en masse funktioner, som blandt andet kan være GPS, mulighed for at sende tekstbeskeder, telefonopkald, SOS, videoopkald og mange flere seje og nyttige funktioner. Dette giver en god tryghed for både dit barn og forældrene, da de nemt kan komme i kontakt med hinanden. 

Du har mulighed for at se vores liste over de bedste smartwatches på markedet, så ved du hvilke smartwatch du burde kunne kigge efter for de børn, som du kender, som ville blive glade for et smartwatch. Det er naturligvis vigtigt at man finder det smartwatch, som passer bedst til dit barn, som opfylder alle de krav, som han eller hun, eller forældrene har til uret. 

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af barnevogne, samt priser.

1735

Reviews

16

Kilder

73

Timer

17

Produkter

Barnetsunivers anbefaler denne

LEMCO 4G Smartwatch #1

⭐⭐⭐⭐⭐

LEMCO har lavet et rigtig flot smartwatch til børn, som har en masse brugbare funktioner, som både barnet og forældrene vil blive glade for. Ved dette ur har dit barn mulighed for at bruge realtime HD-videoopkald. Videoopkaldet kan foregå ved det indbygget højttaler og mikrofon. 

Børne uret har mange forskellige og smarte funktioner, som blandt andet GPS, som bliver bliver muligt at benytte ved brug af Wifi og LBS-sporing. Ved brugen af dette har du, som forældre, mulighed for at opspore dit barns position

✅ Top kvalitet
✅ Mange funktioner

Dette er en funktion, som de fleste forældre vil elske, da det betyder, at kan holde øje med dit barn, selvom man ikke er i nærheden af dem.

Derudover har dit barn også mulighed for at lave almindelige 4G-opkald, og sende beskeder ved brug af Wifi, hvis du anbringer et sim-kort i smartwatches. Dette er med til at øge mulighederne for forældrene at komme i kontakte med deres børn, samt omvendt. Hvis du tilføjer et sim-kort i uret, så vil kvaliteten på opkaldene blive langt bedre, end mange af de tidligere smartwatches modeller. 

En anden smart funktion ved dette ur er, at det også er vandtæt. Dermed skal du eller dit barn ikke være bekymret over om uret skulle gå i stykker, hvis dit barn skulle lege ude i regnvejret eller komme i nærheden af vand. 

Hvis dit barn skulle fare vild eller føle sig utryg på en eller anden måde, så har han eller hun mulighed for at benytte sig af SOS-alarmfunktion. Dette bliver forstærket ved brug af Wifi-netværk, som vil blive muligt ved at få indsat et sim-kort. Udover alle disse smarte funktioner, så har uret også en kamerafunktion. Dit barn har mulighed for at bruge kamerafunktionen til at tage billeder til baggrunden på urets skærm. 

Herudover har uret en kamerafunktion, mulighed for at indsætte en personlig baggrund, oversætte sprog, alarm og en lang række andre nyttige funktioner, som er unikke for lige netop dette smartwatch til børn.

Fordele:
App til Android og iOS

 • Standbytid på 2-3 dage
 • SOS-alarmfunktion
 • Understøtter 4G
 • Vandtæt

Ulemper: 

 • Du kan få billigere smartwatch til børn
 • Nogle funktioner får du ikke behov for

Spec

 • Materiale: Silikone + ABS + PC
 • Vandtæt: Ja
 • Standby-tid: 1-3 dage
 • Taletid: 4 timer
 • Skærm: 1,4”
 • Pixel: 240 x 240p

Hvad kan et smartwatch børneur? 

Smartwatch er en god mulighed, som mange børn allerede har lært at håndtere. Det er i de seneste år blevet meget populært i blandt børn, at have et smartwatch, bestemt smartwatches med smarte funktioner. Smartwatches har derfor i de seneste år erstattet de mere traditionelle børneure. Dette skyldes blandt andet det har flere funktionelle funktioner end et traditionelt ure til børn. 

De mange forskellige smarte funktioner, kan komme de fleste børn til gode, og samtidig også være værdifulde for forældrene. Dette kan blandt andet være GPS lokalisering, således, at dit barn kan finde rundt, selvom forældrene ikke er med. Samtidig er der også mulighed for at læse tekstbeskeder, videoopkald og ringe og modtage opkald til/ fra andre. Disse funktioner gør det næsten muligt, at smartwatches næsten har de samme funktioner, som et barn skal bruge ved en mobil.

Derfor kan en smartwatch være et godt alternativ til en telefon, hvis du ikke føler at dit barn skal have en telefon endnu, eller supplere deres telefon med et smartwatch. En telefon kan være omkostningsfuld, derfor vil et smartwatch være et godt og billigere alternativ, og samtidig have mange af de samme funktioner.

Hvis dit barn har et smartwatch, som har han eller hun mulighed for at modtage opkald, hvis man indsætter et GSM simkort i uret. Dermed kan et smartwatch være en god ide, som en forløber til en kommende mobiltelefon. Via uret har man mulighed for at læse tekstbeskeder, men man har desværre ikke mulighed for at svare tilbage. 

Hvordan virker lokaliseringsfunktionen?

Mange af smartwatches på det danske marked har funktioner som Wifi, LBS og GPS. GPS fungere på grund af de mange satellitter, som er sat op rundt omkring i både ind- og udland. Satellitterne er med til at lokaliserings metode er mere præcis, de fleste af kan lokalitets præcision på 5-25 m radius.

Hvis GPS funktionen har svært ved at finde et optimalt signal, så vil urets wifi funktion starte og erstatte GPS funktionen og giver en præcision mellem 20 til 100 meter. Ved brug af LBS funktionen, kan har man også mulighed for lokalisering, dog er det den svageste lokation information af de 3 metoder. LBS funktionen har en lokations informationer på mellem 100 til 1000 meter. 

Man skal være opmærksom på, at ved GPS børneure, at de ofte kan få en svag forbindelse på grund af de tætbebygget områder, i for eksempel i storbyerne, da signalerne har svært ved at nå ud til enhederne. Derfor er det vigtigt at du ikke sammenligner en GPS i en mobiltelefon med dit eller dit barns smartwatch GPS. Mobiltelefoner bliver produceret med en større og kraftigere batteri, samt en bedre chip, som derfor gør funktionen en del bedre på mobiltelefoner end Smartwatches. 

Hvordan vælger jeg så det korrekte ur?

Det kan ofte være svært at se de store forskel mellem de mange ure, lige ved først blik. Her under vil vi nævne nogle af de funktioner ved urene, som vi blandt andet burde sammenligne de forskellige ure med hinanden om. Du kan naturligvis rangliste dem efter, således, at de dækker dine behov bedst ind, eller dine børns behov. 

Den første ting, som du kan sammenligne urene med er, at kigge på batteristyrken. Batteristyrke bliver også kaldt for mAH, som er med til at afgøre hvor lang tid dit ur kan holde strøm. 

Anden ting er lokalisering præcision. Som tidligere nævnt, så har de forskellige smartwatches forskellige lokaliseringsfunktion, som blandt andet kan være ved brug af GPS, WIFI eller LBS. Ofte hænger prisen på smartwatches ofte efter hvilke lokaliseringsfunktion, som uret har. 

Tredje ting er størrelsens dimensionerne på smartwatches. Derfor anmelder vi dig at måle dit barns håndled, således, at du er sikker på, at urets størrelse ikke er for stor til hans eller hendes håndled. 

For det fjerde, så kan man kigge efter om uret er vandtæt eller ej. Om et uret er vandtæt kan du se, hvis de skriver IP og efterfølgende 2 decimaler. Ofte kaldes de vandtætte ure for IP67. Du skal dog være opmærksom på, at en vandtæt ur, betyder ikke at det er et svømmeur. 

Den femte funktion er om uret kan videoopkalde. Nogle smartwatches har alminde opkald, men nogle ure har endda den funktion, at de også kan videoopkalde, som kan være rart at have, hvis man bruger denne funktion. 

Samtidig er der naturligvis også funktioner, såsom skridtæller, forskellige typer underholdninger, søvnmåler og meget mere. 

FAQ

Hvilke smartwatch er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste smartwatch på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Hvordan testes smartwatch?

Smartwatch vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange smartwatch?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes smartwatch til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10

Kim Sofia Sørensen
Mit navn er Kim Sofia, jeg er 28 år gammel. Jeg er mor til 2. Liv på 3 år og William på 5 år. Jeg er uddannet sygeplejske og i min fritid er jeg redektør her på bloggen, hvor jeg deler mine erfaringer ud som mor til 2.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her